Κυριακή 15 Μαΐου 2011

NYΡ: Ο Στρος Καν συνελήφθη στη Νέα Υόρκη για σεξουαλική επίθεση σε καμαριέρα!

Σε αυτόν τον τύπο εμπιστεύθηκε την σωτηρία της οικονομίας μας ο Παπανδρέου! ΟΣτρος Καν προφανώς έχει σεξουαλικά βίτσια και όπως επιχείρησε να βιάσει την καμαριέρα, βιάζει ήδη εδώ και ένα χρόνο την Ελλάδα!!! Ιδού το μεταδίδει το ρεπορτάζ:
Ένα απίστευτο ρεπορτάζ κάνει εδώ και μερικές ώρες το γύρο της Αμερικής και αφορά τον… γνώριμό μας, Ντομινίκ Στρος Καν.
Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, ο γενικός διευθυντής του ΔΝΤ κατηγορείται ότι ανάγκασε μία καμαριέρα του ξενοδοχείου Sofitel να του κάνει στοματικό έρωτα.
Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, αστυνομικοί του τμήματος της Νέας Υόρκης κατέβασαν τον Ντομινίκ Στρος Καν από την πρώτη θέση πτήσης της Air France χθες, ώστε να τον συλλάβουν και να τον ανακρίνουν σχετικά με την καταγγελία για τη σεξουαλική επίθεση.
Η εφημερίδα τονίζει ότι “σύμφωνα με πηγές, ο Ντομινίκ Στρος Καν βγήκε γυμνός από το μπάνιο του δωματίου του, στο ξενοδοχείο, όταν μία καμαριέρα μπήκε μέσα. Την πέταξε στο κρεβάτι και την ανάγκασε να του κάνει στοματικό έρωτα. Μετά την άφησε να φύγει και έφυγε κι εκείνος για το αεροδρόμιο, ώστε να ταξιδέψει στο Βερολίνο, που έχει προγραμματισμένη συνάντηση με την Άνγκελα Μέρκελ”.
Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα, “η σύλληψη του κ. Στρος Καν ενδέχεται να τον εμποδίσει να βρεθεί στο Βερολίνο”.

Υ.Γ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: Δείτε πώς λειτουργεί η Δικαιοσύνη στην Αμερική και αλλού και κάντε σύγκριση με την ελληνική Δικαιοσύνη. Εάν γινόταν κάτι παρόμοιο εδώ, με κάποιον διάσημο να καταγγελόταν για απόπειρα βιασμού, αυτός που θα πήγαινε φυλακή  θα ήταν ο  καταγγέλλων και όχι αυτός που θε είχε υποπέσει στο αδίκημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου