Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

Ο δικτάτορας Παπαδόπουλος παρέδωσε τη χούντα στους πειναλέους της δημοκρατίας, χωρίς να χρωστάει η Ελλάς ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ, σε κανένα ξένο Ταμείο! Η Ελλάς τότε ήταν οικονομικά ισχυρή. Επισήμως αποσιωπάται!
Ο άλλος δικτάτορας Γιάννης Μεταξάς, αντιμετώπιζε ανάλογο θέμα χρεοκοπίας της χώρας. Οι ξένοι δανειστές μας μάς έβαζαν το μαχαίρι στο λαιμό. Κι ο Μεταξάς αποφάσισε: Δεν πα' να πνιγείτε ρε, δεν πληρώνω φράγκο, άει στο διάολο, είπε. Δεν θα αφήσω τον λαό μου να λιμοκτονήσει!
Κι έτσι έγινε. Σύρανε την Ελλάδα στα διεθνή δικαστήρια. Και εκεί ο Μεταξάς είπε:
--Υπερ πάντων είναι η θωράκιση του λαού μου.. Οι πιστωτές μου είναι δευτερεύον θέμα. Θα πάρουν τα δικαιούμενά τους, όταν θα έχουμε λεφτά!
Αθώα η Ελλάς αποφάσισαν τα δικαστήρια…

Συγκρίνατε τώρα τους δυο δικτάτορες με τον κλόουν της σημερινής πολιτικής, τον Γ. Παπανδρέου, που ακόμη και τα μνημεία βγάζει στο σφυρί…

Η διαφορά ανάμεσα σε δικτάτορες κατά φύσιν, με τον παρά φύσιν δημοκρατικό Παπανδρέου, είναι ότι οι μεν πρώτοι είχαν πατριωτική συνείδηση, ενώ ο Παπανδρέου ασκεί δικτατορία με νόμους και ξεπουλάει την Πατρίδα! Αυτός και οι 154 βουλευτές του. Οι και προδότες αποκαλούμενοι!
Πάνω από τον λαό βάζουν τους δανειστές-τοκογλύφους και θυσιάζουν για χάρη τους την Ελλάδα και το Έθνος!
Ο Παπανδρέου και οι βουλευτές του είναι φανατικοί των Λ.Λ.Λ. (Λαπάδες, Λαμόγια, Λακέδες!) 
Οι παραπάνω σκέψεις καταγράφονται στο press-vision.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου