Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ!

Επειδή υπάρχουν κάποιοι που κρύβονται πίσω από τον τίτλο "Προδομένοι Αριστεροί Παπάγου-Χολαργού", οι οποίοι όχι μόνο ξεφεύγουν στα σχόλιά τους με όσα γράφουν αλλά κυρίως προσπαθούν να κατακλύσουν το blog μας  με το ίδιο συγκεκριμένο σχόλιο σε βάρος του Γιώργου Αρώνη και του πατέρα του, τούς ειδοποιούμε να σταματήσουν. Εάν θέλουν, ας βγουν με προσωπικές υπογραφές (αφού προφανώς έχουν συστήσει και σύλλογο) και να μην κρύβονται πίσω από τέτοια σχόλια-κουκουλοφορικά και δυσφημιστικά. 
Σε ό,τι αφορά την επιθυμία μερικών να καταργήσουμε ή να βάλουμε φραγμό στη δυνατότητα σχολίων, αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε για χάρη μερικών ανεκδιήγητων. Δεν θα αποκλείσουμε την δυνατότητα στον κόσμο να εκφράζεται μέσω των σχολίων του, επειδή το θέλουν κάποιοι κουκουλοφόροι του διαδικτύου. Εξάλλου εάν προσέξετε υπάρχουν πολλά σχόλια ιδιαίτερου ενδιαφέροντος τα οποία μπορούν να αναπαραχθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν ως βασικό θέμα σε επόμενες αναρτήσεις μας. 
Το θέμα είναι απλό: Δεν θα σταματήσει η ελεύθερη διακίνηση ιδεών επειδή το θέλουν κάποια γνωστά...καλόπαιδα της περιοχής.
Δεν μπορεί δηλαδή να σταματήσεις να πηγαίνει στο γήπεδο να βλέπεις ποδόσφαιρο επειδή υπάρχουν μερικοί χούλιγκανς. Απλά πρέπει να τους απομονώσουμε αυτούς τους...χούλιγκανς του διαδικτύου. 

3 σχόλια:

  1. Μπράβο. Κάνεις ανάρτηση για το κείμενο περί Αρώνη, το οποίο είναι αληθές 1000% και το γνωρίζει το σύμπαν, αλλά για τις μαλακίες που γράφει ο Αρώνης όποτε τον πιάσει η μούρλα του, με 0% αλήθειας δεν λες κουβέντα. Όμοιος ομοίω αεί πελάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα πες ότι χαίρεσαι με αυτά που γίνονται μπας και πάρεις κανένα hit παραπάνω. ΑΙΩΝΙΕ ΔΕΥΤΕΡΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ πλάκα έχει που ο Αρώνης τρώγεται με τα ανίψια του Αυγουρόπουλου. Διότι λέει είναι βύσματα του θείου τους... Ενώ ο ίδιος δεν μπήκε στο Δήμο με 1.480 το μήνα, επειδή ο πατέρας του ήταν υποψήφιος του Νικολάου; Ο ίδιος μπήκε με ΑΣΕΠ; χαχααχαχαχαχα. Δεν ντρεπόμαστε λίγο λέω 'γω. Ως αριστερός δε, με Νικολάου δεν υπήρχε περίπτωση, υπό κανονικές συνθήκες να περάσει ούτε απέξω από το ΔΑΟΧ. Άσε μας κουκλίτσα μου. Γινανε οι Αριστεροί γιαλατζί δεξιοί και βάλανε τα τέκνα τους στο Δήμο. Μόκο τώρα. Είναι ή δεν είναι έτσι κε Βραχιολίδη που διαβάζεις όλα τα σχόλια από ότι φαίνεται; Διάψευσέ με, αλλιώς συμφωνείς σε όλα και με το μεγάλο κείμενο με τον Αρώνη. Πες που λέει ψέμματα το κείμενο, αλλιώς συμφωνείς σε όλα όσα γράφονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή