Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΤΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!


ΜΕ 200 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ  ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ 
ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ!

Μέσα σε 10 μήνες ο πολιτικός απατεώνας Γ. Παπανδρέου,  ο οποίος έλεγε και ξανάλεγε «λεφτά υπάρχουν», χαντάκωσε τη χώρα, βυθίζοντάς την στο χάος και τους  Έλληνες στην ανέχεια, την ανεργία και την καταστροφή .
Μέσα σε ελάχιστο διάστημα οι οργανωμένοι κερδοσκόποι, με τα στημένα παιχνίδια των spreads και τις συνεχείς υποβαθμίσεις των διεθνών οίκων αξιολόγησης, ρήμαξαν την αγορά εργασίας και τους μισθούς. Οι απολύσεις πάνε σύννεφο, ενώ όσοι απομένουν να εργασθούν, υφίστανται εξευτελιστικές μειώσεις στους μισθούς και σφαγιασμό στα επιδόματά τους. Οι κοινωνικοί αγώνες δεκαετιών που είχαν εδραιώσει τα εργασιακά δικαιώματα, συνεθλίβησαν κάτω από τις εντολές των τροϊκανών απατεώνων, οι οποίοι εν μία νυκτί αναγορεύθηκαν σε κυβερνήτες αυτού του τόπου.
Η μειωμένη εθνική κυριαρχία έλαβε σάρκα και οστά, με την υπογραφή του Παπανδρέου να δίνει το Ο.Κ.  για την υποθήκευση της περιουσίας της χώρας!
Έτσι, απλά, χωρίς καμιά αντίσταση.
Η μεγαλύτερη προδοσία που έγινε ποτέ σε βάρος της χώρας, μεγαλύτερη και από την Μικρασιατική καταστροφή, ακόμη δεν έχει αποτελειώσει τα πάντα στο πέρασμά της.
Ο Έλληνας εργαζόμενος επαιτεί εργασία σαν τον Πακιστανό λαθρομετανάστη και αναγκάζεται να συμβιβάζεται ακόμη και με 200 ευρώ τον μήνα!!! Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι μισθοί πολλών δημοσιογράφων οι οποίοι βλέποντας ότι χάνουν την εργασία τους (απολύσεις, κλείσιμο σταθμών-εφημερίδων κ.λ.π.) παρακαλώντας για ένα κομμάτι ψωμί, αναγκάζονται να συμβιβάζονται ακόμη και με το εξευτελιστικό ποσό των 200 ευρώ μηνιαίως!
Νεαρή κοπέλα που εργαζόταν ως δημοσιογράφος σε τηλεοπτικό σταθμό με 200 ευρώ, βλέποντας ότι δεν τα βγάζει πέρα, αποχαιρέτησε τους συναδέλφους της και πάει να πιάσει δουλειά ως….barwoman!!!
Εκεί έχει  οδηγήσει τον κόσμο η προδοτική πολιτική Παπανδρέου:  Στα όρια της απόγνωσης  και αυτοκτονίας. Μην αμφιβάλλει κανείς ότι πολλά αξιόλογα κορίτσια, με ταλέντο και σπουδές, θα καταλήξουν στην πορνεία προκειμένου να ανταπεξέλθουν στην καταστροφική λαίλαπα!
Και σε λίγο, οι οικονομικοί κατακτητές της χώρας θέτουν σε εφαρμογή το επόμενο βήμα του σχεδίου τους: Την καταλήστευση της δημόσιας περιουσίας με την αρπαγή του πλουτοπαραγωγικού της πλούτου. Το Αιγαίο, όχι απλά θα μοιραστεί, αλλά δεν θα ανήκουν ούτε τα βότσαλά του στην Ελλάδα.



Οι κατακτητές ετοιμάζονται σε λίγους μήνες να ρίξουν… άγκυρα για την εκμετάλλευση του πετρελαίου και του φυσικού αερίου! 
Έτσι ακριβώς κάνουν οι διεθνείς απατεώνες με τις χώρες που έχουν φυσικά κοιτάσματα πετρελαίου κ.λ.π. Έτσι δεν έκαναν με το Ιράκ; Το κατέκτησαν και το λεηλάτησαν και εκμεταλλεύονται άλλοι τον φυσικό του πλούτο! Καθιστούν πένητες τους φυσικούς ιδιοκτήτες των πλουτοπαραγωγικών περιοχών και τους αναγκάζουν να είναι ενοικιαστές με κεφαλικό φόρο στο ίδιο τους το σπίτι!
Αυτό το μέγιστο πολιτικό έγκλημα έκανε μέσα σε 10 μήνες ο Παπανδρέου στην χώρα μας!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου