Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

ΑΣ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΨΥΧΙΑ: ΥΨΩΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!

Τα καθίκια της τοκογλυφίας, οι εχθροί της Ελλάδος επιδιώκουν να συντρίψουν την ψυχολογία του Έλληνα, να καταρρακώσουν το εθνικό μας φρόνημα και να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι δεν έχουμε καμία ελπίδα. 
Μπορούμε να πούμε ΟΧΙ στα σχέδια των οικονομικών δολοφόνων της...


χώρας, ακόμη και αν οι πολιτικοί της Πατρίδας είναι προδότες και υποτελείς στους δανειστές-τοκογλύφους! Ακόμη και αν ο Τσίπρας τσαλάκωσε το βροντερό ΟΧΙ των Ελλήνων, εμείς μπορούμε να ανυψώσουμε το εθνικό μας φρόνημα και να δείξουμε ότι έχουμε εθνική ομοψυχία. 
Αρκεί να θυμηθούμε τι γινόταν κάθε φορά που η εθνική Ελλάδος (μπάσκετ ή ποδοσφαίρου) σημείωνε επιτυχία διεθνούς εμβέλειας. Όλοι μαζί κατεβαίναμε στο κέντρο της Αθήνας ή στον Λευκό Πύργο και πανηγυρίζαμε αγκαλιασμένοι με τις ελληνικές σημαίες. Τα αυτοκίνητα ήταν σημαιοστολισμένα επί μέρες και όλοι μαζί κόρναραν, διαδηλώνοντας την πίστη και αγάπη τους στην μητέρα-Ελλάδα. Διαδήλωναν την υπερηφάνεια τους γιατί ήταν ΕΛΛΗΝΕΣ!

Μπορούμε να ξαναχτίσουμε την ελπίδα, το πατριωτικό μας φρόνημα και την εθνική ομοψυχία, αναρτώντας την ελληνική σημαία στο αυτοκίνητό μας. Να γεμίσουμε όλοι τα αυτοκίνητα ή τα μηχανάκια μας με ελληνικές σημαίες. 
Μέσα από απλά, ασήμαντα πράγματα, μέσα από αυτά που τα έχεις ξεχασμένα στη μνήμη σου μπορείς να  ξαναχτίσεις την ελπίδα. 
Εμπρός λοιπόν, ας υψώσουμε την ελληνική σημαία στο αυτοκίνητο ή το μηχανάκι μας. Ας γεμίσουν οι δρόμοι με ελληνικές σημαίες. 

1 σχόλιο:

  1. NA ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΑΣΠΡΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΜΕ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΥΨΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΨΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή