Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ! ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ 2ου ΚΑΙ 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΔΕΝ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ! ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΚΑΜΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ! ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΜΟΝΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ!!! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ...

Και ενώ η σπουδή και το ενδιαφέρον των γονέων αυτών για τα...

προσφυγόπουλα (ή δήθεν προσφυγόπουλα που εισβάλλουν στην Ελλάδα από κάθε μέρος της Γης), είναι ιδιαίτερα μεγάλη, δεν είδαμε να επιδεικνύουν καμία αντίστοιχη πρωτοβουλία υπέρ των ίδιων τους των παιδιών!!! Δεν είδαμε να εκδώσουν καμία ανακοίνωη κατά της Πολιτείας η οποία επί έτη στερεί και σκοτώνει το μέλλον και τα ονειρα των παιδιών τους. Δεν είδαμε καμία καταγγελία κατά των κυβερνήσεων ππου επί 7 έτη επιδεικνύουν ρατσιστική συμπεριφορά κατά των ίδιων τους παιδιών. Το bullying που υφίστανται τα ελληνόπουλα από την ελληνική Πολιτεία τα τελευταία 7 τουλάχιστον χρόνια είναι πρωτοφανές! Και όμως, καμία ανακοίνωση από τους...ευαίσθητους Συλ΄λόγους Γονέων για τα δικά τους παιδιά!!! 
Είναι να τραβάει τα μαλλιά τους κανείς με όσα γίνονται σε αυτό τον τόπο. Το κακό -φευ- ξεκινά από την ίδια μας την οικογένεια!

1 σχόλιο: