Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!



γράφει η Τούλα Γεωργοπούλου 
Στην Κωνσταντινούπολη, έδωσε συναυλία ο καλλιτέχνης Γιώργος Νταλάρας, ο σύζυγος της πρώην υπουργού κας Νταλάρα.
Σε συνέντευξη που έδωσε σε Τούρκο δημοσιογράφο, ανάμεσα σ´ αυτά που είπε, ήταν και η στομφώδης δήλωση που πριν απ´ αυτόν είχαν κάνει  οι αναρχικοί ότι δηλ."Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του!!". Θεώρησε, ότι έπρεπε να κρατήσει ίσες αποστάσεις μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας (έτσι δεν κάνουν και οι Τούρκοι συνάδελφοί του;) Κάθισε, όπως φαίνεται, και μελέτησε την …Ρεπούσιο ιστορία και απεφάνθη ότι  … οι Τούρκοι και οι Έλληνες έχουν ζήσει μαζί για  Χ Ι Λ Ι Α Δ Ε Σ χρόνια!!! και ως εκ τούτου, έχουν μεγάλες ομοιότητες. Αναφερόμενος στην Κύπρο, είπε πώς για ο,τι συνέβη ευθύνονται εξ ίσου οι Έλληνες, οι Τούρκοι και οι Βρετανοί!!!


Όλοι δηλαδή στο ίδιο τσουβάλι, θύτες και θύματα. Επίσης, τόνισε, ότι πρέπει να φύγουν οι στρατιώτες, από το νησί, χωρίς ή αναφέρει ονομαστικά, ποιούς στρατιώτες εννοεί. Ίσως και να θέλει να φύγουν οι Κύπριοι, γιατί αλλιώς, θ´ αναφερόταν συγκεκριμένα ποιούς  εννοεί.
Ο άνθρωπος, αφού για χρόνια έχει κάνει τη "μπάζα του" στην Ελληνική και Κυπριακή επικράτεια και όχι μόνο, αποφάσισε πώς η αγορά αυτή, δεν έχει άλλα περιθώρια κέρδους και έτσι απευθύνθηκε στη γείτονα χώρα, με την οποία για χρόνια δεν τα πήγαινε καλά, αφού λανθασμένα, τον είχαν χαρακτηρίσει εθνικιστή οι Τούρκοι. Ως πολυπληθέστερη χώρα θα βοηθήσει στην αύξηση των κερδών του.
Όμως, υπάρχουν ορισμένα πράγματα αδιαπραγμάτευτα, όπως είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ιστορία της Πατρίδος, η αξιοπρέπειά της το αίμα  των παιδιών Της που πολέμησαν για την Λευτεριά της. Λευτεριά  που όπου να’ ναι τελειώνει, αν δεν τελείωσε ήδη.
Μετά απ´ εκείνο το αμίμητο της συζύγου του ότι  «Δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι, αλλά μόνον λαθραία τσιγάρα» (αλήθεια, πόσους απ´ αυτούς τους …μη λαθραίους, έχετε βοηθήσει ή φιλοξενήσει στο σπίτι σας, κυρία μου;) μας προέκυψαν και αυτά του συζύγου Νταλάρα!
Πάντως,  η περίπτωσή τους με πάει πίσω στον χρόνο όταν ο αρκουδιάρης γύφτος, γυρνούσε με την αρκούδα του τις γειτονιές και έκανε υπαίθριες παραστάσεις. Όταν τις τελείωνε  ζητούσε από τους θεατές να ρίξουν τον οβολό τους μέσα σ´ ένα τενεκεδάκι που το περιέφεραν τριγύρω. Μόνο που αυτοί δεν έκαναν δηλώσεις. Ούτε ο αρκουδιάρης, ούτε η αρκούδα του, γ’  αυτό και ήταν συμπαθείς!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου