Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗ


Το είπαμε,  οι λαθρομετανάστες που έρχονται στον Χολαργό να πουλήσουν παράνομα την πραμάτεια τους, κάποια στιγμή θα γίνουν επιθετικοί και απειλητικοί!
Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το  "τυπογραφικό μελάνι" και σημειώθηκε το πρώτο κρούσμα:
Θύμα ήταν ο  Σπύρος Δ. γνωστός Χολαργιώτης ο οποίος δεν ανέχεται τους παράνομους μετανάστες που έχουν κατακλύσει την περιοχή και προσπαθεί με κάθε τρόπο να την απαλλάξει από το καρκίνωμα.
Πριν από μερικές ώρες και ενώ έξω από την στάση Μετρό Χολαργού τέσσερις  λαθρομετανάστες είχαν εγκαταστήσει το εμπόρευμά τους σε δημόσια έκθεση-παζάρι, ο Σπύρος κατάφερε να διώξει τους δύο από αυτούς λέγοντάς τους "μαζέψτε τα και φύγετε" ενώ ένας τρίτος, μαύρος, όχι μόνον δεν εγκατέλειπε το σημείο, αλλά πλησίασε τον Σπύρο και του είπε απειλητικά: "Πρόσεχε. Θα σε βρούνε, όπου κι αν είσαι" !!!
Προφανώς και το μήνυμα ήταν σαφές: ότι δηλαδή είναι πολλοί μαζί ενωμένοι και ότι θα κινδυνέψει η ζωή του από τους λαθρομετανάστες αν συνεχίσει να τους διώχνει!
Ο Σπύρος δεν έχασε την ψυχραιμία του και επικοινώνησε με την Αστυνομία.
Ευτυχώς και για καλή του τύχη, περιπολικό της Αστυνομίας έφθασε σύντομα στη στάση Μετρό Χολαργού και οι εναπομείναντες δύο μαύροι με το που είδαν το περιπολικό, τα μάζεψαν κι  ...εξαφανίστηκαν αμέσως!
Ο Σπύρος Δ. έχει επισκεφτεί κατ' επανάληψη τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο αλλά η αδιάφορη στάση του κ. Δασκαλόπουλο σπάει κόκκαλα!
Δυστυχώς εκεί οδηγείται η κατάσταση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου