Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ!


ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΣΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ 2004, 
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟ!!!


Κατόπιν εντολής του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρου Ρακιντζή (φωτό), το πόρισμα με τα Ολυμπιακά ακίνητα δεν δίνεται στους δημοσιογράφους γιατί όπως δήλωσε είναι… «απόρρητο»!!!
Τα δισεκατομμύρια δηλαδή του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη ο οποίος χρυσοπλήρωσε τα ολυμπιακά έργα με υπερκοστολογήσεις και μίζες  πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ,  είναι …απόρρητα (σύμφωνα με τον κ. Ρακιντζή), παραμένοντας κλειδωμένα στο γραφείο του Υπουργού Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου, για περισσότερο από ένα μήνα!
Ο δε κ. Ρακιντζής με τον οποίο επικοινωνούσαμε σχεδόν καθημερινά, κωλλυσιεργώντας, έφτανε στο σημείο να ψεύδεται, στέλνοντάς μας ακόμη και στο γραφείο του  Αριστείδη Μπουρδάρα, . Ειδικού γραμματέα του Σώματος Επιθεωρητών- Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, ο οποίος όμως δεν είχε αρμοδιότητα επί του θέματος!
Τελικά ο κ. Ρακιντζής μας είπε ότι το πόρισμα των Ολυμπιακών ακινήτων είναι απόρρητο και μόνον ο κ. Παπακωνσταντίνου μπορούσε να αποφασίσει αν θα δοθεί στην δημοσιότητα!!!
Με άλλα λόγια ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, λειτούργησε ως …πορτιέρης του ΠΑΣΟΚ, κρατώντας τσίλιες μπας και διαρρεύσουν προς τον Τύπο τα αίσχη και οι κλοπές των κυβερνήσεων Σημίτη, που ρήμαξαν τον τόπο με την ανάληψη των Ολυμπιακών αγώνων, οδηγώντας την χώρα στην σημερινή χρεοκοπία.
Δηλαδή ο κ. Ρακιντζής κατέληξε στο πόρισμα των Ολυμπιακών έργων-ακινήτων, για να ενημερωθεί μόνον ο κ. Παπακωνσταντίνου;
Πρακτικές απαράδεκτες οι οποίες αν μη τι άλλο δείχνουν ότι ο κ. Ρακιντζής ενδιαφέρεται να είναι αρεστός στην Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και όχι να ενημερώσει τους πολίτες για την λεηλασία που έγινε σε βάρος τους!

Ο Σπύρος Καρατζαφέρης πριν από τέσσερις μέρες έβγαλε στο KONTRA CHANNEL το πόρισμα για τα Ολυμπιακά έργα, το οποίο κατάφερε να …βουτήξει μέσω άλλης οδού και μπράβο του!
Τελικά ο καλός δημοσιογράφος-ρεπόρτερ πρέπει να γίνεται …κλέφτης για να κάνει την δουλειά του και να ενημερώνει την κοινή γνώμη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου