Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!

Με φασίστες, οικονομικούς εγκληματίες, πολιτικά λαμόγια, με διεστραμμένους και διεφθαρμένους έχει στενή φιλία ο Παπανδρέου!  Άτομα που τα έβαλε να …πηδήξουν τη  χώρα μας και τον λαό της!
Φώναξε τον Στρος Καν πολύ καιρό πριν μπούμε στο ΔΝΤ,  για να ζητήσει… τη βοήθειά του και συνεργάστηκαν υπόγεια προκειμένου ο σεξομανής διεστραμμένος να …ξεσκίσει την χώρα μας!
Ο πολιτικός απατεώνας-ψεύτης Παπανδρέου, είναι φιλαράκι και με τον Σόρος,  τον άνθρωπο που πόνταρε στην χρεοκοπία της Ελλάδος και κέρδισε δισεκατομμύρια!
Συναντήθηκε μαζί του στο πρωθυπουργικό γραφείο στην βουλή και ζήτησε τη γνώμη του αναφορικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ελληνική οικονομία!!! Ο ….παρηγορητής  Σόρος… εξήρε τις προσπάθειες της Ελλάδας για τη μείωση του ελλείμματος και τόνισε πως οι ΗΠΑ στηρίζουν τις προσπάθειες της χώρας!!!
Ο Παπανδρέου ήταν και κολλητός φίλος του τυράννου-φασίστα Καντάφι. Τόσο φίλος, που μέχρι και  μέλος του Ιδρύματος Καντάφι ήταν, από το 2009!
Δείξε μου τους φίλους να σου ποιος είσαι λέει η παροιμία!
Τι να πεις λοιπόν για τον πολιτικό απατεώνα Παπανδρέου; Ότι παγίδευσε έναν λαό με το «λεφτά υπάρχουν» για να σύρει τελικά την χώρα στις δαγκάνες του ΔΝΤ, το οποίο αποκήρυσσε δημοσίως αλλά που υπογείως συνεργαζόταν μαζί του πριν ακόμη βγει πρωθυπουργός;
Ή για το ότι πριν από λίγο διάστημα δήλωνε «θα βγούμε στις αγορές το 2011» και τώρα υπογράμμισε… «Θα δούμε: δεν αποφασίζουμε εμείς πώς θα αντιδράσουν οι αγορές. Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε, μερικώς, τουλάχιστο, να βγούμε στις αγορές το 2012»
Αυτός είναι ο άθλιος Γ. Παπανδρέου. Ο άνθρωπος που είπε «θα μας πάρουν με τις πέτρες»!
Ίσως είναι το μόνο σωστό που είπε…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου