Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ!


ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΖΗΤΗΣΕ
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗΣ
                                                
Καταπέλτης ο Μίκης Θεοδωράκης, σε αποκλειστική συνέντευξή του στον Γιώργο Παπαδάκη (ίσως η μεγαλύτερη έως σήμερα επιτυχία του δημοσιογράφου του ΑΝΤΕΝΝΑ), χαρακτήρισε πραξικοπηματική την κυβέρνηση Παπανδρέου, και μάλιστα την χειρότερη μεταπολεμικά, η οποία διακυβεύει το μέλλον των γενεών για  τα επόμενα 20-30 χρόνια!
Παραβαίνοντας το Σύνταγμα, το οποίο για δανειακές συμβάσεις απαιτεί την ψήφο 180 βουλευτών, έβαλε τη χώρα στο Μνημόνιο, οδηγώντας την στην καταστροφή.
Ο Μίκης Θεοδωράκης μίλησε για προδοσία σε βάρος της πατρίδας και του έθνους, μια και η χώρα με ευθύνη Παπανδρέου, παραδίνεται στους διεθνείς κερδοσκόπους οι οποίοι θα αρπάξουν τον φυσικό πλούτο της Ελλάδος, εδαφικό, υπόγειο και θαλάσσιο.
Προδοσία του Παπανδρέου σε βάρος της πατρίδος υπάρχει και  στα εθνικά θέματα, μια και τα αεροπλάνα μας  δεν έχουν το δικαίωμα ούτε πάνω από τα μεθοριακά νησιά μας να πετούν. Όπως επίσης προδοσία είναι και η μη αναγνώριση από μέρους μας της ΑΟΖ (Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη), την ώρα που η Κύπρος και το Ισραήλ μας παρακαλούν να συνεργαστούμε μαζί τους.
Ο Μίκης Θεοδωράκης χαρακτήρισε με τα χειρότερα λόγια τον φασιστικής νοοτροπίας Παπανδρέου, ο οποίος έφτασε στο σημείο να καταργεί εργασιακά δικαιώματα τα οποία κατοχύρωσε στα 1936-37 ο …δικτάτορας Μεταξάς!!!   
Ζήτησε ειρηνική επανάσταση του λαού για να πέσει η προδοτική Κυβέρνηση Παπανδρέου, μια επανάσταση στην οποία θα συμμετέχει και ο στρατός και η Αστυνομία και όλοι οι πολίτες. Αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι και όλοι οι Έλληνες οι οποίοι διακρίνονται για φιλοπατρία, πρέπει να σώσουν την πατρίδα από τους πραξικοπηματίες και προδότες, βγάζοντας την χώρα από το Μνημόνιο και την κατάπτυστη σύμβασή του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου