Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Δ.ΜΟΝΟΓΥΙΟΣ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ"

Ο επικεφαλής της Τοπικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Χολαργού, διαμαρτυρήθηκε εντόνως για το πρόσφατο σχόλιό μας, στο οποίο τον χαρακτηρίζαμε "νεροκαουβαλητή του Βενιζέλου".
Αφορμή για τον χαρακτηρισμό μας αυτό, ήταν τα sms που έστελνε σε μέλη του ΠΑΣΟΚ  ο κ. Μονογυιός, προκειμένου να  τους προσκαλέσει να συμμετάσχουν στην  διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου του κινήματος.
Ο κ. Μονογυιός, επικοινωνώντας με την εφημερίδα μας, είπε: "Δεν είμαι νεροκουβαλητής του Βενιζέλου. Εστελνα sms σε μέλη του ΠΑΣΟΚ για να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία. Πουθενά δεν είπα ελάτε να ψηφίσετε Βενιζέλο. Υπάρχει και το λευκό. Έστειλα τα ίδια sms και στον τοπικό τύπο για να τους ενημερώσω. Είμαι νεροκουβαλητής του ΠΑΣΟΚ γιατί για το ΠΑΣΟΚ νοιάζομαι και ό,τι διαφωνίες είχα μέχρι τώρα τις έχω κάνει γνωστές στο κόμμα μου. Εκεί που πρέπει δηλαδή".
Εμείς δεν έχουμε να πούμε τίποτε περισσότερο. Τα είπε όλα ο κ. Μονογυιός.
Επίσης, ο κ. Μονογυιός διαμαρτυρήθηκε για την στάση της εφημερίδας μας απέναντί του, αναφορικά με την ανακοίνωση την οποία είχε βγάλει τον ΠΑΣΟΚ Χολαργού-Παπάγου υπέρ Παπουτσή, τον περασμένο Ιούλιο.
Απλά ξαναδημοσιεύουμε εκείνη την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να την...θαυμάσετε.
Χωρίς Σχόλια λοιπόν:
"Χολαργός, 8 Ιουλίου 2011
Είναι σίγουρο ότι οι μεγάλες οικονομικές κρίσεις γεννούν πάντα αισθήματα ανασφάλειας στους πολίτες, κοινωνική αναταραχή, συγκρούσεις, οξείες πολιτικές αντιπαραθέσεις.
Ωστόσο, δεν μπορεί να γίνουν αποδεκτά και να μην καταγγελθούν τα πρόσφατα και επαναλαμβανόμενα επεισόδια που συνέβησαν στην πόλη του Χολαργού, με κύρια χαρακτηριστικά τους τον προπηλακισμό – εκφοβισμό του σ. Χρήστου Παπουτσή και της Οικογένειας του, την άσκηση βίας εναντίων συμπολιτών μας που αντέδρασαν στις «πρακτικές» που επέλεξαν ομάδες "αγανακτισμένων πολιτών" και βεβαίως στην εκδήλωση έκνομων πράξεων εναντίον αιρετών εκπροσώπων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.
Ανάλογες πράξεις / ενέργειες, μας γυρίζουν πίσω σε αλήστου μνήμης εποχές, όπου οι προπηλακισμοί, ο εκφοβισμός και οι τραμπουκισμοί υπερίσχυσαν της ελεύθερης έκφρασης και επιλογών των πολιτών, υπερίσχυσαν της ίδιας της Δημοκρατίας !
Καλούμε το σύνολο των Πολιτικών & Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού :
•             Πρώτον, να καταδικάσουν με "καθαρά λόγια" τους προπηλακισμούς πολιτικών προσώπων και συμπολιτών μας και γενικότερα των πράξεων βίας που διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα στην πόλη μας, αφού οι αποκλεισμοί, η βία και η προσπάθεια ιδεολογικής τρομοκρατίας δεν έχουν καμία θέση στη Δημοκρατία.
•             Δεύτερον, να απαντήσουν θετικά στο κάλεσμά μας για άμεσο προγραμματισμό ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, προκειμένου να συζητηθούν τα πρόσφατα φαινόμενα βίας και από κοινού να ληφθούν πολιτικές αποφάσεις και μέτρα, έχοντας σημείο αναφοράς την προστασία των πολιτών και την ενίσχυση των δημοκρατικών μας θεσμών.
Δημοκρατικό δικαίωμα είναι η ελευθερία όλων μας. Δεν είναι η ελευθερία των φανατικών να αυθαιρετούν σε βάρος συνανθρώπων και συμπολιτών τους !!!
Οι Γραμματείς και τα Μέλη των Συντονιστικών Επιτροπών των Τοπικών Οργανώσεων
ΠΑΣΟΚ Χολαργού και Παπάγου"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου