Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΦΕΡΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΡΟΛΟΣ. ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ! ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ!

Ο αναγνώστης μας "Μένιππος", μας έστειλε το παρακάτω σχόλιο για τον πραγματικό λόγο για τον οποίο ο Καμμένος έφερε το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο. Φαίνεται ότι τα είχε ήδη κανονίσει στο τελευταίο του ταξίδι στις ΗΠΑ...

Απλά το προφυγικό είναι το πρόσχημα, το δόλωμα για τον λαό. 
Ιδού τι αναφέρει ο "Μένιππος":
Είναι τόσο προδότες που περισσότερο προδότης...''πεθαίνεις''!
Ο ''πατριώτης οσφυοκάμπτης(!)'' Καμμένος έφερε το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, δήθεν για τους λαθρομετανάστες, αλλά με αντικειμενικό σκοπό να ''κλείσει'' τα στενά των Δαρδανελίων και την έξοδο προς την Μεσόγειο του Ρωσικού στόλου, για να μην μπορεί να επέμβει, όταν ξεσπάσει η επερχόμενη θύελλα.
Γνωρίζουν στο ΝΑΤΟ ό,τι οι Ρώσοι απλά θα ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ τους τούρκους, σε ενδεχόμενη πολεμική αναμέτρηση μεταξύ τους... και ''φροντίζουν'' με τους ντόπιους προδότες του ΣΦΥΡΙΖΑ να ''οργανώσουν την δεύτερη γραμμή αντιπαράθεσης''!! 
Και όλα αυτά συμβαίνουν προς ''εξυπηρέτηση'' των τουρκαλάδων, που σε αυτή την φάση θα αλωνίζουν στο ΑΙΓΑΊΟ, χωρίς τον φόβο του αντίπαλου δέους. Θα μπορούν ανενόχλητοι να ''αποβιβάζουν στρατιές λαθροεποίκων'' στα ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ, πνίγοντας τους γηγενείς Ελληνοχριστιανικούς πληθυσμούς, ενώ παράλληλα στην ενδοχώρα θα μακελεύουν τον πληθυσμό των μεγάλων πόλεων, με τα εκατομμύρια των λαθρο που έχουν εισβάλει και βρίσκονται διάσπαρτοι σε όλη την Ελληνική Επικράτεια!!!
Προδότες λοιπόν σαν αυτούς και αυτές, φροντίζουν για ''θύλακες αγκίστρωσης'' του εχθρού...ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ !!!
ΜΕΝΙΠΠΟς

1 σχόλιο: