Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται με την διαθήκη Καρύδη!


ΓΝΗΣΙΑ Η ΔΙΑΘΗΚΗ !
 ΤΟ…ΜΠΑΛΑΚΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ!

Τα έως σήμερα στοιχεία  που υπάρχουν στα χέρια μας, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η διαθήκη Καρύδη  που συντάχθηκε στο Δημαρχείο Χολαργού και υπογράφηκε τόσο από την διαθέτουσα όσο και από τον Α. Γκοτσόπουλο,  είναι γνήσια. Τόσο η υπογραφή Γκοτσόπουλου όσο και της Δ. Καρύδη είναι οι αυθεντικές τους  υπογραφές. Ο Δήμαρχος Ξύδης άλλωστε,  επιβεβαίωσε δημοσίως ότι μετά από  έλεγχο και σύγκριση  της υπογραφής του πρώην Δημοτικού Συμβούλου με  αντίστοιχες υπογραφές του σε άλλα δημόσια έγγραφα,  δείχνουν ότι αυτή είναι γνήσια. Σήμερα,  φέρνουμε στην δημοσιότητα την υπογραφή της διαθέτουσας η οποία υπάρχει στην ταυτότητά της (φωτό) και συγκρίνοντάς την με την υπογραφή της στην διαθήκη, είναι η ίδια.

Το γεγονός επίσης ότι στην διαθήκη παρουσιάζονται σημαντικές λεπτομέρειες από την προσωπική ζωή των αδερφών Καρύδη, τέτοιες που μόνον οι ίδιες γνώριζαν, είναι ακόμη ένα πρόσθετο στοιχείο που εδραιώνει την πεποίθηση ότι η διαθήκη είναι  γνήσια. Ούτε το πιο σατανικό μυαλό δεν θα μπορούσε να σχεδιάσει με τόση ακρίβεια το… τέλειο έγκλημα. Κατά συνέπεια η άποψη ότι πρόκειται περί σατανικού σχεδίου και οργανωμένης συνωμοσίας, είναι διάτρητη.
Άλλωστε και ο Δ. Νικολάου σε μια αποστροφή του λόγου του κατά την επίμαχη δημοτική συνεδρίαση, είπε  ότι μπορεί η διαθήκη να μην είναι άκυρη και να δει ο δήμος μήπως μπορεί να την ενεργοποιήσει ακόμη και σήμερα για και να διεκδικήσει τα 466.000 ευρώ.
Πιο πιθανό φαίνεται λοιπόν το ενδεχόμενο η διαθήκη Καρύδη να ξεχάστηκε στο γραφείο του πρώην Δημάρχου Νικολάου και από αμέλειά του να μην κατατέθηκε προς έγκριση σε συμβολαιογράφο, με αποτέλεσμα σήμερα ο Δήμος Χολαργού να έχει απωλέσει το σημαντικό ποσό των 466.000 ευρώ.
Με την άποψη αυτή συντάχθηκε και ο Δ. Παπαδόπουλος, το όνομα του οποίου επίσης εμπλέκεται στην υπόθεση και δηλώσεις του οποίου φιλοξενούμε πιο πάνω.       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου