Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

ΦΡΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΡΙΟ! ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΟΜΜΕΝΟ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ!!!

Φρίκη στο Ρίο με κομμένο πόδι! (pics)
















Κομμένο πόδι πιθανώς άνδρα που δολοφονήθηκε και... τεμαχίστηκε βρέθηκε κοντά στο κέντρο της ιστιοπλοϊας! Καταγγελίες για μολυσμένα...

νερά και απίστευτο... κράξιμο των διεθνών media στους διοργανωτές.
Φρίκη στο Ρίο! Κομμένο πόδι - πιθανώς άνδρα τον οποίο σκότωσαν και...
διαμέλισαν - εντοπίστηκε από την αστυνομία σε νερά πολύ κοντά στην διαδρομή των ιστιοδρομιών και το κέντρο της ιστιοπλοϊας!
Κάτοικοι στην περιοχή της Guabanara Bay στο Ρίο είδαν κάτι... περίεργο να επιπλέει. Αμέσως φώναξαν αστυνομία και ακτοφυλακή για να ανακαλυφθεί το... φρικτό εύρημα. Το πόδι έφερε ένα τατουάζ με το όνομα Kauaun. Η αστυνομία ενημέρωσε πως δύσκολα θα βρει σε ποιον ανήκει. Θεωρείται πως επρόκειτο για θύμα στις... μάχες που γίνονται κάθε μέρα στην περιοχή με συμμορίες ναρκωτικών.
Ανέφεραν πως είναι πολύ συχνό το να εντοπίζει κανείς ανθρώπινα μέλη στην περιοχή! Εάν είναι ποτέ δυνατόν... 
Παράλληλα το... κράξιμο στους διοργανωτές από τα διεθνή ΜΜΕ δεν έχει τελειωμό. Υπάρχουν σοβαρές καταγγελίες για μολυσμένα νερά στην περιοχή που γίνονται οι ιστιοδρομίες. Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό της Έβι Βαν Άκερ που αρρώστησε άσχημα μετά από αγώνισμα. Ο προπονητής της απέδωσε την ασθένειά της σε βακτήρια τα οποία εισέπνευσε από την θάλασσα στην διάρκεια του αγώνα της.
Την περασμένη εβδομάδα η θάλασσα ξέβρασε ένα ακόμα ανθρώπινο μέλος που άνηκε σε γυναίκα. Ξεβράστηκε μπροστά σε παιδιά που έπαιζαν μπροστά στην θάλασσα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου