Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ!

ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΝΕΑ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ-ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕ ΑΜΕΣΑ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

Ο Γ. Παπανδρέου, ο προδότης των Ελλήνων, ο άνθρωπος που εξαπάτησε έναν ολόκληρο λαό με το περιβόητο "λεφτά υπάρχουν", αυτός που υφάρπαξε την ψήφο του με τον πιο δόλιο τρόπο, ωθώντας τον να τον εκλέξουν Πρωθυπουργό.
Ο πολιτικός γραικύλος που γνώριζε ήδη 8-9 μήνες πριν αναλάβει Πρωθυπουργός το σχέδιο που θα εκτελούσε, συνεργαζόμενος με τα γεράκια-κοράκια που θα κατασπάραζαν την Ελλάδα! O άνθρωπος που δημοσίως αποκήρυσσε το ΔΝΤ αλλά  υπογίως συνεργαζόταν μαζί του και που με το που εξελέγη Πρωθυπουγός συναντήθηκε με τον επικεφαλής του Οργανισμού Στρώς Κάν προκειμένου να θέσουν από κοινού το σχέδιο καθυπόταξης της χώρας και του λαού της στο άρμα του!ΔΝΤ! Την ίδια ώρα μιλούσε για "μειωμένη εθνική κυριαρχία", γνωρίζοντας ο ίδιος  για το ξεπούλημα της χώρας, ενώ οι Έλληνες έμεναν εμβρόντητοι, αναρωτώμενοι τι εννούσε !
Ο άθλιος πολιτικός ηγέτης που μόνος του και χωρίς να ρωτήσει κανέναν, ζήτησε τη βοήθεια του ΔΝΤ!!! Παρά το ότι είμαστε μέλος της Ε.Ε. έβαλε τη χώρα μας με τον πιο προδοτικό-αντισυνταγματικό τρόπο στην δαγκάνα του αμερικανόφερτου Οργανισμού και του Μνημονίου, επέβαλε   φορομπηχτικούς νόμους, καταθέτοντας τα χρήματα των Ελλήνων στους διεθνείς τοκογλύφους!
Αντί να μειώσει το χρέος της χώρας, μέσα σε ένα χρόνο το πολλαπλασίασε, εξουθενώντας και εξαθλιώνοντας παράλληλα τον ελληνικό λαό!
Σήμερα, αφού έχει συμφωνήσει να ξεπουλήσει τη δημόσια περιουσία του τόπου έναντι πινακίου φακής, ετοιμάζεται να επιβάλει τα πιο εξοντωτικά φοροεισπρακτικά μέτρα για να αποτελειώσει το λαό!
Ο Παπανδρέου γυρίζει την χώρα όχι στην Γερμανική κατοχή, αλλά στην εποχή του Καποδίστρια, τότε που άρχιζε να ιδρύεται η Ελλάδα μέσα από τις στάχτες του επαναστατικού-απελευθερωτικού αγώνα του 1821.
Και μην αμφιβάλλει κανείς ότι με το σχέδιο που εκτελεί ο Παπανδρέου, η Ελλάς δεν παραδίδεται απλώς στα κοράκια των διεθνών τοκογύλφων: Κινδυνεύει καθημερινά να διαμελιστεί όπως η Κύπρος από τυχόν επέμβαση των Τούρκων, παρόμοια με αυτή που έπραξε ο "Αττίλας" το 1974 στο μαρτυρικό νησί!

Συμβουλεύουμε λοιπόν τον Γ. Παπανδρέου να προκηρύξει άμεσα εκλογές και να μην διανοηθεί να επιβάλει νέα μέτρα υποδούλωσης και εξαθλίωσης του ελληνικού λαού. Διότι το κύμα οργής και αγανάκτησης θα σηκωθεί ως άλλο τσουνάμι και θα "καταπνίξει" αυτόν και την παρέα του.

8 σχόλια:

  1. μηπως να κοιταξουμε πρωτα την αθλια οικονομικη κατασταση που παρελαβε απο τους προηγουμενους και το αν υπαρχουν εναλλακτικα μετρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Αθήνα 17 Απριλίου 2011
    “Ο Λ Υ Μ Π Ι Σ Μ Ο Σ”
    Αθήνα οδός Νεοκλεόυς 4 Τ.Κ. 117 43 ΠΡΟΣ: Εισαγγελέα Αρείου Πάγου
    Τηλ. Fax: 2107922794 Κιν. 6946364209 ΚΟΙΝ: Τον Πρόεδρο της Βουλής
    e-mail: olympismos@gmail.com Και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης
    ΔΡΥΤΗΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
    (το Έργο μου από το google γράφοντας: blogspot.com/olympismos ή ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ή blogger/olympismos ή olympismos ).

    Ως ιδρυτής και Πρόεδρος του Κόμματος: ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ «ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΣ», με έδρα την Αθήνα, οδός Νεοκλέους 4 Τ.Κ. 117 43, σας παρουσιάζω το Ιδεολογικό Πιστεύω, τόσο κατά το Πολιτιστικό σκέλος, όσο και το Πολιτικό. Προτού όμως προχωρήσω στην όλη ανάλυση του προγράμματός μου, διακηρύττω πίστη στις Συνταγματικές Διατάξεις και τους Νόμους, αλλά και τις Διεθνείς Συνθήκες και προπάντων πίστη στο Σύνταγμα της Πατρίδας μας και αυτού του αυριανού νέου Ευρωπαϊκού Συντάγματος, έως ότου καθιερωθεί στο Κόσμο ολόκληρο η Νέα και Ενιαία « ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ του ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ, στον Νέον και Αληθινό Α΄ ΑΙΩΝΑ του ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ, τον οποίον ήδη διανύουμε, μετά το τέλος του 20ου μ.χ. αιώνα, όπως αναφέρομαι στο όλο Έργο μου. ( Στο site από το Google γράφοντας: ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ή blogger/olympismos ή blogspot.com/olympismos ).
    Αρχίζω τις προγραμματικές μας δηλώσεις του Ιδεολογικού μας Πιστεύω, από την Πολιτιστική Παρέμβαση του ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ, στα Πολιτιστικά, αλλά και τα Πνευματικά δρώμενα της Πατρίδας μας, ανά τους αιώνες του Ελληνισμού, με την κατηγορηματική μου δήλωση ότι, πράττω τούτο, προκειμένου να τονίσω τη σπουδαιότητα που έχει για έναν Λαό η ευλάβεια και η διατήρηση του Πολιτισμού του και προπάντων όταν αφορά το Αρχαίο Αθάνατο Ελληνικό Πνεύμα, που είναι και το μόνο, που προήλθε, από τα σπλάχνα του Γένους μας και το Πνεύμα των Αρχαίων Ελλήνων Φιλοσόφων και μάλιστα, όταν το έχει αποδεχθεί και ο Κόσμος ολόκληρος. Οπότε εδώ θα ήθελα να προκαταλάβω τους τυχόν υποψιασμένους συντηρητικούς Χριστιανούς, ώστε να τους διαβεβαιώσω ότι, ο σκοπός μου είναι να απευθυνθώ, με ειρηνική προδιάθεση και αγάπη, προς όλους, έτσι ώστε να γίνει πλήρως κατανοητή, η αναγκαιότητα της αλλαγής του Αναληθούς σημερινού Κόσμου, με την βεβαιότητα, ότι και εσείς θα συμφωνήσετε μετά την πλήρη και απροκάλυπτη μελέτη του όλου έργου μου και κυρίως αφού λάβετε υπόψη σας και το λεγόμενο: «Ερευνάται τας γραφάς» και όχι αυτό που πάντα λένε τα Ιερατεία του Χριστιανισμού: "Πίστευε και μη ερεύνα" ή του «Μετά φόβου Θεού προσέρχεστε», με τα γνωστά αποτελέσματα. Οπότε πιστεύω ότι, ο δημιουργούμενος Αληθινός Κόσμος του Α΄ ΑΙΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ, τον οποίον ήδη διανύουμε, θα μας αγκαλιάσει όλου, όπως και εμείς όλοι θα τον αγκαλιάσουμε, γιατί θα είναι και ο Αληθινός Αιώνας, που θα αντικαταστήσει ειρηνικά και μόνο ειρηνικά τον Αναληθή Κόσμο των 2.000 χρόνων Χριστιανισμού, προκειμένου εδώ και τώρα να αποκατασταθεί και η ταπείνωση που έχει υποστεί το Ανθρώπινο Γένος, μετά τη βίαιη και εξαναγκαστική πτώση του Αρχαίου Ελληνικού Πνεύματος και αυτού ακόμη του ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ, ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λαθος που κατηγορουν την Μερκελ,κοιτα το συμφερων της χωρας της. Λαθος να κατηγορειτε τον ΓΑΠ ,το συμφερων της χωρας του κοιτα,Της Αμερικης!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 24h news! είπε...

    μηπως να κοιταξουμε πρωτα την αθλια οικονομικη κατασταση που παρελαβε απο τους προηγουμενους και το αν υπαρχουν εναλλακτικα μετρα;---->ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ,ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΤΟΥ....ΑΠΟ ΤΟ '81 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ 8 ΝΔ.ΑΠΟ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ 1/3 ΣΤΗΝ ΝΔ.ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?ΤΙΠΟΤΑ,ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ,ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ 20% ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ.Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΗΣΤΕΥΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ.ΤΡΩΕΙ,ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ.ΜΕΤΡΑ ΕΠΩΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ,ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ,ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ & ΑΝΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ,ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ,ΜΕΓΑΛΟΔΙΕΘΥΝΤΑΔΩΝ,ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ,ΜΕΓΑΛΟΕΦΟΡΙΑΚΩΝ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΤΛ ΚΤΛ.ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΛΕΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.ΣΕ ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ??ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ...ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ...ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ "ΕΓΩ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ "ΕΜΕΙΣ"...ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑ...ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλε μου καλα τα λες,αλλα αναρωτιεμαι ο λαος που ψηφισε τον ΓΑΠ, που ειναι τωρα??? Γιατι δεν μιλαει κανενας??? Συρρικνωνονται τα σχολεια, που ειναι η νεολαια...
    να βγει στους δρομους (οπως το 2008)??? Τα θυματα στην Εγνατιας, οι νεκροι αστυνομικοι δεν ειναι καθαρες δολοφονιες???? Δολοφονιες του ιδιου του συστηματος?? Που ειναι η φωνη του λαου?????
    Μηπως ημαστε οι ιδιοι προδοτες του εαυτου μας τελικα? Εμεις δινουμε την εξουσια, εμεις μπορουμε να την παρουμε πισω!!!! Μας αρεσει ομως ο σοσιαλισμος και η ισχυρη Ελλαδα (ας γελασω) και κανουμε μουγκα φιλε!!! Μας αρεσει τοσο ο καναπες που προτιμαμε να πεθανουμε, αρκει να μην σηκωθουμε απο την θεση μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΣΟ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ
    ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΟΠΛΑ ΜΙΑΣ ΚΛΑΝΙΑΣ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ.ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΜΑΞΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΔΕΙΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΣΤΙΟ ΛΑΟ ΕΡΕΙΞΑΝ ΤΗ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ.ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΛΛΗΝΕΣ΄΄΄;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΕΙ,ΑΛΑ ΜΗ ΞΕΓΕΛΙΩΜΑΣΤΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ, ΩΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή