Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ!

Μια 22χρονη δασκάλα στην Κρήτη, παρουσιάζεται τις τελευταίες ημέρες ως παιδεραστής, μαζί με πιπεράτα σχόλια και σκανδαλιστικές λεπτομέρειες που συνοδεύουν τα ρεπορτάζ. "Άτομο- παιδεραστής"  χαρακτηρίζεται με περισσή ευκολία η νεαρή κοπέλα,  ή αλλιώς "δασκάλα του έρωτα" που παρέσυρε στις σεξουαλικές ορέξεις της, 40 περίπου παιδιά, ηλικίας 11-15 ετών, τα περισσότερα μαθητές της, στο σχολείο όπου εργαζόταν.
Από τη στιγμή που "έσκασε" στα ΜΜΕ το θέμα, ξεχύθηκαν ως γυπαετοί τα σαΐνια της ενημέρωσης να παρουσιάσουν το ...μεγάλο έγκλημα, που εξάπτει τη φαντασία!
Η περίπτωση όμως της νεαρής δασκάλας δεν είναι σαν τις αυτές των παιδεραστών ηλικίας 45-65 ή και 70 ετών που παρασύρουν μικρά παιδιά στις διαστροφές τους, και οι οποίες έχουν εξοργίσει το πανελλήνιο. Η διαφορά είναι τεράστια.
Εδώ, έχουμε να κάνουμε με ένα 22χρονο κορίτσι το οποίο βρίσκεται στο ξεκίνημα της καριέρας του, λίγο μετά την αποφοίτησή της από το Πανεπιστήμιο. Προφανώς και πρόκειται για άτομο το οποίο μόλις πριν από λίγα χρόνια ξεπέρασε το φράγμα της εφηβείας και βεβαίως η διαφορά που την χώριζε από τους μαθητές της, ήταν 6-9 χρόνια και σε καμία περίπτωση 30-50 έτη, όπως στις  περιπτώσεις της κλασικής παιδεραστίας.
Η διαφορά ηλικίας 6-9 χρόνια, είναι ηλικία που συχνά συναντάται  μεταξύ συζύγων. Πάμπολλες είναι οι περιπτώσεις όπου ο σύζυγος από την σύζυγο έχουν παρόμοια διαφορά ηλικίας, είτε από την μια  είτε από την άλλη πλευρά.

Πριν από λίγες ημέρες παρουσιάστηκε ρεπορτάζ από την Βρετανία, με 36χρονη ανύπαντρη μητέρα (φωτό) που είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με 13χρονο φίλο του γιου της, με τον οποίο μάλιστα συνευρέθη σεξουαλικά 196 φορές!
Η περίπτωση της 22χρονης Ελληνίδας δασκάλας, δεν έχει σχέση ούτε με αυτή της Βρετανίδας, παρά μόνο ως προς την χρονική συγκυρία που σημειώθηκε το γεγονός, το οποίο εκμεταλλεύτηκαν τα ΜΜΕ προκειμένου να αφήσουν να διαφανεί ότι και στην Ελλάδα υπάρχει η αντίστοιχη 'δασκάλα του έρωτα"!!!.
Γιατί λοιπόν αυτός ο διασυρμός; Γιατί τέτοια μανία να κατασπαράξουν μια νέα στο ξεκίνημα της ζωής της κοπέλα, στο βωμό της τηλεθέασης ή της πώλησης περισσότερων εφημερίδων;
Γιατί τέτοια υποκρισία από μια κοινωνία, που στέκεται πρόθυμος θεατής τηλεοπτικών σήριαλ με ανάλογα επεισόδια; Ποιος λησμονεί την ελληνική τηλεοπτική σειρά "Άκρως οικογενειακό", με πρωταγωνιστή τον δημοφιλή ηθοποιό Μπέζο, στην οποία παρουσιαζόταν ο πατέρας να ωθεί τον ανήλικο γιο του να συνάψει σχέση με πέραν των 20 ετών κορίτσι, προκειμένου να μυηθεί στα μυστικά του έρωτα;
Και ενώ αυτά παρουσιάζονταν ως φυσιολογικά στο ελληνικό κοινό, παρόμοιο περιστατικό, στιγματίζει  μια νεαρή κοπέλα ως παιδεραστή και ανάλγητη!!!
Η κοινωνική υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου