Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ MARS ΚΑΙ SNICKERS ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ "ΣΚΑΤΑ" ΒΡΗΚΑΝ ΜΕΣΑ...

ΒΡΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ
Την αυτόβουλη και προληπτική ανάκληση ορισμένων προϊόντων Snickers και Mars ανακοίνωσε η  Mars Hellas, μετά  από μεμονωμένο περιστατικό...
εντοπισμού πλαστικής ύλης σε ένα από τα προϊόντα συγκεκριμένης παρτίδας που παρήχθη στο εργοστάσιο της MARS στην Ολλανδία.
Η προληπτική ανάκληση αφορά στα προϊόντα με τις ακόλουθες ημερομηνίες ανάλωσης κατά προτίμηση και τύπο συσκευασιών:
MARS®
Ατομική συσκευασία  51 γρ., Πολυσυσκευασία 7 τεμαχίων 45 γρ., Ατομική συσκευασία 70 γρ., Minis 443 γρ. XL PACK, Minis 303 γρ.
SNICKERS®
Ατομική συσκευασία 50 γρ.,Πολυσυσκευασία 7 τεμαχίων 50 γρ., Πολυσυσκευασία 4 τεμαχίων 50 γρ., Ατομική συσκευασία 80 γρ., Minis 443 γρ. XL PACK, Minis 303 γρ.
Οπως ανακοίνωθηκε από την εταιρία  ουδεμία άλλη σειρά προϊόντων Mars® και Snickers®  ανακαλείται από την Ελληνική αγορά. Οι καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα SNICKERS® ή/και MARS® καλούνται να μην το καταναλώσουν προς αποφυγή επιπλοκών στην κατάποση.
Για περισσότερες πληροφορίες και σχετικά με τη διαδικασία αντικατάστασης των εν λόγω προϊόντων οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 210 98 92 989 ή μέσω e-mail στοmars.hellas@effem.com
Η αρμόδια αρχή (ΕΦΕΤ) έχει ενημερωθεί νόμιμα, ενώ η Mars Hellas βρίσκεται σε επικοινωνία με τους εμπορικούς της συνεργάτες για την ταχεία και ομαλή υλοποίηση της διαδικασίας ανάκλησης προϊόντων.
Έχοντας ως βασικές αρχές την ποιότητα και την υπευθυνότητα η Mars Hellas ζητεί συγγνώμη για την όποια αναστάτωση επιφέρει η εξέλιξη αυτή και διαβεβαιώνει το καταναλωτικό κοινό ότι μεριμνά πάντοτε για την άριστη ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων της.
Πηγή : dete.gr, http://scottishbetting.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου