Οι δανειστές θέλουν να εξαθλιώσουν τους Έλληνες μέχρι εκεί που δεν φαντάζεστε. Εδώ και τρία χρόνια σας το λέμε ότι οι δανειστές και η τρόικα θέλουν να μετατρέψουν τη χώρα μας σε Νότιο Σουδάν. Σε καλύβες να ζούμε ή χωρίς στέγη, σαν τους ημιάγριους!
Το ρεπορτάζ της briefingnews.gr αναφέρει ότι το επίπεδο ζωής των Ελλήνων αυτή τη στιγμή βρίσκεται κάτω από την Κουάλλα Λουμπούρ. Οπότε, έχουμε ακόμη δρόμο.
Ιδού τι λένε τα στοιχεία...
Ενδεικτική της οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει οι ....
Έλληνες τα τελευταία χρόνια των μνημονίων είναι και η φετινή έρευνα με τις 230 πόλεις στον κόσμο που έχουν το καλύτερο επίπεδο διαβίωσης στον κόσμο, στην οποία η Αθήνακατατάσσεται στην 87η θέση, μια θέση κάτω από την Κουάλα Λουμπούρ.
Κορυφαία για 7η συνεχή χρονιά αναδεικνύεται η Βιέννη ενώ ακολουθούν το Οκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, το Μόναχο και το Βανκούβερ του Καναδά, που είναι η πόλη με την καλύτερη ποιότητα ζωής στη Βόρεια Αμερική. Στην τελευταία θέση βρίσκεται η Βαγδάτη.
Ως βάση αξιολόγησης της ποιότητας ζωής των πόλεων από τους συνεργάτες της διεθνούς εταιρείας Mercer χρησιμοποιούνται συνολικά 39 διαφορετικά κριτήρια που αφορούν, μεταξύ άλλων, πολιτικές, κοινωνικές, οικονομικές και οικολογικές πτυχές.
Σε αυτά προστίθεται και μια σειρά άλλων παραγόντων, όπως προσωπική ασφάλεια και υγεία, δυνατότητες για μόρφωση, συγκοινωνιακά μέσα καθώς και παροχές σε δημόσιες υπηρεσίες.
Σε δηλώσεις του για την εκ νέου διάκριση της αυστριακής πρωτεύουσας, ο δήμαρχος και τοπικός κυβερνήτης του ομόσπονδου κρατιδίου της Βιέννης Μίχαελ Χόιπλ τόνισε πως η επιλογή της Βιέννης, για μια ακόμη φορά, ως πόλης με την υψηλότερη ποιότητα ζωής σε παγκόσμια κλίμακα, αποδεικνύει πως είναι μια πόλη που προσφέρει μία ζωή με ασφάλεια, με υψηλά κοινωνικά πρότυπα, με ευνοϊκό κόστος κατοικίας, με εξαιρετικές υποδομές και με άριστες πολιτιστικές προσφορές για όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες της.
Πέρα από την ανάδειξή της για επτά φορές σε πόλη με την καλύτερη ποιότητα ζωής, η Βιέννη έχει ανακηρυχθεί έξι φορές την τελευταία δεκαετία «Πρωτεύουσα των συνεδρίων», καθώς είχε βρεθεί στην κορυφή του καταλόγου της διεθνούς στατιστικής, φιλοξενώντας κάθε χρόνο πάνω από 150 διεθνή συνέδρια και διασκέψεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου