Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

"ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ" ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ



laos-vouli
Ο ΛΑΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΤΗΡΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ!
ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ, σύσσωμο το πολιτικό σύστημα καταγγέλλει τους πολίτες που παίρνουν το νόμο στα χέρια τους, υποκαθιστώντας την Πολιτεία που έχει οδηγήσει την χώρα στο χάος. Τα κόμματα χαρακτηρίζουν παρακρατική και φασιστική τη δράση πολιτών οι οποίοι προσπαθούν να προστατέψουν το Σύνταγμα και τους νόμους που έχει παραβιάσει το ίδιο το κράτος.
Οι αντιδράσεις αυτές των πολιτών, θεωρούνται νόμιμες και προβλέπονται από το Σύνταγμα. Η ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος και συγκεκριμένα το άρθρο 120 §2 και 4 αναφέρει ρητά: «O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».
Το Σύνταγμα έχει παραβιαστεί βιαίως από το 2010 όταν ο Γ.Παπανδρέου έσυρε τη χώρα στο ΔΝΤ και στα Μνημόνια αυτοκτονίας και εξαθλίωσης του λαού, παραχωρώντας εθνική ανεξαρτησία και εδαφική ακεραιότητα ενώ είχε ψηφιστεί για να εφαρμόσει πρόγραμμα με το δόγμα «λεφτά υπάρχουν».
Ο Α. Σαμαράς, εξαπάτησε τον λαό με το «επαναδιαπραγμάτευση τώρα» και «όχι οριζόντιες περικοπές, όχι άλλοι φόροι, ο λαός δεν αντέχει. Μόνο μέτρα ισοδύναμα». Η κυβέρνηση δεν τηρεί το Σύνταγμα, δεν συλλαμβάνει τους παράνομους μικροπωλητές ούτε τους λαθρομετανάστες που σκορπούν την παρανομία και την εγκληματικότητα στις ελληνικές οικογένειες. Συνεπώς, δικαίως ο λαός παίρνει το νόμο στα χέρια του από υποχρέωση προς το Σύνταγμα.
Η επιταγή αυτή έχει διατυπωθεί εδώ και 2.500 χρόνια από τον Ηράκλειτο: «Μάχεσθαι χρη τον δήμον υπέρ του νόμου όκωσπερ τείχεος» Δηλαδή ο λαός οφείλει να υπερασπίζεται το νόμο όπως τα τείχη της πόλεώς του!
makeleio.gr

1 σχόλιο:

  1. Παρατηρητή, "τάραξέ τους στη νομιμότητα" αφού δεν μπορεί ο Τσίπρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή