Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ «ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Ο ΥΜΗΤΤΟΣ»


Ο Αντώνης Πολύδωρας, ο δραστήριος πρόεδρος του Συλλόγου «Ο Υμηττός» έδωσε και φέτος το στίγμα του αέναου αγώνα για την προστασία του Υμηττού. Στην κοπή πίτας του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε στο ανακαινισθέν Πνευματικό Κέντρο του Χολαργού, πλήθος κόσμου κατέκλυσε την αίθουσα.
Επίσημος προσκεκλημένος στην εκδήλωση, ήταν ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και μέλος του Συλλόγου, Βύρων Πολύδωρας, αδερφός του Αντώνη, ο οποίος στην σύντομη ομιλία του προσπάθησε να δώσει ένα τόνο αισιοδοξίας μέσα στο κλίμα απογοήτευσης και κατάθλιψης που ζει ο τόπος.
Ο Βύρων Πολύδωρας, αφού επισήμανε ότι ούτε ο πιο ευφάνταστα απαισιόδοξος δεν θα μπορούσε να προβλέψει την κατάσταση που βιώνει η χώρα, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι μετά την ολοκλήρωση του PSI θα αρχίσει να ανακάμπτει η χώρα.
Στην εκδήλωση ήταν παρόντες, ο επίτιμος Δήμαρχος Χ. Σκούρτης, η Αντιδήμαρχος και υπεύθυνη για την εκπληκτική ανακαίνιση του Πνευματικού Κέντρου κ. Κούτρα, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Τσοχαλής, Ρετσινιά, Δασκαλόπουλος, η Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Κ. Ευαγγελοπούλου, δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης όπως οι κ.κ. Κουκής, Μπελιτσάκος, Τσικρικώνη, Μπουφούνου, της αντιπολίτευσης, οι κ.κ. Κεχρής, Αθανασάκου, Αυγουρόπουλος, Τίγκας και πολλοί άλλοι.
Όλοι ευχήθηκαν στον Πρόεδρο να είναι δυνατός πρωταγωνιστής στην σωτηρία του Υμηττού, και του χρόνου να αξιωθεί να κόψει και πάλι την πίτα του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου