Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

γίνεται τώρα! ΤΑ' ΣΠΑΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΤΙΓΚΑΣ, ΚΕΧΡΗΣ ΚΑΙ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ!

 Πριν από λίγα λεπτά και ενώ ξεκινούσε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού, προ ημερησίας διατάξεως αναγνώσθηκε από το Προεδρείο του Δ.Σ. κοινή ανακοίνωση των δημοτικών συμβούλων Κεχρή, Τίγκα και Αυγουρόπουλου, οι οποίοι και ...άδειζαν τον επικεφαλής της παράταξης Νικολάου, λέγοντας ότι... "δεν τους εκφράζει πλεόν"!!!
Πρόκετιαι για ανακοίνωση-χαστούκι όσο και αναπάντεχη για τον Νικολάου, ο οποίος προετοιμάζεται πυρετωδώς για την μεγάλη εκδήλωση της Δευτέρας, στην αίθουσα Da Vinci, όπου πρακτικά αναμένεται να επισημοποιήσει την νέα κάθοδό του ως υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού. 
Οι τρεις ...καμπαλέρος, με την ανακοίνωσή τους κατηγορούν τον Νικολάου για αυθαίρετες αποφάσεις για τις οποίες δεν ρωτούσε ούτε ενημέρωνε κανέναν! 
Η επισήμανση ότι ο Νικολάου "δεν τους εκφράζει πλέον", ίσως σηματοδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στην παράταξη  "Ενεργοί Δημότες" γιατί δείχνει ότι οι Τίγκας, Αυγουρόπουλος και Κεχρής μάλλον δεν αποχωρούν από την παράταξη αλλά αμφισβητούν ευθέως τον Νικολάου. 

Η παραπάνω αποκλειστική φωτογραφία  του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ αποτυπώνει  μια ιστορική στιγμή: Την ώρα που αναγιγνώσκεται η δημόσια αμφισβήτηση του Νικολάου, από τους -κατά τεκμήριο και σε δύναμη ψήφων- πιο σημαντικούς συνεργάτες του!!! 
Αυγουρόπουλος, Κεχρής, Τίγκας δρομολογούν νέες εξελίξεις στους "Ενεργούς Δημότες"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου