Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ...

Γιορτούλες και φωτογραφίες αντί ολοκληρωμένης πολιτικής

 Αντί της πρότασης που κάναμε για εκπόνηση συνολικού σχεδίου ενσωμάτωσης των ΑΜΕΑ στις δημοτικές λειτουργίες και στις λειτουργίες της πόλης, αντί της δημιουργίας ενός μηχανισμού διαλόγου για τον εντοπισμό των προτεραιοτήτων και των αναγκών και της συγκρότησης μιας οργανωμένης τοπικής κοινότητας των ΑΜΕΑ, αντί ενός προγράμματος ενημέρωσης των σχολείων για την εξάλειψη των φαινομένων ρατσισμού που προτείναμε, για την Παγκόσμια Ημέρα των ΑΜΕΑ, η δημοτική αρχή διοργάνωσε και πάλι «γιορτούλα», στο Αμφιθέατρο του Δήμου, όπου δεν έχουν πρόσβαση τα ΑΜΕΑ, η οποία και αυτή... στέφθηκε , από «μεγάλη επιτυχία», αφού βγήκαν τις απαραίτητες φωτογραφίες και το σχετικό δελτίο τύπου.

Όπως ακριβώς έγινε και στην εβδομάδα Βιώσιμης Κινητικότητας. Αντί της ειδικής συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο για την εκπόνηση ενός συνολικού σχεδιασμού Βιώσιμης Κινητικότητας, αντί της ένταξης της προσπελασιμότητας των ΑΜΕΑ στις δράσεις του Δήμου και αντί μίας πιλοτικής εφαρμογής Β.Κ. που εμείς προτείναμε, η δημοτική αρχή έκλεισε το δρόμο μπροστά από το δημαρχείο και διοργάνωσε γιορτούλα, η οποία βέβαια στέφθηκε από «μεγάλη επιτυχία», αφού ο δήμαρχος έβγαλε τις απαραίτητες φωτογραφίες του και εκδόθηκε και το σχετικό δελτίο τύπου.


Όπως ακριβώς έγινε και την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Φτώχειας. Αντί της εκδήλωσης ενημέρωσης και δημιουργίας κυψελών επιχειρηματικότητας και Κοινωνικής Οικονομίας για την ένταξη στο πρόγραμμα επιδότησης 12.000 θέσεων εργασίας του Υπ. Εργασίας που εμείς προτείναμε, η δημοτική αρχή ξόδεψε 2.000 ευρώ για μια γιορτούλα η οποία στέφθηκε από «μεγάλη επιτυχία», αφού ο δήμαρχος έβγαλε τις απαραίτητες φωτογραφίες του και εκδόθηκε και το σχετικό δελτίο τύπου.

 Όπως ακριβώς έγινε και στην παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία. Αντί της διοργάνωσης ημερίδας ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την Ενεργό Γήρανση και την Τράπεζα Χρόνου, όπου ο Δήμος θα μπορούσε να παρουσιάσει σειρά υπηρεσιών, στις οποίες ο κάθε ηλικιωμένος μπορεί να προσφέρει εθελοντική εργασία, ανάλογα με την εξειδίκευσή του, όπως εμείς προτείναμε, η δημοτική αρχή διοργάνωσε γιορτούλα σε κοσμικό κέντρο της Ανοιξης, με την συμμετοχή 150 ηλικιωμένων μελών του κλειστού κλαμπ του ΚΑΠΗ, η οποία στέφθηκε βέβαια από «μεγάλη επιτυχία», αφού ο δήμαρχος έβγαλε τις απαραίτητες φωτογραφίες του και εκδόθηκε και το σχετικό δελτία τύπου.

 Και ως επιστέγασμα της πλήρους αδυναμίας της, να σχεδιάσει και να υλοποιήσει συνολικές πολιτικές που να μπορούν να χρηματοδοτηθούν, για την αντιμετώπιση των κοινωνικών φαινομένων, η δημοτική αρχή με απύθμενο θράσος εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της παράταξής μας, με την κατηγορία ότι δεν κάνουμε προτάσεις. Προτάσεις βέβαια που είναι και αναρτημένες στο διαδίκτυο και καταχωρημένες στα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

4 σχόλια:

  1. GIA GELIA YPOUES H DHM ARXH MOY MOIAZEI ME PAIDIKH XARA!!!!!!!!KALA NA PAUOYN OI XOLARGIVTES KAI BEBAIA OI PAPAGIVTES AJIOI THS TYXHS TOYS!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φάτε τον Λιάκουρα για μια πενταετία να ανάβετε τα φωτάκια και να χαμογελάτε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελά,πατέρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Χολαργιώτης" να κατοικεί στον Παπάγο . Πάλι καλά που ξεφορτωθήκαμε τον Ξύδη και δεν βγάλαμε Παπαγιώτη Δήμαρχο ! Είναι πολλά τα λεφτά Άρη ... που έλεγε και ο συχωρεμένος Καλογήρου !!! Κανένα πρόγραμμα δεν πρόκειται να εφαρμοστεί στην πράξη. Ο Λιάκουρας ήθελε μόνο την καρέκλα για αυτό και έβαλε τόσο βαθειά το χέρι στην τσέπη... όχι τη δική του ως γνωστόν. Υπεμονή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή