Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Η ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΔΙΑ ΧΕΙΛΕΩΝ ΜΕΡΚΕΛ!


H Καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ, μετά την επίτευξη συμφωνίας για την νέα δανειοδότηση της Ελλάδας (158 δις ευρώ), αποκάλυψε με τον πιο ωμό τρόπο την πικρή για την χώρα μας αλήθεια: «Ο,τι δώσαμε τώρα εμείς οι Γερμανοί για τη σταθερότητα του ευρώ, θα το πάρουμε πίσω στο πολλαπλάσιο». 
Οι μάσκες έπεσαν, για όσους επιμένουν ακόμη να παραμυθιάζουν τον ελληνικό λαό. Παπανδρέου και Βενιζέλος αποκαθηλώθηκαν για μια ακόμη φορά, με τα ψέματα που τσαμπουνάνε στο εσωτερικό της χώρας ότι όλα όσα γίνονται είναι για το καλό της Ελλάδος, για την ανάταξη της οικονομίας και για την επιστροφή μας στις αγορές. Ό,τι σχεδιάστηκε στις Βρυξέλλες έγινε για το καλό της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ολλανδίας  και των άλλων δανειστών της Ελλάδος. Τα 158 δις ευρώ, σε συνέχεια των περσινών 110 δις ευρώ, έρχονται να υποθηκεύσουν την δημόσια περιουσία της Ελλάδος και να την προσφέρουν έναντι πινακίου φακής στους διεθνείς τοκογλύφους.
Η Γερμανία, μετά τον ΟΤΕ θα αρπάξει και τα πετρέλαια που κρύβει το Αιγαίο στα βάθη του αλλά και τον ορυκτό πλούτο!
Γι’ αυτό η …Χάϊλ Μέρκελ δήλωσε ευθαρσώς  «Ο,τι δώσαμε τώρα εμείς οι Γερμανοί για τη σταθερότητα του ευρώ, θα το πάρουμε πίσω στο πολλαπλάσιο». 
Οι Γερμανοί κατακτητές ξανάρχονται με τις υπογραφές Παπανδρέου-Βενιζέλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου