Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΟΙ...ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΣΦΑΞΕ ΜΑΣ ΑΓΑ ΜΟΥ!

Μεγάλη και πέραν του αναμενόμενου θεωρείται η συμμετοχή των μελών (και φίλων προπαντός) του ΠΑΣΟΚ, στην εκλογή νέου Προέδρου. Πολύς κόσμος συρρέει από το πρωί στα κατά τόπους εκλογικά κέντρα για να ψηφίσει τον νέο ηγέτη του! Τον ...υπερφυσικών διαστάσεων Βενιζέλο, με το πολιτικό εκτόπισμα, εμπρός στο οποίο τρέμουν οι εταίροι μας! 
Στην Θεσσαλονίκη, στο εκθεσιακό κέντρο, μετεδόθη από τα κανάλια, ότι σε διάστημα μισής ώρας είχαν ψηφίσει 160 μέλη του ΠΑΣΟΚ! Αυτό σημαίνει ότι κάθε 10 δευτερόπλεπτα, ψήφιζε και ένας ψηφοφόρος! Πότε προλάβαιναν, έμπαιναν στο παραβάν, ψήφιζαν και έβαζαν το ψηφοδέλτιο στην κάλπη, ένας Θεός ξέρει! Κυκλοφοριακό κομφούζιο στη χάρη του Βενιζέλου. Προφανώς με τέτοιο ρυθμό, μέχρι τις 7.00 μ.μ. θα χρειαστούν και δεύτερη κάλπη στην Θεσσαλονίκη.

Στον Χολαργό επίσης, η συμμετοχή των Πασόκων είναι μεγάλη. Μέχρι τις 3.00 μ.μ. περισσότεροι από 450 ψηφοφόροι είχαν περάσει από την κάλπη που είχε στηθεί στην αίθουσα δημοτικών συμβουλίων του Δήμου. Όπως μάλιστα εκτίμησε ο Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Δ.Μονογιός, θα πλησιάσουν το προηγούμενο ρεκόρ της εκλογής Παπανδρέου το 2008, όταν στον Χολαργό είχαν ψηφίσει 700 μέλη!
Από το εκλογικό κέντρο του Χολαργού,  πέρασε να ...κόψει κίνηση και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χ. Πρωτόπαπας (φωτό), τον οποίο χαιρέτησαν μετά χαράς μεγάλης, όλοι, ενθουσιασμένοι που ένας πρώην εργατοπατέρας, με την ψήφο του σφαγιάζει μισθούς, συντάξεις, επικουρικά και ομολογιούχους. 
Με την ίδια χαρά προσέρχονται οι Πασόκοι για να εκλέξουν τον Βενιζέλο.
"Homo Pasokous είναι ο οπαδός του Πασόκ. Είδος που δεν χάνεται ποτέ", μας είπε γνωστή κυρία, υποψηφία δημοτική σύμβουλος με τον Πάνο Δεμερτζή στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, η οποία συμμετέχει στην εφορευτική Επιτροπή του Χολαργού, κατά τις σημερινές εκλογές.
Και σε άλλα με υγεία παιδιά. Να βγει ο Βενιζέλος μέγας αρχηγός και να τον έχουμε στον σβέρκο μας για καμιά δεκαριά χρόνια, και να του λέμε: Σφάξε μας ..αγά μου, ν'αγιάσουμε. Πάρε κι' άλλα μέτρα, λίγα ήταν όσα μας έκανες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου