Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ !


Ως κομματόσκυλα του χειρίστου είδους, οι τοπικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ Παπάγου και Χολαργού, εξέδωσαν κατάπτυστη ανακοίνωση με την οποία καταδικάζουν «τον προπηλακισμό – εκφοβισμό του  Χρήστου Παπουτσή» όπως χαρακτηρίζουν τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του μνημονιακού Υπουργού Προστασίας του Πολίτη!

Πού ήταν κρυμμένοι αυτοί τυφλοπόντικες, οι γυμνοσάλιαγκες της πολιτικής θολούρας, τόσους μήνες που ο Παπουτσής και η ξεφτιλισμένη Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ,  σύρουν την χώρα στον όλεθρο και την καταστροφή;
Πού ήταν καταχωνιασμένες  οι τοπικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ Παπάγου-Χολαργού, να συμπαρασταθούν με ανακοινώσεις στην χειμαζόμενη ελληνική οικογένεια; Πού είναι τα χαμένα αυτά πολιτικά υποκείμενα να δώσουν εξηγήσεις στο λαό, πώς  το προδοτικό κόμμα που στηρίζουν, από το «λεφτά υπάρχουν» και «θα ξαναφέρουμε το χαμόγελο και την ελπίδα στους Έλληνες», οδηγεί τον τόπο στην άβυσσο και στο χάος;
Τα ανάλγητα αυτά κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ Παπάγου-Χολαργού, βγήκαν από την πολιτική τους τρώγλη να συμπαρασταθούν στον Χ. Παπουτσή, επειδή κάποιοι εξεγείρονται και αγανακτούν απέναντι στον πολιτικό που είναι απ’ τους σημαντικότερους μοχλούς της καταστροφικής Κυβέρνησης της χώρας!
Και όλη αυτή η πολιτική μούργα του τοπικού ΠΑΣΟΚ έχει το θράσος να ζητεί και ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. ώστε να… καταδικασθούν τα φαινόμενα βίας και να… ληφθούν πολιτικές αποφάσεις για την… προάσπιση των δημοκρατικών θεσμών!!!
Άει στο διάολο ρε ξεφτίλες! Ποιος είναι αυτός που θέλει να προπηλακίσει τον Παπουτσή; Ο κουκουλοφόρος; Στον δρόμο βγαίνει να διαμαρτυρηθεί ο άνεργος, ο μισθωτός, ο συνταξιούχος, αυτός που εξ’ αιτίας της εθνοπροδοτικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ έχει χάσει και ελπίδα και χαμόγελο και βλέπει να χάνει την εθνική του κυριαρχία.
Δεν διαμαρτύρεται ούτε προπηλακίζει αυτός που εμφορείται από αντιδημοκρατικά ιδεώδη. Διαμαρτύρεται αυτός που βλέπει ότι βιάζεται η Δημοκρατία και το Σύνταγμα. Αυτός που ψήφισε το ΠΑΣΟΚ για να του φέρει το χαμόγελο και την ελπίδα και αντ’ αυτού τού κατάσχουν το μισθό, τα επιδόματα και τον αναγκάζουν να πληρώνει τόσους φόρους όσους δεν πλήρωσε η Ελλάδα ούτε επί Οθωμανικής κατοχής.
Το καταλάβατε κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ Παπάγου-Χολαργού;
Το κατάλαβες Δημήτρη Μονογιέ (φωτό), Πρόεδρε της Τοπικής ΠΑΣΟΚ Χολαργού; Είσαι κι εσύ συνυπεύθυνος γι’ αυτή την κατάσταση, βάζεις λάδι στην φωτιά και αντί να δείξεις μετανιωμένος ή ότι συμμερίζεσαι την απόγνωση του Έλληνα (απόγνωση στην οποία τον οδήγησε το ΠΑΣΟΚ και ο Παπουτσής), βγαίνεις και προκαλείς, στέργοντας ως κομματόσκυλο να δώσεις διαπιστευτήρια νομιμοφροσύνης στον Παπουτσή και όχι στον Έλληνα και στην Πατρίδα! Ουστ ρε! Θα σε φάει και σένα το μαύρο πολιτικό σκοτάδι!
ΕΦΙΑΛΤΕΣ
Υ.Γ. Μην τολμήσετε να στείλετε απάντηση. Θα ξεφτιλιστείτε. Καλύτερα ξανακρυφτείτε στις τρώγλες σας!

Ιδού ποια είναι η εμετική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ Παπάγου-Χολαργού:

"Χολαργός, 8 Ιουλίου 2011
Είναι σίγουρο ότι οι μεγάλες οικονομικές κρίσεις γεννούν πάντα αισθήματα ανασφάλειας στους πολίτες, κοινωνική αναταραχή, συγκρούσεις, οξείες πολιτικές αντιπαραθέσεις.
Ωστόσο, δεν μπορεί να γίνουν αποδεκτά και να μην καταγγελθούν τα πρόσφατα και επαναλαμβανόμενα επεισόδια που συνέβησαν στην πόλη του Χολαργού, με κύρια χαρακτηριστικά τους τον προπηλακισμό – εκφοβισμό του σ. Χρήστου Παπουτσή και της Οικογένειας του, την άσκηση βίας εναντίων συμπολιτών μας που αντέδρασαν στις «πρακτικές» που επέλεξαν ομάδες "αγανακτισμένων πολιτών" και βεβαίως στην εκδήλωση έκνομων πράξεων εναντίον αιρετών εκπροσώπων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.
Ανάλογες πράξεις / ενέργειες, μας γυρίζουν πίσω σε αλήστου μνήμης εποχές, όπου οι προπηλακισμοί, ο εκφοβισμός και οι τραμπουκισμοί υπερίσχυσαν της ελεύθερης έκφρασης και επιλογών των πολιτών, υπερίσχυσαν της ίδιας της Δημοκρατίας !
Καλούμε το σύνολο των Πολιτικών & Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού :
•             Πρώτον, να καταδικάσουν με "καθαρά λόγια" τους προπηλακισμούς πολιτικών προσώπων και συμπολιτών μας και γενικότερα των πράξεων βίας που διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα στην πόλη μας, αφού οι αποκλεισμοί, η βία και η προσπάθεια ιδεολογικής τρομοκρατίας δεν έχουν καμία θέση στη Δημοκρατία.
•             Δεύτερον, να απαντήσουν θετικά στο κάλεσμά μας για άμεσο προγραμματισμό ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, προκειμένου να συζητηθούν τα πρόσφατα φαινόμενα βίας και από κοινού να ληφθούν πολιτικές αποφάσεις και μέτρα, έχοντας σημείο αναφοράς την προστασία των πολιτών και την ενίσχυση των δημοκρατικών μας θεσμών.
Δημοκρατικό δικαίωμα είναι η ελευθερία όλων μας. Δεν είναι η ελευθερία των φανατικών να αυθαιρετούν σε βάρος συνανθρώπων και συμπολιτών τους !!!
Οι Γραμματείς και τα Μέλη των Συντονιστικών Επιτροπών των Τοπικών Οργανώσεων
ΠΑΣΟΚ Χολαργού και Παπάγου"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου