Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΔΕΚΤΗΣ ΕΝΤΟΝΩΝ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ


ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣΩς κυμματοθραύστης παραπόνων και διαμαρτυριών λειτουργεί ο αντιδήμαχρος κ. Δασκαλόπουλος (φωτό), κυρίως λόγω της συσσώρευσης απορριμμάτων στους κάδους και της μη αποκομιδής τους.
Χθες, οργισμένος δημότης τον πλησίασε και του είπε: «Έως τις 31 Δεκεμβρίου 2010 τα σκουπίδια μαζεύονταν κανονικά από τους κάδους. Από την ώρα που αναλάβατε τον δήμο, τα σκουπίδια είναι  συσσωρευμένα στους κάδους και έχουν γίνει εστία μόλυνσης. Ένα μπουρδέλο έχει γίνει η κατάσταση»
Ξαφνιασμένος ο κ. Δασκαλόπουλος του αντέτεινε: «Πώς μιλάτε έτσι;»
Δημότης: «Δικαίωμά μου είναι να μιλάω όπως θέλω εγώ. Εμείς σας ψηφίσαμε για να φύγει ο Νικολάου και να έχουμε καλύτερη δημοτική αρχή ,  όχι αυτή την άθλια κατάσταση».
Ο κ. Δασκαλόπουλος του απάντησε: «Ναι αλλά δεν ξέρετε, τι κατάσταση παραλάβαμε από την προηγούμενη δημοτική αρχή» .
Δημότης: «Δηλαδή μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου ο δήμος μάζευε τα σκουπίδια και ξαφνικά την 1η Ιανουαρίου που αναλάβατε καθήκοντα,  συσσωρεύτηκαν  όλα  τα προβλήματα και δεν μπορείτε να μαζέψετε τα σκουπίδια; Έτσι όπως πάτε δεν πρόκειται να ξαναδείτε τη ψήφο των δημοτών».
Όμως,  χθες Δευτέρα 16 Μάιου ο κ. Δασκαλόπουλος δέχθηκε δριμύτατες διαμαρτυρίες και από επαγγελματία της λαϊκής αγοράς,  για το γεγονός ότι  η λαϊκή αγορά βρίσκεται σε σημείο  που δυσχεραίνει την δουλειά τους: με τους πάγκους είτε σε ανηφορικό δρόμο είτε σε κατηφόρα έτσι που να μην μπορούν να τοποθετήσουν σωστά το εμπόρευμά τους.
«Τι θα γίνει με την Φανερωμένης, δεν θα πάμε εκεί;» ρώτησε ο επαγγελματίας, για να λάβει την αρνητική απάντηση του αντιδημάρχου. Ο κ. Δασκαλόπουλος όταν  μάλιστα είπε ότι θα βρουν νέα λύση,  σύμφωνα με την οποία θα αλλάζει ανά μήνα η τοποθεσία της λαϊκής αγοράς, ο επαγγελματίας έγινε… μαινόμενος ταύρος.
«Πουθενά δεν συμβαίνει αυτό. Η πιο σύντομη αλλαγή σε λαϊκή αγορά γίνεται κάθε τρεις μήνες και σεις μας λέτε ότι θα αλλάζουμε κάθε μήνα;», είπε και έφυγε εκστομίζοντας κάτι… γαλλικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου