Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΕΝΑΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΝΕΟΣ!


Λάβαμε στο e-mail μας επιστολή από τον Κωνσταντίνο Σαμπάνη, τον 21χρονο νέο της φωτογραφίας, πρώην υποψήφιο του Δ. Νικολάου με το ψηφοδέλτιο "Ενεργοί Δημότες". Η επιστολή αυτού του ανθρώπου, εξάγει ασυγκράτητη εμπάθεια εναντίον του εκδότη του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, ενώ βρίθει από αγένεια, κομπλεξισμό και λασπολογία. 
Γράφτηκε με αφορμή τον  αγώνα του εκδότη του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ  για αντίσταση κατά των μέτρων της Κυβέρνησης. Αφού ο Κ. Σαμπάνης χαρακτηρίζει τον Μάκη Βραχιολίδη "εκπρόσωπο της γενιάς του Πολυτεχνείου που κατέστρεψε τη χώρα" (σημ. ο Βραχιολίδης εκείνη την εποχή ήταν 10 χρονών), επισημαίνει ότι αποτελεί πρόκληση (!) από την πλευρά του Βραχιολίδη  να μιλάει για αντίσταση!
Διαβάστε την επιστολή του ανάγωγου νέου, ενώ ακολουθεί απάντησή μας:

"Πρόσωπα όπως τα δικά σας κύριε Βραχιολίδη έφτασαν την χώρα σε αυτό το σημείο (αδιέξοδο)... η "γενιά" του πολυτεχνείου που "πάλεψε" για όλα αυτά τα ιδεώδη και τις αξίες έφτασε την Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση !!! και όπως φάνηκε τελικά αυτή η γενιά είχε ως μοναδικό σκοπό να εξασφαλιστεί , να βολευτεί με άπλα ΕΛΛΗΝΙΚΑ! (προσλήψεις στο δημόσιο, μίζες , golden boys κλπ κλπ ) και δεν την ενδιέφερε τίποτα άλλο!!! και για όλα αυτά την πληρώνουμε εμείς οι 20άρηδες-25άρηδες τώρα...για όλα αυτά που κάνατε και που ΔΕΝ κάνατε για το λόγο αυτό σταματήστε "ΚΥΡΙΕ" Βραχιολίδη να ανεβάζετε αυτά τα άρθρα στο ιστιολόγιο σας για αντιδράσεις και λοιπά γιατί είναι ΝΤΡΟΠΗ και ΔΗΘΕΝ, και προκαλείτε εμάς τους νέους που δεν φταίμε σε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ!!!! 
Και σαν να μην έλειπε αυτό, βάζετε και "μπαρούτι" επιπλέον στους πραγματικά ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ με αυτά που λέτε πως δεν κάνουν τίποτα και με το κίνημα στο Σύνταγμα δεν καταφέραμε τίποτα ...δηλαδή τι προτείνετε εσείς? την απόλυτη ΑΝΑΡΧΙΑ!? γιατί δεν έχω διαβάσει από εσάς καμία πρόταση ποτε!!! (ΠΡΟΦΑΝΟΣ), κατακρίνετε τα πάντα και δεν έχετε να προτείνετε τίποτα καλύτερο, αυτό είναι το χαρακτηριστικό αυτής της γενιάς .Και μετά από όλα αυτά που σας έγραψα θα καταλαβαίνετε και από μόνος σας πως η σκέψη και μόνο να είστε εσείς ο επόμενος συμπαραστάτης του Δημότη είναι το λιγότερο ΑΣΤΕΙΑ!
Υ.Γ θα μπορούσα να πω πολλές αλήθειες ακόμα αλλά δεν έχω καμία απολύτως όρεξη να με τρέχουν στα Δικαστήρια...γιατί οι αλήθειες πονάνε αγαπητέ.......
ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝ!
Κωνσταντίνος Σαμπάνης"  

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Θρασύτατε και αναιδέστατε νέε, γνωρίζεις ότι την ημέρα των γεγονότων του Πολυτεχνείου, ο Βραχιολίδης ήταν μαθητής του Δημοτικού, 10χρονο παιδί; Γιατί λοιπόν  ταυτίζεις με σπουδή και θράσος τον Μάκη Βραχιολίδη με τη γενιά του Πολυτεχνείου;  Γιατί λασπολογείς; Επειδή προφανώς, αντιπαθείς το πρόσωπο "Βραχιολίδης".
Τι δουλειά έχει ο Βραχιολίδης με τη Δαμανάκη και όλα τα μετέπειτα τρωκτικά του δημόσιου βίου, με τη γενιά του Πολυτεχνείου δηλαδή, που διέλυσε το δημόσιο κορβανά με  ρουσφέτια,  μίζες και τα golden boys;
Έχει καμιά σχέση ο εκδότης του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ με όλη αυτή τη  σαπίλα που περιγράφεις; Ε, παλιόπαιδο; Πού διορίστηκε ο Βραχιολίδης και ποια θέση εξασφάλισε στο δημόσιο ή σε κάποιον φορέα; Για ποιο λόγο λοιπόν τον ταυτίζεις  με τα golden boys; Είσαι ή δεν είσαι συκοφάντης; 

Ο Βραχιολίδης δεν έχει εισπράξει ούτε ένα ευρώ από το δημόσιο, ούτε καν μια συνδρομή από το Δήμο Χολαργού-Παπάγου! Αντιθέτως, για τους αγώνες που έχει δώσει, έχει συρθεί και σύρεται στα δικαστήρια κατηγορούμενος και αιμορραγώντας οικονομικά, προκειμένου να υπερασπιστεί την αλήθεια, το δίκαιο και να τσακίσει με τη γραφή του τα τρωκτικά του δημοσίου, με τα οποία δολίως επιδιώκεις να τον ταυτίσεις!
Εσύ πρέπει να ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ  λοιπόν για όσα συκοφαντικά λές Σαμπάνη! 
Ο Βραχιολίδης, επί 8 μήνες αγωνιζόταν δημοσιογραφικά να αποκαλύψει τη σαπίλα του δημοσίου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Δυτικής Αθήνας, που διασπάθισε 600.000 € για να στεγάσει τον Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου σε καινούργιο διαμέρισμα 300 τ.μ. !!!
Και ενώ αποκαλύφθηκε η διασπάθιση στο δικαστήριο, και ενώ εκεί ακούστηκαν πράγματα και θάμματα, για το πώς πετάχτηκαν τα 600.000 € , 110 αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ο Επίτροπος, αθωώθηκαν όλοι!!! Επειδή λέει, δεν αποκαλύφθηκε δόλος στην πράξη τους!!!
Τα λεφτά όμως...πέταξαν και ποτέ δεν γύρισαν πίσω!!!
Και αντί να ακουστεί ένα ευχαριστώ για την αποκάλυψη του Βραχιολίδη, ο οποίος έχανε χρόνο και χρήμα για να τρέχει στα δικαστήρια, βγήκε ο κολλητός σου φίλος Μανώλης Χάλκος να χλευάσει τον Βραχιολίδη ότι -ούτε λίγο ούτε πολύ-  η δημοσιογραφική του αποκάλυψη ήταν ...αέρας κοπανιστός, μια και το... απέδειξε η απόφαση του δικαστηρίου!!! Δηλ. η Δικαιοσύνη λειτούργησε άψογα, απλά ο Βραχιολίδης έστειλε άδικα στο δικαστήριο 111 εκροσώπους του Δημοσίου !!! 
Και εσύ Σαμπάνη, έρχεσαι σήμερα να ταυτίσεις τον Βραχιολίδη με όλα αυτά τα τρωκτικά του Δημοσίου και τα golden boys που τρώνε με χίλιες μασέλες!
Αυτό είναι αλητεία από μέρος σου! 
Λες ότι ο Βραχιολίδης δεν προτείνει ούτε μία λύση! Είσαι και αδιάβαστος! Πήγαινε να δεις το βίντεο που έχουμε αναρτήσει, όπου ο εκδότης του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ λέει: "Μην πληρώσετε τα χαράτσια της εφορίας" και προτείνει λύσεις αντίστασης!  Ποιος δημοσιογραφικός αστέρας της Τ.V. έχει τολμήσει να πει δημοσίως κάτι τέτοιο και να συστήσει καθολική αντίσταση στον κόσμο; Ο Βραχιολίδης όμως το κάνει, σε σημείο που κάποιος τον βρήκε στο δρόμο και του είπε: "Είσαι ακόμη ζωντανός; Δεν σε καθαρίσανε ακόμη μετά από το βίντεο που ανήρτησες στο blog σου;" 
Και μας λες από πάνω Σαμπάνη, ότι με όσα γράφει ο Βραχιολίδης, προκαλεί περισσότερο τους πραγματικά Αγανακτισμένους"! Έχεις την εντύπωση ότι ο εκδότης του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ δεν είναι πραγματικά αγανακτισμένος; Με αδερφό άνεργο εδώ και μερικά χρόνια, και με τον ίδιο να κινδυνεύει να βάλει λουκέτο στην εφημερίδα του, μια και η τρόϊκα επέβαλε στη Γενική Γραμματεία Τύπου την κατάργηση των μειωμένων ταχυδρομικών τελών, από όλες τις τοπικές εφημερίδες;
Χαρακτηρίζεις τέλος αστεία και την σκέψη και μόνο του Βραχιολίδη να θέσει υποψηφιότητα για "συμπαραστάτης του δημότη". Έχεις βάλει παρωπίδες, έτσι που οποιαδήποτε θετική πρωτοβουλία του εκδότη του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, θα την περάσεις μέσα από το πλέγμα κοπλεξισμού και  εμπάθειας που σε διακατέχει για τον Βραχιολίδη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου