Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΤΙΣ SELFIE! ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ. ΤΡΥΠΙΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΑΝ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΝΕΑ...

Όταν ο άνθρωπος κάνει το διαδίκτυο πεμπτουσία της ζωής του! Ήδη αυτές τις μέρες παίζει και διαφήμιση "Πόσα Mbites είναι το ηλιοβασίλεμα", δείχνοντας την κατάντια στην οποία οδηγείται ο άνθρωπος. 
Έτσι και αυτή η γυναίκα: από τον εθισμό που έχει πάθει με τις selfie φωτό...


που ανεβάζει στο διαδίκτυο, κάνει καθημερινά  αυξητική ορμόνη για να παραμείνει νέα!!! 
Τρυπιέται σαν ναρκομανής και είναι τέτοιος ο εθισμός της ώστε αν δεν κάνει την ένεση πέφτει σε κατάθλιψη. Περιττό να πει κανείς ότι στα 29 της χρόνια είναι ήδη κατεστραμμένη. 
Το υπόλοιπο σχετικό ρεπορτάζ για την Jacqui Ryland παρουσιάζει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα:
Η Jacqui Ryland έχει τρελάνει τον αντρικό πληθυσμό με το σώμα της και όπως αποκαλύπτει δεν προλαβαίνει να δέχεται ακριβά δώρα από άγνωστους θαυμαστές της, μεταξύ των οποίων δώρων, wide-screen τηλεοράσeiς, υπολογιστές Mac ακόμα και ένα ρολόι Rolex, αξίας 6.500 ευρώ.
mamma_6.JPG
Η 29χρονή μητέρα δύο παιδιών αποκαλύπτει στο Channel 5 ότι κάθε πρωί κάνει στον εαυτό της ένεση με αυξητική ορμόνη για να παραμείνει νέα, ενώ δηλώνει πως δεν φοβάται για πιθανές παρενέργειες αφού την καλύπτει το "εκπληκτικό" όπως το χαρακτηρίζει αποτέλεσμα.
"Όταν σταματάω (τις ενέσεις) νιώθω ότι κουράζομαι εύκολα και πως έχω κατάθλιψη", αναφέρει.
mamma_4.JPG
Η Jacqui τονίζει πως στο σχολείο μισούσε τα πάντα επάνω της, όμως τώρα, μετά από αρκετές πλαστικές, έχει περισσότερους από 100.000 followrs στο Snapchat και πάνω από 94.000 στο Instagram, τους οποίους και βομβαρδίζει με περισσότερες από 100 selfies την ημέρα.
mamma_2.JPG
"Βγάζω φωτογραφίες στο γυμναστήριο, στο κρεβάτι το βράδυ, όπου πάω βγάζω και μία φωτογραφία, ποτέ όμως χωρίς φίλτρο", αναφέρει, ενώ χαρακτηρίζει τις φωτογραφίες το "οξυγόνο" της.
mamma_3.JPG
Παπούτσια, πανάκριβα γυαλιά ηλίου Louis Vuitton sunglassess και bracelet Cartier είναι κάποια ακόμα δώρα που δέχεται συνεχώς από τους θαυμαστές της.
mamma_5.JPG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου