Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ... ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ! ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΖΑΚ ΝΙΚΟΛΣΟΝ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΘΡΙΛΕΡ!

ΜΕ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΜΕΤΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!
Ο άνθρωπος αυτός που κάνει και τον Υπουργό Οικονομικών, νομίζει  ότι θα σώσει την οικονομία της χώρας με... παράλογα μέτρα! Το παραδέχτηκε ο ίδιος ότι  η αύξηση του ΦΠΑ στα είδη εστίασης είναι παράλογο και άδικο μέτρο! Και όμως το επέβαλε! Και αυτός ο ερασιτέχνης-καταστροφέας της χώρας, έχει την ψευδαίσθηση ότι θα σώσει την Ελλάδα με τους ...παραλογισμούς του!!!
Αυτός ο επικίνδυνος  σκιντζής , που αυτοσχεδιάζει την τελευταία στιγμή, θέλει να γίνει και Πρωθυπουργός! Την ίδια ώρα τα Μ.Μ.Ε. και άλλοι τον παρουσιάζουν ως έναν από τους πιο ευφυείς της Βουλής!
Αυτός και οι πολλοί άλλοι μέσα στο ΠΑΣΟΚ είναι πομφόλυγες. Κοινώς, σαπουνόφουσκες ! Μας έχουν καθίσει στο σβέρκο επί δεκαετίες και έχουν φέρει την Ελλάδα στην καταστροφή. Και αυτοί οι άνθρωποι παραμένουν στην εξουσία!
Για πόσο θα τους ανεχόμαστε;

Υ.Γ. Δείτε το μάτι του Βενιζέλου πώς γυαλίζει. Δείτε και τα φρύδια του και κάντε σύγκριση με το βλέμμα του Τζακ Νίκολσον από την ταινία-θρίλερ "Η Λάμψη"! Είναι ή δεν είναι ίδιοι Βενιζέλος-Νίκολσον; Η μόνη διαφορά είναι ότι ο Νίκολσον είναι πιο αδύνατος και -απλά- ηθοποιός! Ο Βενιζέλος παίζει αληθινά επεισόδια, με θύματα όλους τους Έλληνες!
      ατακα, χαμος, ataka, xamos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου