Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

AMBER ALERT! ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΚΑΤΕΒΑΣΕ..ΡΟΛΑ, ΕΚΑΝΕ ΦΡΑΓΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ...ΧΑΘΗΚΕ!

Αναζητείται ο εικονιζόμενος Νίκος Μαγδαληνός. Ιδιοκτήτης της....

επιχείρησης "Αμέθυστος" στον Χολαργό (Σαρανταπόρου και Ελ. Βενιζέλου) κυριολεκτικά εξαφανίστηκε. Κατέβασε όλως αιφνιδίως τα ρολά της επιχείρησής του και κατάργησε το κινητό του, σε σημείο που κάθε επικοινωνία μαζί του να είναι αδύνατη! Το μυαλό όλων μην πάει στο κακό. Προφανώς ο άνθρωπος για να το κάνει έχει λόγους, σίγουρα οικονομικούς! Τον αναζητούμε κι εμείς, αλλά κατέβασε...πλερέζες ο Νίκος!
Πασίγνωστος εν Χολαργώ επαγγελματίας, γνωστός κυρίως από το Δημοτικό Αναψυκτήριο το οποίο είχε ενοικιάσει πριν από μερικά χρόνια από τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού, εγκατέλειψε την επιχείρηση γιατί το ενοίκιο ήταν εξαιρετικά υψηλό και δεν μπορούσε να το πληρώσει. 
Άνοιξε μια συμπααθητική επιχείρηση (ουζερί-μεζεδοπωλείο) στον άνω Χολαργό (Γοργόμυλος), ενώ πριν απο λίγο διάστημα ήρθε στα νότια του Χολαργού ανοίγοντας συνεταιρικά τον "Αμέθυστο". 
Όπως φαίνεται όμως πήγε χάλια η νέα του προσπάθεια, δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις ανοιχτές υποχρεώσεις του προς τρίτους και μια μέρα αποφάσισε να...εξαφανιστεί! 
Amber Alert λοιπόν για τον Νίκο Μαγδαληνό! Ελπίζουμε πάντως να είναι καλά στην υγεία του...

1 σχόλιο:

  1. Έτσι είναι φίλε Μάκη, όταν τελειώνουν τα λεφτά, κλείνουν και τα κινητά. Στο περίμενε και εσύ τώρα, και πολλοί άλλοι μάλλον.
    Αιτήσεις για επιστροφή των δανεικων με αλφαβητική σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή