Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΜΕ! ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ! ΕΧΟΥΝ ΚΗΡΥΞΕΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΙ ΧΡΟΝΟ!


Σε σιωπηλή στάση πληρωμών έχουν προβεί τα ασφαλιστικά Ταμεία, πολλά από τα οποία αδυνατούν να πληρώσουν τους προμηθευτές τους εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο! 

ΤΑΠΕΤΕ: Το Ταμείο Προσωπικού Εμπορικής Τράπεζας Ελλάδος, έχει κηρύξει στάση πληρωμών  από τον  Μάϊο του 2010! Ένα Ταμείο το οποίο συνήθιζε να εξοφλεί τους ιατρούς, τα φαρμακεία, τους οπτικούς μέσα σε 20-25 ημέρες από την υποβολή των τιμολογίων, έχει προβεί σε βίαια στάση πληρωμών, από τον Μάϊο του 2010! Ναι σωστά διαβάσατε: Για πάνω από ένα χρόνο, εδώ και 14 μήνες δηλαδή, το Ταμείο της Εμπορικής Τράπεζας έχει διακόψει την αποπληρωμή των οφειλόμενων  τιμολογίων! Η Διοίκηση του Ασφαλιστικού φορέα προσπαθεί με ηλίθια επιχειρήματα να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.  Ήδη, επειδή οι διαμαρτυρίες των προμηθευτών είναι έντονες, δεν σηκώνουν ούτε τα τηλέφωνα στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου 8, όπου στεγάζονται τα γραφεία του ΤΑΠΕΤΕ!
ΟΠΑΔ: Η κατάσταση στον ΟΠΑΔ είναι το ίδιο απελπιστική. Από τον Σεπτέμβριο του 2010 πολλοί προμηθευτές παραμένουν απλήρωτοι! Κανείς αρμόδιος του Ταμείου δεν μπορεί να βεβαιώσει με ακρίβεια πότε και εάν θα αρχίσουν να πληρώνονται οι γιατροί και τα άλλα παραϊατρικά επαγγέλματα, που εδώ και ένα χρόνο περίπου έχουν βάλει χρήματα από την τσέπη τους για να προμηθεύσουν με φάρμακα και γυαλιά οράσεως τους ασφαλισμένους του ΟΠΑΔ!
ΤΥΔΚΥ: Το Ταμείο Υγείας Δημοτικών & Κοινοτικών Υπαλλήλων βρίσκεται στην ίδια τραγική κατάσταση. Ένα ή και ενάμισι χρόνο έχουν να πληρωθούν προμηθευτές, χωρίς να λαμβάνουν απάντηση για το πότε επιτέλους θα τους καταβληθούν τα οφειλόμενα από το ΤΥΔΚΥ χρήματα!

Αυτή την εικόνα που βιώνουν οι προμηθευτές και ελεύθεροι επαγγελματίες, δύσκολα προβάλλεται από τα Μ.Μ.Ε. Η πραγματικότητα αυτή όμως δείχνει ότι η πτώχευση έχει ήδη έρθει στην Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου