Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ! ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΧΩΡΑΦΙΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ!!!

Οι αλλοδαποί δεν ήθελαν τον Έλληνα Εργάτη στο χωράφι που δούλευαν...


Όπως φαίνεται τα εκατομμύρια των αλλοδαπών που έχουν κατακλύσει την χώρα μας όχι μόνο παίρνουν τις δουλειές των Ελλήνων ρίχνοντας παράλληλα τα μεροκάματα αλλά έχουν δημιουργήσει καρτέλ που εκβιάζουν και απειλούν τους εργοδότες που θέλουν να προσλάβουν Έλληνες εργάτες.


Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ τοπικού μέσου της Λάρισας αλλοδαποί που εργάζονται σε χωράφια της περιοχής του Τυρνάβου μόλις έμαθαν ότι ο εργοδότης τους θα έπαιρνε για δουλειά έναν Έλληνα εργάτη «αντέδρασαν» και ο ιδιοκτήτης του χωραφιού φοβούμενος τις συνέπειες τελικά αρνήθηκε να δώσει δουλειά στον Έλληνα. Παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν σε πολλές αγροτικές περιοχές καταρρίπτοντας τον μύθο των αριστεριστών για τους «τεμπέληδες Έλληνες και τους εργατικούς μετανάστες» που διαφημίζουν τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων.

Παραθέτουμε την είδηση όπως μεταφέρεται στα τοπικά μέσα
"Αίσθηση προκαλεί, ένα συμβάν σε αχλαδοπερίβολο της ευρύτερης περιοχής του Τυρνάβου, στο οποίο αλλοδαποί εργάτες φέρεται να αντέδρασαν στο ενδεχόμενο να δουλέψει μαζί τους Έλληνας εργάτης που ζήτησε δουλειά από τον ιδιοκτήτη του περιβολιού.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, που συνομίλησαν με τον Έλληνα εργάτη, ο αγρότης ιδιοκτήτης του χωραφιού αρνήθηκε να του δώσει δουλειά επειδή φοβήθηκε την αντίδραση των αλλοδαπών εργατών οι οποίοι, όπως ισχυρίστηκε, απείλησαν να σταματήσουν το μάζεμα των αχλαδιών και να αποχωρήσουν από το περιβόλι σε περίπτωση που δούλευε και ο Έλληνας μαζί τους

Αναμφισβήτητα αν πρόκειται για αντίδραση των αλλοδαπών είναι επικίνδυνη αντίδραση, ενώ εξίσου επικίνδυνη είναι και η πιθανή άρνηση του αγρότη-εργοδότη να προσλάβει τον Έλληνα προφασιζόμενος αντίδραση των αλλοδαπών εργατών."

(ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ )ρατσιστές οι λαθρο, αυτό ειναι χρονιά γνωστό όταν πάνε σε μια δουλειά κοιτούν να πετάξουν έξω τους ελληνες για να βάλουν δικούς τους ! να ειναι καλά οι βλάκες μέχρι να γίνουν ξένοι στην ίδια τους την χωρά! ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ! ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟ ,,,, ΠΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ! ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΦΥΛΕΣ ,,, ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΩΤΑ! (ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΒΛΑΜΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΡ@ΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ !!! ΛΙΓΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ! ΚΑΠΟΤΕ! ΤΡΕΧΑ ΕΣΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΕΤΟΙΜΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ!!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΟΝΟ ΛΑΘΡΟ! ΕΣΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ !ΠΕΡΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ; ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ! ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΤΟ BLOG ΑΥΤΟ.ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΖΑ ΣΕ ΥΠΝΩΣΗ ΜΕ ΤΡΕΛΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΚΑΙ FACEBOOK! ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ! ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ, ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΝΟΣ ΒΑΘΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ Η ΧΩΡΑ! ΤΟΣΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΑ! (ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟ ΟΜΩΣ! ΔΕΝ ΠΛΥΡΩΝΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ!!! (ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ!) ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΝΟΜΟΥΣ ΥΠΕΡ ΣΟΥ ΚΤΛ ΚΤΛ,,ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ? ΟΧΙ ΑΝ ΠΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΝΑΖΙ Χ.Α!! ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΤΗΣ Χ.Α ΚΑΤΑ ΛΑΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΘΕΜΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ! ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ! ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ;;; ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ;; ΚΟΡΟΙΔΑ!!! )


http://www.aetos-apokalypsis.com

2 σχόλια:

  1. Απέλαση λαθρομεταναστών τώρα και δουλειά μόνο στους Έλληνες, να πεθάνουν όλοι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και όλοι και όλα τα κόμματα του μνημονιακού τόξου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι μεμονωμένη περίπτωση αλλά ο κανόνας. Οι λαθροεισβολείς κατσαπλιάδες έχουν επιβάλλει τους δικούς τους κανόνες, νιώθοντας αφεντικά και όχι φιλοξενούμενοι. Ειδικά στους νομούς Πέλλας και Ημαθίας, το σύνολο των αγροτικών εργασιών γίνεται από αλλοδαπούς, οι οποίοι λειτουργούν με μαφιόζικες και εκβιαστικές μεθόδους. Κατά τα άλλα, "κακόμοιροι και κατατρεγμένοι μετανάστες...
    Φάτε τους στη μούρη, ξεφτιλισμένοι συριζομούρηδες σπιούνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή