Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΕΞΕΓΕΡΣΗ! Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!

Ο λαός  εξεγείρεται. Και ετοιμάζεται για τη μεγάλη αντίσταση της 19ης Οκτωβρίου, όπου αναμένεται να παραλύσουν τα πάντα.  Τότε, που θα δοθεί καταλυτική απάντηση στην Κυβέρνηση. Οι Έλληνες είναι αποφασισμένοι όσο ποτέ. Ακόμη και να συγκρουστούν έως εσχάτων με τις δυνάμεις καταστολής, εφόσον  η Κυβέρνηση  αποφασίσει να ...μοιράσει χημικά και να επιτεθεί με γκλόμπς ή μάρμαρα στους διαδηλωτές.
Έγκριτοι συνταγματολόγοι σαν τον Κασιμάτη, ζήτησαν από τον λαό να πάρει στα χέρια του τις τύχες της χώρας και να επαναστατήσει. Να εξεγερθεί και να ανατρέψει με κάθε μέσο την φασιστική Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, την κατοχική Κυβέρνηση του Μνημονίου.
Σήμερα, στο Χολαργό-Παπάγο, πολίτες διαδηλώνουν την πίστη τους για εξέγερση, προσπαθώντας να κινητοποιήσουν σε αντίσταση όλο και μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού.

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ είναι το σύνθημα που δεσπόζει στην πορεία των κατοίκων που περιδιαβαίνουν τους δρόμους των δύο πόλεων, διανέμοντας έντυπο υλικό.
"Όλοι στο δρόμο να σπάσουμε τον τρόμο",
"Αν δε αντισταθούμε σε όλες τις γειτονιές, οι πόλεις μας θα γίνουν μοντέρνες φυλακές", είναι δυο ακόμη από τα συνθήματα που κυριαρχούν.
Εάν ο Παπανδρέου συνεχίσει να αδιαφορεί στο κύμα αντίστασης και οργής του κόσμου, δηλώνοντας ότι θα παραμείνει στην εξουσία έως το 2013 και πολύ περισσότερο, εάν απαντήσει σαν τον...Καντάφι ή τον Άσαντ, τότε θα αιματοκυλήσει τον τόπο, γυρίζοντας τη χώρα στα χρόνια του εμφυλίου σπαραγμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου