Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΥΝΑΙΚΑ "ΑΡΑΧΝΗ" ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ και όχι μόνον!


Γυναίκα "αράχνη" η οποία διέμενε επί χρόνια στο Χολαργό (οι πληροφορίες  λένε ότι πιθανώς έχει μετακομίσει στην Αγία Παρασκευή), έχει ξεζουμίσει πολλές επιχειρήσεις, κλέβοντας δεκάδες προϊόντα: Φάρμακα, καλλυντικά, οπτικά είδη και άλλα. Μέχρι και γνωστό μικροβιολόγο κατάκλεψε η ...κυρία, χωρίς να του πληρώσει πολλές από τις εξετάσεις που έκανε σε αυτόν!

Η "αράχνη" μια ιδιαίτερα ευτραφής γυναίκα, ονομάζεται Εύη Κ... (το όνομά της δεν δίνεται όλο στη δημοσιότητα, προκειμένου να εντοπιστούν τα ίχνη της αλλά και να μπορέσουμε να συλλέξουμε περισσότερα στοιχεία από τη δράση της σε βάρος επαγγελματιών και όχι μόνον), παρουσιαζόταν σε επιχειρήσεις και άλλους επαγγελματίες, την εμπιστοσύνη των οποίων προσπαθούσε να κερδίσει με πολλούς τρόπους: Κυρίως λέγοντας ότι πάσχει από καρκίνο, για την θεραπεία του οποίου υποχρεωνόταν να μεταβαίνει συχνά στην Αμερική και ότι αναγκαζόταν μόνη της να ζήσει το μονάκριβο γιο της. Επιδίωκε να αποσπάσει συμπόνοια προς το πρόσωπό της, ενώ  ταυτόχρονα δημιουργούσε κλίμα οικειότητας, χρησιμοποιώντας ονόματα ...γνωστών της, τούς οποίους παράλληλα γνώριζε το υποψήφιο θύμα της! Φρόντιζε  επιμελώς -στην αρχή-να είναι συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις της, ώστε με αυτό τον καταλυτικό τρόπο να κερδίσει οριστικά την εμπιστοσύνη του υποψήφιου θύματος.
Όταν όμως το έφερνε η δεδομένη στιγμή, άρπαζε με ...αριστοτεχνικό τρόπο (ως αράχνη) το εμπόρευμα που ήθελε και ...γινόταν καπνός!
Όπως συνέβη με πασίγνωστη φαρμακοποιό στον Χολαργό, από την οποία αφού προμηθεύτηκε 500 € σε καλλυντικά, χρησιμοποιώντας  μάλιστα το όνομα  κοινής γνωστής ("αυτή με έστειλε να πάρω τα καλλυντικά"), εξαφανίστηκε διά παντός!
Η Εύη Κ... όπως λένε οι πληροφορίες, έκλεψε ακόμη και την παραδουλεύτρα της (ναι, είχε και προσωπική υπηρεσία. Με τόσες... μπάζες που είχε κάνει δεξιά και αριστερά, πώς να μην είχε και παραδουλεύτρα;), ενώ φρόντιζε να αλλάζει κάθε τόσο τον αριθμό του κινητού της τηλεφώνου, καθώς και να μετακομίζει συχνά, προκειμένου να σβήνει τα ίχνη της. Παλαιότερα έμενε σε διαμέρισμα της οδού Στρατηγού Κοκκόλα, αργότερα στην οδό Μπουμπουλίνας και ..πάει λέγοντας.
Η γυναίκα "αράχνη" -απατεώνας διέδιδε ότι είναι γευσιγνώστης-διατροφολόγος, ενώ σε άλλους ότι έχει αποφοιτήσει από την Νομική και ότι είχε πολύ υψηλές γνωριμίες. Προφανώς τα τελευταία περί νομικής και υψηλών γνωριμιών, τα χρησιμοποιούσε για να προκαλέσει δέος στα υποψήφια θύματά της, τα οποία μετά το κακό που έπαθαν, μάλλον δεν κινήθηκαν δικαστικά εναντίον της!
Έτσι, ως αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να εκκρεμεί κάποια δίκη εναντίον της Εύης Κ...
Την υπόθεση πάντως την ψάχνουμε δημοσιογραφικά....
Όποιοι μπορούν να βοηθήσουν με πληροφορίες ας επικοινωνήσουν με την εφημερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου