Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΕΤΣΙ ΒΙΑΣΑΝ ΟΙ ΣΥΡΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΤΩΝ HOT SPOT!!! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του βιασμού της Ελληνίδας εθελόντριας δομής  «φιλοξενίας προσφύγων» στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στη...

Θεσσαλονίκη λίγο μετά από φοιτητικό πάρτι από τρεις Σύρους πρόσφυγες, καθώς οι τελευταίοι εκτός απο βιαστές ήταν και έμποροι ναρκωτικών! .
Όπως έγινε γνωστό  πριν από λίγο οι τρεις Σύροι πρόσφυγες συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη σε διαμέρισμα όπου έμεναν στο πλαίσιο της ενσωμάτωσης των προσφύγων στην ελληνική κοινωνία, αφού αναγνωρίστηκαν μέσω των δακτυλικών αποτυπωμάτων που άφησαν σε σπασμένο μπουκάλι.
Και σαν να μην έφτανε η υπόθεση του βιασμού της Ελληνίδας μέσα στο διαμέρισμά τους  οι άνδρες της ασφάλειας Θεσσαλονίκης εντόπισαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών την οποία κατείχαν οι τρεις Σύροι!
Ακόμη βρέθηκαν πολλά κινητά τηλέφωνα και μια ελληνική ταυτότητα  ως προϊόντα κλοπής και έτσι προκύπτει το συμπέρασμα για τις Αρχές πως λυμαίνονται καιρό τον χώρο του ΑΠΘ, εκμεταλλευόμενοι το άσυλο  όπως και πολλοί άλλοι αλλοδαποί.
Ο βιασμός της 23χρονης Ελληνίδας έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στο προαύλιο  του Πανεπιστημίου στις 6 το πρωί όταν η ίδια και ο 20χρονος φίλος της έφευγαν από πάρτι στο ΑΠΘ.
Οι τρεις Σύροι (μεταξύ αυτών και ο συνήθης “ανήλικος” των 17 ετών)  πλησίασαν το ζευγάρι και αφού το απείλησαν με σπασμένο μπουκάλι στη συνέχεια λήστεψαν τον συνοδό της κοπέλας ενώ για την ίδια την κοπέλα επεφύλασσαν χειρότερη μοίρα.
Οι τρεις τους υποχρέωσαν την κοπέλα σε ασελγείς πράξεις (πρακτικά την βίασαν) ενώ στο τέλος λήστεψαν και την ίδια.
Η κοπέλα δεν κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια των αλλοδαπών, που δεν δίστασαν να προβούν σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της. Η νεαρή, όπως είναι φυσικό βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά από αυτό που της συνέβη.
"Είναι πολύ φοβισμένη και δεν θέλει να μιλάει σε κανέναν για όσα συνέβησαν. Αισθάνεται ντροπιασμένη και βιασμένη, γιατί μπορεί οι δράστες να μην κατάφεραν να εισχωρήσουν στα γεννητικά της όργανα, αλλά το γεγονός πως την εξανάγκασαν σε πεολειχία είναι βιασμός"εξηγεί άνθρωπος του περιβάλλοντός της.
Τώρα αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της ληστείας, του βιασμού, της σωματικής βλάβης και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών. Σε ότι αφορά τρις εθνικότητες οι τρεις τους άλλες φορές παρουσιάζονται ως Σύεοι, άλλες ως Αλγερινοί.
Ο «ανήλικος» 17χρονος Σύρος είχε πρόσφατα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη από "δομή" της Χίου, ένα νησί από το οποίο είχαν περάσει οι περισσότεροι εκ των συλληφθέντων ως πρόσφυγες.
Η  23χρονη κοπέλα έχει αναγνωρίσει στα πρόσωπα των ανδρών που είναι τώρα στην Εισαγγελέα, τους ανθρώπους που της επιτέθηκαν.
Μάλιστα όπως έγινε γνωστό η κοπέλα ήταν εθελόντρια σε «δομή φιλοξενίας» φροντίζοντας Σύρους πρόσφυγες…
Εκτός από τους τρεις προαναφερόμενους, συνελήφθησαν άλλοι τέσσερις αλλοδαποί στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας, καθώς, από κοινού με τους τρεις πρώτους, φέρεται ότι κατείχαν περί τα 2 κιλά χασίς, ποσότητα που εντοπίστηκε σε σπίτι, όπου πραγματοποιήθηκε αστυνομική έφοδος.
pronews.gr

6 σχόλια:

  1. Τέτοια μου-νια θα ενσωματώσουμε στην ελληνική κοινωνία ρε τρύπιε τσι-πρα;;;;;;;;;;;;;;;
    Τους είχαμε και σε σπίτι δωρεάν ρε καριο-λιτσα τασια;;;;;;;
    Θα σας γαμη-σουμε ρε ξεφτιλισμένοι σφυριζαίοι!!!!!
    Σαν του καντάφι τον κώλο θα σας κάνουμε τον κώλο σας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς όταν μαζευεις στη χώρα ότι λαθροσκουπιδο υπάρχει..όλα είναι στο πρόγραμμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εθελόντρια του ΣΥΡΙΖΑ και αλληλέγγυα ήταν η κοπέλα που βίασαν οι Σύριοι μέσα στο Πανεπιστήμιο . Μετά από πάρτι που είχε οργανώσει ο ΣΥΡΙΖΑ στο Πανεπιστήμιο οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ βίασαν την κοπέλα . Τα γράφει το ProNwes . Τραγική η κατάσταση στην χώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εθελόντρια......φιλάνθρωπος..... ήταν τα ήθελε ο κώλος της!!!έτσι για να βάλουν μυαλό τα μαλα@@@να γιατί μας τα έχουν πρήξη με τους καϋμένους..... τους λαθρό!!!προσφορά στους λαθρό ήταν και αυτό...............ή να τα προσφέρεις όλα κοπέλα μου ή μην το κάνεις ,ασε που θα σου άρεσε κιόλας αλλά σε είδαν και άλλοι και είπες να καλυφθείς πίσω από μια καταγγελία!! ΣΥΡΙΖΑΙΑ πορνίδια.... για την καλή σας την ψυχή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σοκάρει η περιγραφή που έδωσε η 23χρονη φοιτήτρια του ΣΥΡΙΖΑ όταν έπεσε στα χέρια ΒΙΑΣΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή