Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ! SOS ΑΠΟ ΖΗΚΑ: "ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ"!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με αφορμή την προδικαστική απόφαση του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου (10.9.2015), σε απάντηση σχετικού ερωτήματος του ΣτΕ που αφορά στο ΠΔ 187/2011 «περί καθορισμού μέτρων προστασίας της περιοχής του όρους Υμηττού και των Μητροπολιτικών Πάρκων Γουδή - Ιλισίων», σας προωθούμε υπόμνημα με τις απόψεις της «Διαδημοτικής Επιτροπής για την προστασία του Υμηττού», το οποίο συνυπογράφουν φορείς και συλλογικότητες της Αττικής.
Εστιάζουμε την προσοχή μας στο ενδεχόμενο να ....

ακυρωθεί το ισχύον Π.Δ. 187/2011 και να επανέλθουμε στο προηγούμενο καθεστώς μειωμένης προστασίας του βουνού, νομότυπης και αυθαίρετης δόμησης, εμπορικών συναλλαγών στο δασικό χώρο από ιδιοκτήτες και καταπατητές.
Σε αναμονή της τελικής απόφασης του ΣτΕ και με πιθανό το ενδεχόμενο να ξεκινήσει διαδικασία στρατηγικής περιβαλλοντικής εκτίμησης, απαιτούμε από το υπουργείο περιβάλλοντος και ενέργειας και από την κυβέρνηση να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα, ώστε να μη τεθεί σε κίνδυνο το ισχύον καθεστώς προστασίας του Υμηττού.
Καλούμε τα εμπλεκόμενα όργανα και τις υπηρεσίες της πολιτείας, καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς -ιδιαίτερα τους όμορους στον Υμηττό δήμους-να τοποθετηθούν στο θέμα που έχει ανακύψει και να αποτρέψουν οποιαδήποτε δυσμενή εξέλιξη.

9 σχόλια:

  1. Μόνο που στήριξες τον ΑΠΑΤΕΩΝΑ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ Τσίπρα αυτό κσι μόνο σε ξεφτίλησε . ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ . Πριν τις εκλογές μας έλεγες ψέματα ότι η αριστερά θσ σκήσει τα Μνημόνια και τώρα μσς Γ....... στα Μνημόνια . Πως θα πληρώσουμε τόσους φόρους ; Κάτω τα χέρισ από τα σπίτια μας ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ τσιπράκο της ΒΡΟΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα τώρα, σιγά μη μας πείσεις ό,τι ενδιαφέρεσαι για οτιδήποτε άλλο, εκτός από την πάρτη σου...!
    Μας τα είπανε κι' άλλοι πριν από εσένα, έρχεσαι τελευταίος και σ' αυτό ακόμα !
    Και μόνο που έβαλες τον δικό σου εκεί πάνω, φθάνει για να καταλάβουμε...τι ''καπνό φουμάρεις'' πονηρέ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζήκοοοο.....
    στα διάλο...Ζήκο και Ζήκο...
    (Κ. Χατζηχρήστος από την ταινία ``Ο μπακαλόγατος΄΄)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλα τώρα ... μας δουλεύεις ;
    Ο δικός σου ,έχει κάνει " εξοχικό " εκεί ψηλά στον Υμηττό ,ξέρεις .. από Καισ....νή μεριά και το κάνετε όλοι μαζί γαργάρα .
    Εδώ ξεπουλήθηκαν καν και καν ,τον Υμηττό θα αφήσετε;
    Σε πήρε ο πόνος ;
    Μη τρελαθούμε ... πονάει, ποιός ,εσύ και ο δοτός .... ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λόγια του αέρος και και κανείς πλέον δεν σε πιστεύει γιατί είσαι ψεύτης σαν τον Τσίπρα και εσύ . Πες μας τι έλεγες προ των εκλογών και τι κάνεις τώρα ; Για την Ελλάδα Ρε Γαμώτο ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σύντροφε από αύριο Δευτέρα οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΣΛΑΜ θα αρπάζουν σπίτια Ελλήνων από πλειστηριασμούς και θα τα χαρίζουν σε Πακιστανούς ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με δελτία τύπου και Μ$Λ&Κ#ΕΣ δεν βγαίνει τίποτα Ζήκσ . Πως θα ζήσουμε με τόσους φόρους ; Αυτή η κυβέρνηση καθαρμάτων της αριστεράς είναι ο μεγαλύτερος Εφιάλτης εδώ και χιλιετίες . ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΣ Ο MR ALEXIS .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Που είναι οι αριστερούληδες ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ προστάτες των λαικών συμφερόντων ; ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΧΙ ΧΙ ΧΙ . Που είστε ΡΕ ΦΛΩΡΟΙ ΡΕ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ της μαμάς τώρα που η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΛΕΒΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ; Που είστε ΡΕ ΚΑΘΑΡΝΑΤΑ της Γ..... αριστεράς τώρα χιλιάδες Ελληνόπουλα κοιμούνται νηστικά τα βράδια ; ΑΝΤΕ Γ....... ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ΤΩΝ ΛΕΣΒΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΖΗΚΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή