Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΣΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΥΔΗ!


Σήμερα ξημερώματα (γύρω στις 2.30 π.μ.) σημειώθηκε εμπρησμός στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, έξω από την οικία του Δημάρχου κ. Ξύδη (φωτό αρχείου)!
Άγνωστοι τοποθέτησαν πλαστικό κύπελλο με βενζίνη στην αριστερή ρόδα και του έβαλαν φωτιά. Η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα, αλλά για καλή τύχη εκείνη την ώρα βρίσκονταν γείτονες σε μπαλκόνι οι οποίοι αντιλήφθηκαν την φωτιά και ειδοποίησαν αμέσως για την κατάσβεσή της. Η κινητοποίηση αστυνομίας και πυροσβεστικής υπήρξε άμεση με αποτέλεσμα να αποφευχθούν τα χειρότερα και το αυτοκίνητο να τη...γλιτώσει με σοβαρές μεν, αλλά επιδιορθώσιμες υλικές ζημιές. Συγκεκριμένα η φωτιά κατέστρεψε το αριστερόλάστιχο και έπληξε άνα τμήμα της μηχανής του αυτοκινήτου.

Όπως εκτιμάται, η επίθεση σε βάρος του υπηρεσιακού αυτοκινήτου του κ. Ξύδη δεν έχει να κάνει με τον ίδιο αλλά γεγνικότερα με την δημοτική υπηρεσία. Ας μην ξεχνάμε ότι πριν από δύο ακριβώς χρόνια έγινε επίθεση σε βάρος του οχήματος της δημοτικής Αστυνομίας Χολαργού (φωτό) . Και υπ' αυτή την έννοια πρέπει να απασχολήσει συνολικά τον δήμο, οι τρομοκρατικές επιθέσεις σε βάρος της δημοτικής αρχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου