Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟ-ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ!

Οι απόψεις αυτές διατυπώνονται στο humansupport.gr

Στο σημερινό σκηνικό γκαιμπελισμού και προπαγάνδας εξορκίζεται η χρήση βίας πλην όμως θεωρείται φυσική ‘αντίδραση’ όταν γίνεται από τα σώματα καταστολής τα οποία δυστυχώς είναι η εκφυλισμένη μορφή της αστυνομίας αλλά η ενδυναμωμένη σύγχρονη εκδοχή των ταγμάτων ασφαλείας.
Αυτή την στιγμή λοιπόν καλούμαστε ως Ελληνικός Λαός, αφού… τσαλακώσαμε τον δήθεν ‘μονόδρομο’ του πασόκ, τον δήθεν ‘πατριωτισμό’ και κάθε άλλο τερτίπι προπαγανδιστικό που στόχευε στο να μας κάνει να αποδεχτούμε οικειοθελώς και άνευ αντιδράσεως την μεγαλύτερη μεταπολεμική απόπειρα εξάρθρωσης και κατοχής της Χώρας μας, να ξεπεράσουμε και το τελευταίο πλέον προπύργιο προπαγάνδας που έχει απομείνει σε ένα παρηκμασμένο και παραπαίον καθεστώς.

Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τα εξής :

Αυτό που βιώνουμε είναι ΑΠΟΠΕΙΡΑ άλωσης, εξαφάνισης και εξάόντωσης της Ελλάδας μας,.Τίποτε όμως δεν έχει επιτευχθεί και ούτε θα μπορέσει να επιτευχθεί εάν εμείς, ο Ελληνικός Λαός, δεν συναινέσουμε και αντιδράσουμε όπως ήδη αντιδρούμε.
Όχι μόνο καλυπτόμαστε πλήρως από το άρθρο 120 του Συντάγματος αλλά και από το άρθρο 25, περί της στήριξης της ισχύος του Συντάγματος στον Πατριωτισμό των Ελλήνων να το προστατέψουν πάση θυσία αλλά και της αξίωσης του Κράτους για κοινωνική και εθνική αλληλεγγύη. Όταν ένα Κράτος, ένας Λαός σύρεται και εξαναγκάζεται στο να αμυνθεί όταν δέχεται απρόκλητη και απροκάλυπτη, εντελώς παράνομη ( τώρα πια και με την βούλα όχι μόνο της διεθνούς αμνηστείας αλλά και των δύο παρεμβάσεων του ΟΗΕ ειδικά για την Χώρα μας και το θέμα καταπάτησης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ελλήνων ), αυτό το Κράτος και αυτός ο Λαός παραμένει σε κάθε περίπτωση ειρηνιστής. Ταυτόχρονα δεν δέχεται στο όνομα της… ειρήνης να υποδουλωθεί επειδή σε βίαιους, αδίστακτους και απάνθρωπους εγκληματίες.
Στο όνομα λοιπόν ουσιαστικά του Διεθνούς Δικαίου, των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και κυρίως της ζωής των παιδιών μας και της δικής μας, οφείλουμε να χρησιμοποιήσουμε όση βία χρειάζεται για να αναστραφεί αυτή η κατάσταση η οποία μπορεί να εξουδετερωθεί μόνο με αποφασιστική και βραχύβια αμυντική βία, ακριβώς όπως πίνουμε αντιβιοτικό για να σκοτώσουμε όλα τα μικρόβια στον οργανισμό μας και να ζήσουμε. Ή μήπως η εξολόθρευση των μικροβίων αποτελεί… ηθικό ζήτημα ;

Ένας μονόδρομος υπάρχει, τεκμηριωμένος ιστορικά: η άμεση σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία στα πλαίσια της διεθνούς νομοθεσίας για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και προδοσία -εν καιρώ πολέμου- των ήδη καταγγελμένων ως έσχατων προδοτών της Χώρας μας και του Ελληνικού Λαού.
Δεν μπορούμε απλώς να λέμε ότι είναι θέμα χρόνου, πρέπει να αποφασίσουμε, τσακίζοντας την προπαγάνδα τους να τους δείξουμε εμπράκτως ότι ο χρόνος τους τέλειωσε δια παντός.

Εξ άλλου, όλοι αυτό περιμένουν από την Ελλάδα σύμφωνα και με το πρόσφατο άρθρο καθηγητή του πανεπιστημίου της Columbia στους ΝY Times. Οι μόνοι που δεν μας κοινοποιούν αυτήν την πραγματικότητα που στο μέλλον θα διδάσκεται και στην Ιστορία της Ελλάδας μας, είναι οι δωσίλογοι αυτοί και οι ναζί που προσπαθούν να κλέψουν ακόμα και άλλο χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου