Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ! ΘΑ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!


Οι χασάπηδες της Τρόϊκας με τους υποτακτικούς τους υπηρέτες Παπανδρέου, Παπακων/νου κ.α. θα ξεκάνουν μια ώρα αρχύτερα τον κοσμάκη! 
Έκοψαν λοιπόν και τα επιδόματα στα άτομα με ειδικές ανάγκες: Διαβητικοί που χρειάζονται φάρμακα και ενέσεις ινσουλίνης, παραπληγικοί, ανάπηροι και άλλοι, οδηγούνται στον αργό θάνατο μετά την κατάργηση των επιδομάτων που γι' αυτούς αποτελούν οξυγόνο ζωής!  
Είναι πια αναγκασμένοι να αγοράζουν με δικά τους χρήματα (αν έχουν), τα ακριβά φάρμακα προκειμένου να μπορέσουν να επιβιώσουν! Όμως μέσα στην λαίλαπα της οικονομικής καταστροφής που επέβαλε η τρόϊκα μαζί με τα πολιτικά ανδρείκελα Παπανδρέου, Παπακων/νου κ.λ.π. θεωρείται απαγορευτικό όνειρο να μπορέσουν να αντέξουν για πολύ αυτό το μαρτύριο! 
Πρόκειται για απανθρωπιά και για βαρβαρότητα που όμοιά της δεν έχει ζήσει ο ελληνικός λαός, ούτε επί κατοχής του '40!
Εφόσον λοιπόν καταργούνται οριστικά τα επιδόματα -και δεν πρόκειται περί προσωρινής στάσης  πληρωμών λόγω... άδειων ταμείων- στα άτομα με ειδικές ανάγκες, θα μιλάμε για κτηνωδία η οποία παραπέμπει σε αργά βασανιστήρια τύπου... Γκουαντάναμο!
ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ 
Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!
Το πολιτικό ανδρείκελο και δόλιο πολιτικό κατασκεύασμα...made in America.
  
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: "ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ"
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο ειδήσεων, μετά από συνάντηση που είχε ο Υπουγός Οικονομικών με την Εθνική Συμοσπονδία των ΑμεΑ δεσμεύτηκε ότι δεν πρόκειται να περικοπούν τα επιδόματα των ΑμεΑ αλλά ... θα υπάρξει ρύθμιση για ειδικό πόρο από τα κρατικά έσοδα από τα τυχερά και τεχνικά παίγνια, με τον οποίο θα χρηματοδοτούνται οι πολιτικές για τα ΑμεΑ!
Τι λε ρε..μεγάλε κουβαρντά; Θα γεμίσεις την Ελλάδα με κουλοχέρηδες και φρουτάκια, θα ξεκληρίσεις και άλλες οικογένειες, για να δίνεις από τα τυχερά παιχνίδια το επίδομα στα άτομα με ειδικές ανάγκες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου