Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΓΙΝΕΣΤΕ ΜΙΣΗΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ! ΉΔΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ "ΜΠΑΤΣΟΥΣ"! ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ... ΔΗΜΙΟΥΣ Ή ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ!!!

Η Αστυνομία στρέφεται με χημικά και άλλα δακρυγόνα σε βάρος των πενόμενων-εξαθλιωμένων Ελλήνων, ακόμη και των ηλικιωμένων! Οι...

αστυνομικοί αρχίζουν να γίνονται μισητοί στον λαό και δεν είναι λίγοι εκείνοι που τους αποκαλούν υποτιμητικά "μπάτσους"! Είναι πλέον τα πιο πιστά
εκτελεστικά όργανα, οι εκφραστές της αδίστακτης κυβέρνησης η οποία δεν διστάζει να τσακίσει τους πολίτες που τολμούν να αντιδράσουν με ειρηνικό τρόπο στην εξαθλίωση που βιώνουν! Το μίσος που έχει συσσωρευμένο ο μέσος πολίτης κατά της κυβέρνησης για την διάλυση της ζωής του εξαιατίας της, το στρέφει κατά των αστυνομικών. Αστυνομικοόι οι οποίοι αντί να προστατεύουν τους πολίτες τούς τσακίζουν στα χημικά! 
Εκτελούμε εντολές" απαντούν τα αστυνομικά όργανα και οι πολίτες αναρωτιούνται: "Εκτελείτε εντολές σε βάρος του λαού; Άρα μοιάζετε περισσότερο με την τυραννική κυβέρνηση, μοιάζετε περισσότερο με δήμιους ή φιλαράκια των οικονομικών δολοφόνων της τρόικας, παρά με όργανα που οφείλουν να ταχθούν στο πλευρό των εξαθλιωμένων Ελλήνων"! 
Αν δηλαδή ρε καρντάσια σάς πει η κυβέρνηση να τσακίσετε στο ξύλο όποιο πολίτη περπατά αμέριμνος στην πόλη θα το κάνετε; 
"Εκτελούμε εντολές..."! Και οι δήμιοι, όταν κόβουν κεφάλια, εντολές εκτελούν!

1 σχόλιο:

  1. Εκτώς από το ότι εκτελούν εντολές, θέλει και πολύ μαγκιά να ρίξεις σε μια κοπέλα Φλιτ. Και ιδικά αν κινδυνεύεις από αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή