Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

5.000 ΑΦΓΑΝΟΙ ΝΕΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

Στη  μεγάλη τους πλειοψηφία πλέον αυτοί είναι οι πρόσφυγες! Ισλαμιστές από το Αφγανιστών, τη Σομαλία, το Πακιστάν, το Μαρόκο! Καμία σχέση με πρόσφυγες αλλά σταλμένοι να διαλύσουν την Ελλάδα και την Ευρώπη!
Πριν από λίγο ο Αντώνης Μυλωνάκης (κανάλι ΑΡΤ) είπε ότι αυτή τη στιγμή βρίσκονται εντός της Ελλάδος 5.000 νέοι λαθρομετανάστες Αφγανοί οι οποίοι δεν είναι πρόσφυγες αλλά ήρθαν με σκοπό να....


περάσουν στην Ευρώπη και θέλουν ντε και καλά να περάσουν στην κεντρική Ευρώπη. Όμως, τα Σκόπια έχουν σφραγίσει τα σύνορα και βρίσκονται εγκλωβισμένοι στη χώρα μας. 
Η Ελλάδα είναι ηλίου φαεινότερον ότι αποτελεί μέρος σχεδίου διάλυσης από την Τουρκία (και τη Γερμανία) για να μετατραπεί σε σκουπιδότοπο λαθρομεταναστών-ισλαμιστών! 
Λέμε λοιπόν εμείς να πάψουν οι Δήμαρχοι να δίνουν ανθρωπιστική βοήθεια σε αυτούς οι οποίοι δεν αποτελούν πρόσφυγες αλλά έρχονται με σκοπό και σχέδιο να διαλύσουν την Ελλάδα και κατά δεύτερο λόγο την Ευρώπη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου