Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Ο Α.ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΡΥΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ!


Ο Ανδρέας Γκοτσόπουλος, σε επιστολή του την οποία έστειλε αποκλειστικά στην εφημερίδα μας αναφέρεται διεξοδικά στο έγγραφο-διαθήκη το οποίO βρέθηκε στο γραφείο του Δήμου και για το οποίο έχει ξεσηκωθεί πραγματική θύελλα.
Μιλάει για  έγγραφο στο οποίο πλαστογραφήθηκε όχι μόνον η υπογραφή του αλλά και ότι έγινε υποκλοπή της υπογραφής της θανούσας Δ. Καρύδη. Αφού υπογραμμίζει ότι έχει γίνει φασαρία για το τίποτε, με ευθύνη του κ. Ξύδη, προβαίνει στην εκτίμηση ότι εφόσον συντάχθηκε αυτή η διαθήκη, συντάχθηκε πριν από την αναγραφόμενη ημερομηνία 20/12/2004.
Τα κυριότερα σημεία της μακροσκελούς επιστολής του κ. Γκοτσόπουλου που δημοσιεύουμε κατ’ αποκλειστικότητα, έχουν ως εξής:


«Πέρασαν τουλάχιστον 24 χρόνια στα οποία υπηρέτησα την τοπική αυτοδιοίκηση στο Δήμο Χολαργού ως Δημοτικός Σύμβουλος και ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων.
Μου δίνεται η ευκαιρία για άλλη μια φορά δημόσια να ευχαριστήσω όλους τους Χολαργιώτες, τους συναδέλφους και υπαλλήλους του Δήμου με τους οποίους είχαμε άριστη συνεργασία, τόσο στα τεχνικά έργα όσο και στα πολιτιστικά δρώμενα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο και ο τοπικός τύπος εδώ και αρκετό καιρό ασχολούνται με ένα ιδιωτικό έγγραφο, το όποιο προφανώς συντάχθηκε από άγνοια ή ελλιπή ενημέρωση του συντάκτη του κειμένου και φέρει τον τίτλο «Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΜΟΥ». Είναι σαφές ότι το έγγραφο αυτό δεν πληροί τις προϋποθέσεις και τους όρους του νόμου που απαιτούνται, για να συνιστά διαθήκη ένα έγγραφο.
Αυτό λοιπόν το έγγραφο το όποιο για άγνωστους λόγους φέρει το τίτλο της ΔΙΑΘΗΚΗΣ, χωρίς να έχει κανένα τυπικό στοιχείο της, παρουσίασε ο Δήμαρχος κ Ξύδης, μια και το βρήκε ο ίδιος, όπως λέει, στο γραφείο του. Και βέβαια αφού εξέτασε το θέμα νομικά, όπως δηλώνει, τον διαβεβαίωσαν ότι αυτό το έγγραφο δεν είναι διαθήκη.
Στη συνεχεία όμως, και ενώ είχε την παραπάνω διαβεβαίωση, για άγνωστους και δυσερμήνευτους λόγους, ο κ. Ξύδης δημοσιοποίησε το θέμα με απαράδεκτο τρόπο, έτσι ώστε αυτό πήρε τεράστιες διαστάσεις χωρίς κανένα βάσιμο λόγο και αιτία. Δρομολογήθηκε ένας «περίεργος» κύκλος συζητήσεως και δημοσιευμάτων περί μιας διαθήκης. Για ένα έγγραφο το όποιο δεν έχει κανένα έννομο αποτέλεσμα! Το οποίο μπορεί να απασχολήσει μόνο τον «κάλαθο της ανακύκλωσης» τελικά πιστεύω, ότι τόσο ο Δήμαρχος, αλλά και όσοι αναμίχθηκαν με τη δημοσιοποίηση αυτού του άνευ ουσίας εγγράφου, χειρίστηκαν επιπόλαια το θέμα και δημιούργησαν ζήτημα εκ του μη όντος. Τι να πει κανείς…!!!
Εφ’ όσον η υποτιθέμενη δωρεοδόχος ήταν εν ζωή και εάν εν γνώσει της υπέγραψε διαθήκη προσφέροντας μισό εκατομμύριο ευρώ περίπου στον Δήμο μας πόσο λογικό είναι η ίδια να το απέκρυψε; Η λογική απάντηση που μπορεί να δοθεί σ’ αυτό το ερώτημα είναι μία και μόνη: δεν το απέκρυψε διότι μάλλον δεν συνέταξε αυτήν την υποτιθέμενη διαθήκη, αλλά, όποιος την συνέταξε, την συνέταξε σε χρόνο πριν τις 20-12-2004, που η υποτιθέμενη δωρεοδόχος ήταν εν ζωή, υποκλέπτοντας την υπογραφή της. Εν συνεχεία από τότε και μέχρι τον Μάρτιο του 2011 που εμφανίστηκε αυτή η υποτιθέμενη διαθήκη εμφάνισε και την υπογραφή μου είτε παραποιώντας την, είτε πλαστογραφώντας την, είτε υποκλέπτοντας την.
Προσωπικά έχω ενόρκως δηλώσει και επαναλαμβάνω όπως πάντα κάνω, μόνο με τη γλώσσα της αλήθειας, ότι :
1) Έχω πλήρη άγνοια του θέματος.
2) Δεν γνώριζα προσωπικά την υποτιθέμενη δωρεοδόχο Δήμητρα Καρύδη.
3) Ουδέποτε υπέγραψα την ανάγνωση του κειμένου αυτής της υποτιθέμενης διαθήκης, αποκρύπτοντας ένα τόσο μεγάλο γεγονός, προς όφελος του Δήμου μας.
Για την πλαστογράφηση – παραποίηση – υποκλοπή της υπογραφής μου θα αποφανθούν οι ειδικοί.
4) Δεν έγινε ποτέ συνάντηση στο Δημαρχείο στις 20-12-2004,( ούτε και ποτέ άλλοτε), όπως αναφέρει το παραπάνω έγγραφο, ούτε βέβαια υπήρξαν ποτέ παρόντες στην υποτιθέμενη αυτή συνάντηση, τα άτομα που κατονομάζονται στο έγγραφο. Είμαι βέβαιος ότι αν ο οποιοσδήποτε Δήμαρχος ή Αντιδήμαρχοι γνώριζαν ότι κάποιος δημότης θα είχε τη βούληση να αφήσει κάποιο περιουσιακό στοιχείο του στο Δήμο, θα είχαν τη σύνεση να του δηλώσουν, ότι αν θέλει να κάνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει ο ίδιος να φροντίσει να καταρτιστεί η διαθήκη του με έγκυρο τρόπο και τίποτε άλλο !
5) Τέλος , όπως είναι ευνόητο , δηλώνω ότι επιθυμία μου είναι να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να υπάρξει υποδειγματική τιμωρία όσων έστησαν αυτό το σατανικό σχέδιο .
Χολαργός 5 Απριλίου 2011
Ανδρέας Γκοτσόπουλος»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου