Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ!!! ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (;) ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ...ΚΟΥΦΑΘΕΙΤΕ!

Από πότε σε αυτή τη χώρα ένας Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μπορεί να εκδίδει ψηφίσματα και να βγάζει ανακοινώσεις καθαρά κομματικές; Εμείς γνωρίζουμε ότι οι Σύλλογοι Γονέων είναι και οφείλουν να είναι απόλυτα ακομμάτιστοι και να ασχολούνται με θέματα παιδείας. Και όμως, όπως θα διαβάσετε, ο Σύλλογος Γονένων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού σχολείου Χολαργού εξέδωσε ανακοίνωση-ψήφισμα λες και είναι κόμμα! Μάλιστα παραδίδει και μαθήματα καλής φιλοξενίας, αντιρατσιστικής συμπεριφοράς και ουσιαστικά με όσα γράφει είναι σα να καλεί την κυβέρνηση να στείλει προσφυγόπουλα και στα σχολεία του Χολαργού-Παπάγου!!!
Μια ερώτηση βρε καρντάσια! Δεν βλέπετε κανένα σχέδιο ή φάκα πίσω από τη γνωστή "καραμέλα": "όλα είναι προσφυγόπουλα;" Όσοι...
μπουκάρουν στη χώρα μας από 100 χώρες του κόσμους είναι πρόσφυγες; Από Σομαλία, Αφγανιστάν, Μπαγκλαντές, Πακιστάν, Λιβύη και (λιγότεροι) από Συρία, όλοι μα όλοι είναι πρόσφυγες; Τυχαίο που όλοι έρχονται στην Ελλάδα και δεν πάνε σε κανένα άλλο μέρος του κόσμου, όπως γι παράδειγμα στην Σαουδική Αραβία; Αφού βγάζετε που βγάζετε ανακοινώσεις τέτοιου είδους, για ελάτε να μιλήσουμε και για τον βίαιο εποικισμό της Ελλάδος με φυλές απ'όλο τον κόσμο για την αλλοίωση του δημογραφικού. Και η Κύπρος εποικίστηκε από Τούρκους φερμένους από τα βάθη της Ασίας και σήμερα πάει να κατακτήσει ολόκληρο το νησί! Η Ελλάδα μπορεί να μην έχει καατακτηθεί και να εποικίζεται με τανκς, αλλά δεν σκέφτεστε ότι και αυτή είναι μια μορφή βίαιου εποικισμού; Και πείτε μας, το δικό σας μικρό σχολείο πόσα προσφυγόπουλα μπορεί να χωρέσει; 
Ιδού η ανακοίνωση-σοκ του  Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού σχολείου Χολαργού:

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού σχολείου Χολαργού καταδικάζει απερίφραστα τα βίαια επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στο χώρο του Δημοτικού σχολείου Νέου Ικονίου Περάματος στις 17/01/2017, με πρωταγωνιστές υπόδικα και μη μέλη της Χρυσής Αυγής εναντίον εκπαιδευτικών και γονιών του συγκεκριμένου σχολείου, παρουσία μαθητών.  Επιπλέον καταδικάζει όλα τα φαινόμενα βίας και ρατσιστικών επιθέσεων που λαμβάνουν χώρα τον τελευταίο καιρό και δη σε χώρους σχολείων. Θεωρούμε ότι τέτοια φαινόμενα πρέπει να απομονώνονται και να καταδικάζονται με τον πιο έντονο τρόπο! 
     
   
Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση της απόφασης του Υπουργείου Παιδείας για λειτουργία σχολείου αυτού ως Δομή Υποδοχής και Εκπαίδευσης Προσφύγων, όπως και πολλών άλλων σε περιοχές γύρω από camp προσφύγων σε όλη την Ελλάδα, όπου προωθείται η ένταξη ανήλικων μαθητών, θυμάτων πολέμου και ανομολόγητης βίας, στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της απογευματινής βάρδιας του σχολείου (14:00-18:00). Κάποιοι αυτόκλητοι “σωτήρες” ωστόσο θεώρησαν καλό να σπείρουν το φόβο και το ρατσισμό για μια ακόμα φορά και μάλιστα με τις γνωστές μεθόδους βίας και δη σε χώρο σχολείου όπου για την πρόσβαση σε άτομα που δεν ανήκουν στη σχολική κοινότητα, απαιτείται άδεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, ενώ βασική προϋπόθεση είναι, ο σκοπός της επίσκεψής τους να συνδέεται με την εκπαιδευτική διαδικασία.

   Η εκπαίδευση των παιδιών, η προστασία από κάθε μορφή κακοποίηση, εκμετάλλευση, διάκριση, ρατσισμό, η υγεία όλων των παιδιών του κόσμου είναι αναφαίρετα δικαιώματα που προστατεύονται από τη Διεθνή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού του ΟΗΕ η οποία κυρώθηκε από τη χώρα μας με τον Ν. 2101/92. Ρητά αναφέρεται λοιπόν στον ανωτέρω νόμο ότι “Όλα τα παιδιά  είναι ίσα και πρέπει να προστατεύονται από διακρίσεις λόγω φυλής, χρώματος, φύλου, γλώσσας, θρησκείας, καταγωγής, πεποιθήσεων, νομικής κατάστασης των ίδιων ή μελών της οικογένειάς τους ”.Η Πολιτεία  επομένως είναι επιφορτισμένη με το καθήκον της απρόσκοπτης και προσφορότερης πρόσβασης όλων των παιδιών σε οργανωμένες δομές εκπαίδευσης !

   Επαγρυπνούμε και αναδεικνύουμε κάθε φορά τις πανανθρώπινες αξίες της ισότητας, της δικαιοσύνης, της προστασίας των δικαιωμάτων των παιδιών και της αλληλεγγύης για τους ανθρώπους που δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται από τον πόλεμο, την προσφυγιά και τον καθημερινό κίνδυνο για τη ζωή και τη ζωή των παιδιών τους! 
   Διεκδικούμε περισσότερη και καλύτερη δωρεάν παιδεία για όλα τα παιδιά και ένα δημόσιο σχολείο δημοκρατικό και ανοιχτό στην κοινωνία χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς!

82 σχόλια:

  1. Οι απλυτοι και οι αμόρφωτοι δεν θα περασουν τα δολια σχέδια που έχουν για την παιδεια μας και θα μας βρουν όλους απεναντι του.να ασχοληθουν με τα δικά τους παιδιά στυλ Ευαγγελάτου-Τατιάνας και να τα πηγαινουν σε κολλέγια.Εκεί μπορουν σίγουρα να πάρουν πολλά προσφυγάκια........Αίσχος....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι φασίστες και ανθέλληνες από τους λεχρίτες συριζαίους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. .........η διαφορετικότητα των συριζαίων σηματοδοτεί την διαφορετικότητα όλων μας......βασικά πρόκειται για ηλίθιους και ψεκασμένους οι οποίοι δεν θα έπρεπε να λέγονται έλληνες αλλά απροσδιόριστες εξωγήϊνες υπάρξεις....@#$ ζήτω τα κομματόσκυλα στα σχολεία.??%^&*[]:::::::::))))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι αριστεροί λένε ΝΑΙ σε όλα . Ναί στα Μνημόνια . Ναι στους Τοκογλύφους . Ναι στην μάσα και την αρπαχτή . Ναι στους Λαθρομετανάστες και στους Ισλαμοφασίστες . Ναι στην διαφθορά και τα εκατ. Ευρώ που έχουν σε ξένες τράπεζες . Τα αρπάζουν χοντρά από τα Δημόσια Ταμεία και χιλιάδες πεθαίνουν στα Νοσοκομεία ΣΦΑΓΕΙΑ του Γ......... συριζα . Είναι Καθάρματα Ανθέλληνες και Σκουλίκια . Ρήμαξαν την χώρα μας οι Εφιάλτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πριν λίγες ημέρες λαθρομετανάστες από το Μπαγκλαντές προσπάθησαν με την απειλή μαχαιριού να βιάσουν μια τυφλή γερόντισα και την άρρωστη κόρη της . Ο συριζα τους κάλυψε νομικά και το επόμενο διάστημα θα είναι ελεύθεροι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντροπή σας ρε απατεώνες συριζαίοι έχετε κάνει τα σχολεία άντρα ναρκωμανών και αναρχικών στοιχείων . Η Ελλάδα δεν θα γίνει Ισλαμική επαρχία . Αι στο διάολο βρομο σύλλογοι του κ867λου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε ξεφτίλες συριζαίοι φασίστες είστε εσείς και ρουφιάνοι του Σόιμπλερ καθάρματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα φαινόμενα βίας και ρατσιστικών εκδηλώσεων δεν έχουν θέση σε κανένα σχολείο. Από πού κι ως πού λοιπόν εσείς χαρακτηρίζετε ως κομματικό ένα ψήφισμα που έχει καθαρά ανθρωπιστικό χαρακτήρα;;;
    Αυτά που γράφονται είναι ρητορική μίσους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρατσιστική εκδήλωση είναι η επιστολή σας αν την έχετε συντάξει εσείς.Δεν έχει καμία δουλειά ένας σύλλογος γονέων να εκδίδει επιστολές μίσους εναντίον του τρίτου κόμματος της ελληνικής Βουλής.
    Ρητορική μίσους είναι η ίδια η επιστολή,γεγονός απαράδεκτο για έναν σύλλογο γονέων είτε αφορά την χρυσή αυγή είτε το ΚΚΕ είτε την οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση(κόμμα) δηλαδή.
    ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ,ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣΤΟΣ/Η αν είστε ο/η συντάκτης της επιστολής.Ντροπή σας.Πάνω στα παιδιά μας δεν παίζουν παιχνίδια πολιτικής και κομματικής θέσης.
    Αλλιώς κάντε δημοψήφισμα στους γονείς του 5ου αν ανήκετε σε αυτό αλλά που θα ψηφίσουν όλοι και όχι επιλεκτικά οι μισοί ή το 1/3 ή ακόμα και το 1/4 αυτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ολοι οι συλλογοι γονεων ειναι κομματικά οργανα? http://myxolargos.gr/eidiseis/14755-o-syllogos-goneon-tou-2ou-dim-sxoleiou-xolargoy-gia-ta-epeisodia-sto-perama

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και βέβαια ξεχάστε ότι στα σχολεία μας θα έρθουν προσφυγάκια από 77 ή 100 χώρες που έχουν εισβάλει μέσω Ισπανίας και Πορτογαλίας καθώς και μέσω Κωνσταντινούπολης και Ercan που είναι το κατεχόμενο αεροδρόμιο στην Λευκωσία........δεν ξέρετε τι σας γίνεται......και με κάλυψη τον ανθρωπισμό,λέτε αρλούμπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αναφέρομαι σε όσους συλλόγους,σχεδιασμένα βγάζουν τέτοιες ανακοινώσεις.Καλά θα κάνουν να ασχολούνται μετά των σχολείων τους.Προφανώς δεν θέλετε να καταλάβατε τι σας αναφέρω.Εκπέμπουμε σε άλλη συχνότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και για να τελειώνει το αστείο,ανθρωπιστής είμαι και είμαστε πολλοί.Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι η ανοχή μας θα είναι ανεξάντλητη σε σχεδιασμένες ενέργειες που αποσκοπούν στο να έρθουν στα σχολεία μας πρόσφυγες που δεν είναι Έλληνες.θα βρείτε την πλειοψηφία των γονέων αντίθετους οπότε σταματήστε τις ενέργειες αυτές πριν είναι αργά.Δεν θέλουμε και δεν πρέπει να γίνουμε σαν πολλά σχολεία σε ολόκληρη την Ελλάδα. Δεν είναι όλοι οι γονείς χρυσαυγήτες αν και τρίτο κόμμα στη Βουλή.Έχετε κενό μνήμης και προσπαθείτε να επιβάλλετε την άποψη σας και την άποψη των οργάνων των επιχειρήσεων που ανήκετε(κόμματα).Επομένως,τελικά αναρωτιέμαι ποιοι είναι οι φασίστες.Αυτοί που μπήκαν στο σχολείο στο Πέραμα που σίγουρα είναι,οι γονείς που τους κάλεσαν ή εσείς που σαν τις θλιμμένες χήρες με τις πλερέζες βγαίνετε και αρλουμπολογείτε πάνω στο πτώμα της Ελληνικής παιδείας ; Θα συνιστούσα μεγάλη προσοχή γιατί τα πράγματα και οι καταστάσεις είναι οριακές για όλους.Αν θέλετε ανθρωπισμό,να παλέψετε να γίνουν σχολεία για προσφυγες,να τους παρετε στο σπίτι σας ή να πανε στο κολλέγιο Αθηνών,εκεί που πάνε τα μασονάκια Ελληνάκια των επιχειρήσεων των πολιτικών καθώς και των δημοσιοκάφρων φίλων τους που όλοι μαζί τρώνε χρήμα των ΜΚΟ.........!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τέλος,αν είστε ο συντάκτης της επιστολής,δεν έχετε καμία θέση σε ένα Δ.Σ. ενός συλλόγου γονέων και θα πρέπει με μομφή να παραιτηθείτε από αυτό ή να σας διώξουν οι ιδιοι που μετέχουν στα Δ.Σ. των συλλόγων.Δεν έχουν καμία σχέση τα πολιτικά στα σχολεία μας.Τελεία και παύλα.Αν σας αρέσει έχει καλώς αν όχι τότε συνεχίστε.Θα μας βρείτε μπροστά σας.Ελπίζω να μην φθάσουμε εκεί διότι δεν θα αρέσει σε κανέναν αυτό.Τα σχολεία μας πρέπει να είναι εστίες μάθησης για τα παιδιά μας πρώτα.Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές παλεύουν με χίλιους διαβόλους όπως και η πλειοψηφία των γονέων.Το έργο των σχολείων δεν είναι η πολιτική αντιπαράθεση και ο στείρος φασιστοκομματισμός είτε προέρχεται από την αριστερά είτε από την δεξιά.
    Προφανώς έχετε μπερδέψει τα πράγματα.Τα σχολεία δεν είναι επιχειρήσεις πολιτικής (κόμματα) αλλά εστίες μάθησης και σταματήστε να βάζετε "χέρι" στην εκπαιδευτική κοινότητα γιατί πίσω από τους δασκάλους και τα παιδιά,είμαστε εμείς οι γονείς.Προφανώς το έχετε ξεχάσει όσοι ασκείτε "εξουσία" μέσω των συλλόγων στους οποίους να σημειώσω ότι δεν συμμετέχει ούτε το 1/4 - 1/5 του συνόλου των γονέων. Γι αυτό ή αναιρέστε ή παραιτηθείτε,δεν υπάρχει άλλος δρόμος για εσάς.Οι τοπικές οργανώσεις σας αναζητούν με χαρά να εργαστείτε για το καλό των επιχειρήσεων(κομμάτων).Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και κάτι άλλο που εκ παραδρομής ξέχασα να γράψω.Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 17/1,του Αγίου Αντωνίου ..μεγάλη η χάρη του.
    Η επιστολή του 2ου δημοτικού σχολείου ανέβηκε στο myxalargos.gr στις 23/1/2017.
    Εσείς πως και αισθανθήκατε την ανάγκη να συντάξετε επιστολή παρόμοια με το 2ο δημοτικό σχολείο, στις 20 Φεβρουαρίου ; Αποτελεί ένα ερώτημα !
    Ετεροχρονισμένα να στείλετε επιστολή,γιατί άραγε;Επίσης ξεχνάτε ότι χρυσή αυγή δεν είναι όλοι όσοι νομίζετε ότι είναι κατά των προσφύγων-εισβολέων.Είναι αντίθετα άνθρωποι από όλους τους πολιτικούς,κοινωνικούς,μασονικούς,οικονομικούς και άλλους χώρους.Έχετε προφανώς έναν ιδεασμό,πολλές φορές παρανοϊκό και μια περίεργη ιδεοληψία ως προς αυτό.Οποιος δεν συμφωνεί μαζί με τέτοιες απόψεις όπως αυτές της Τατιάνας και τις δικές σας, είναι αυτομάτως χρυσαυγήτης ,ρατσιστής και απάνθρωπος !!!!!!! Είναι να γελάει κανείς.....δηλαδή!!!
    Κατηγορείτε τους φασίστες ενώ και εσείς είστε στην ουσία φασίστες!!Απλά οι άλλοι είναι δεξιοί ενώ εσείς αριστεροί ή αριστεροφερόμενοι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Επίσης .....,

    Η παρουσία γονέων στο χώρο του σχολείου (που τα παιδιά τους φοιτούν σε αυτό) χρειάζεται σχετική άδεια από την Διεύθυνση του σχολείου, ενώ η παρουσία τρίτων προσώπων στο χώρο του σχολείου, άδεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου παιδείας, ενώ βασική προϋπόθεση είναι, ο σκοπός της επίσκεψής τους να συνδέεται με την εκπαιδευτική διαδικασία. Δεν προβλέπεται από κανένα νόμο, γονείς ή σύλλογοι αυτών να «προσκαλούν» τρίτα πρόσωπα στο χώρο του σχολείου, χωρίς σχετικό αίτημα και έγκριση από τις αρμόδιες αρχές.

    Όπως ισχύει το πάραπάνω, ισχύει και το παρακάτω :

    Οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων δεν πρέπει να ασχολούνται με πράγματα που δεν αφορούν την αρμοδιότητα για την οποία λειτουργούν.

    Επομένως , κάθε πολιτική ή κομματική ενασχόληση τους,αντιβαίνει προς τους σκοπούς για τους οποίους λειτουργούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όλοι οι σύλλογοι έχουν βγάλει και βγάζουν πολλά λεφτά με τις διεφθαρμένες ΜΚΟ . Δεν τους ενδιαφέρει ο ανθρωπισμός . Ψέματα λένε οι βρομοαριστεροί . Να γεμίσουν τις τσέπες τους θέλουν με βρόμικο χρήμα και εμάς μας έχουν ξεσκίσει στους φόρους και στα χαράτσια . Είναι οι μεγαλύτεροι φασίστες που έβγαλε η χώρα μας . Τους επόμενους μήνες θα φτύσουμε αίμα με τους βρομοαλήτες που μπλέξαμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μ αρέσει που αναφέρεις και τον Άγιο Αντώνιο βρωμοφασιστόμουτρο του κερατά. Αν είσαι Χριστιανός ρε αλήτη ο Χριστός δεν είπε αγαπάτε αλλήλους. Ουστ από δω κωλορατσίσταρε τουρκίσπορε. Και συ Τούρκος εθσαι ρε η νόμιζες ότι στα 400 χρόνια οι Τούρκοι δεν ξέσκισαν τους προγόνους σου ? Άντε να χαθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτός η αυτή που έγραψε αυτή την δήθεν ανθρωπιστική ανακοίνωση πρέπει να είναι ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ Μ[]ΛΑΚΑΣ . Ρε βλάκα μίασμα κομουνιστή 400.000 χιλ. Ελληνόπουλα έχουν φύγει στο εξωτερικό ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ και κανένας διεφθαρμενος σύλλογος η ανθελληνική ΜΚΟ δεν έχει βγάλει ούτε μία ανακοίνωση . Η σημερινή ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ρήμαξε την χώρα και η φτώχεια η ανεργία και η εξαθλίωση σκοτώνουν κάθα μέρα χιλιάδες Έλληνες και εσύ μας λες Μ[]ΛΑΚΙΕΣ για αγρίους και Αφγανούς . Άντε Γ.......... εσύ και ο ΚΟΜΑΝΤΑΤΕ ΣΟΥ MASTOYRA TSE ALEXIS GEVARA .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΛΗΤΕΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕς ΑΝΘΕΛΗΝΕΣ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΚΟΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΆ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ; ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ Η ΚΟΝΟΜΙΣΤΗΣ ΜΕ ΜΚΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανθρωπισμός για την αριστερά σημαίνει πως θα βγάλουν περισότερα χρήματα και πως θα διαλύσουν την χώρα οι γενίτσαροι του Αλή Πασά . Όλα τα στελέχη του συριζα έχουν βγάλει πολλά εκατ. ευρώ παράνομα σε ξένες χώρες . Καλοφάγοντα ρε βρωμιάρηδες της αριστεράς της ΜΙΖΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κάτω τα χέρια σας από τις συντάξεις μας ρε ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ του ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΥΡΙΖΑ . Είστε οι μεγαλύτεροι φασίστες και κλέφτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πόσο γελοίοι είναι αριστερομπαχαλάκιδες, όταν προσπαθούν να..."πείσουν" για τον δήθεν ανθρωπισμό τους, την "αλληλέγγυα συμπεριφορά τους" προς τους λαθροεποίκους, ενώ αδιαφορούν παντελώς για τους Έλληνες που χειμάζονται και παράλληλα, κάνουν "φιλότιμες προσπάθειες" για να αποδείξουν στα "αφεντικά τους!" το πόσο πιο πολύ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ είναι, από τους υπόλοιπους ολετήρες που συνωστίζονται στην σειρά!!!

    ``Φωτιά και Τσεκούρι για τους προσκυνημένους΄΄

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φασιστόμουτρα μην ξεστομίζετε φωτιά και τσεκούρι γιατί ακονίζουμε τα κονσερβοκούτια. Άντε να χαθείτε νοσταλγοί του Χίτλερ. Ποιοί Έλληνες ρε. Τουρκόσποροι Αρβανίτες είσαστε όλοι παλιοτόμαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άθλιοι αριστερομπαχαλάκιδες, θλιβερά σκύβαλα της ιστορίας, άλλη μία φορά "ακονίσατε τα κονσερβοκούτια" και εν τέλει, τα βάλατε εκεί που καταλαβαίνεις, ή μάλλον εκεί που σας...πόνεσαν, στην "Έδρα σας"!!!
      Μην επιδιώκετε λοιπόν την..."ρεβάνς", όλοι εσείς, "ορφανά" του Ζαχαριάδη!!!
      Όσοι από εμάς είμαστε και νοιώθουμε ΕΛΛΗΝΕΣ και αγαπάμε την Πατρίδα, μας αποκαλείτε "φασίστες", φασίστες είστε εσείς... Όλοι εσείς οι Διεθνιστές-απάτριδες, είστε τουρκόφιλοι, τουρκαλβανοί και ισλαμόφιλοι...
      Η Ιστορία σας έκρινε και σας καταδίκασε σε αιώνια ανυποληψία!!!
      Κοιτάξου στον καθρέπτη, θα δεις έναν προδότη, ίσως τότε, ίσως..."πεθάνεις" από ντροπή...!

      ``Φωτιά και Τσεκούρι για τους προσκυνημένους΄΄
      Ρεμάλια...

      ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    2. Φασισταριό έχεις μπει ήδη στο χρονοντούλαπο μαζί με το καμένο πτώμα του Χίτλερ. Ο φασισμός πέθανε το 44 και δεν μπορείς ουτε εσύ ούτε οι όμοιοί σου να τον αναστήσουν. Οι σκατοεγκέφαλοί σας μόνο σκτά έχουν μέσα. Άντε λοιπόν και συ στο ντουλάπι της Ιστορίας ζόμπι του φασισμού και μη βγάζεις γλώσα γιατί όλοι χεσμένους σας έχουν.

      Διαγραφή
    3. ...το ίδιο σου το "λεξιλόγιο" που περιορίζεται σε καμμιά δεκαριά-δεκαπενταριά λέξεις, εκ των οποίων οι οκτώ είναι "μπου και γκού", σε χαρακτηρίζουν απόλυτα!!!
      (Α)

      Διαγραφή
    4. ...επίσης να σου υπενθυμίσω ό,τι ο φασισμός δεν πέθανε το 44.
      Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΕΘΑΝΕ το 1990, μαζί με την κατάρρευση της σοβιετικής ένωσης...Πάλι λάθος έκανες ρε "αμετανόητε..."
      (Α)

      Διαγραφή
  27. Οι συριζαίες κατάφεραν να κομματικοποιήσουν τους συλλόγους Γονέων στον Χολαργό και μαθαίνουν στα παιδιά μας από μικρά πως να κάνουν καταλήψεις και να τα σπάνε . Δεν τους ενδιαφέρει η παιδεία η τύχη της χώρας μας . Κάθε μέρα πρωί βράδυ στις καφετέρειες σκοτώνουν την ώρα τους με διάφορες μαλ....... Έχουν πολλά λεφτά και την Ελλάδα την έχουν γραμμένη ....... Οι γονείς πρέπει να αντιδράσουν για να μην περάσουν τα βρώμικα σχέδια τους και να μετατρέψουν το 5ο Δημοτικό σχολείο σε άντρο λαθρομεταναστών . Η ιστορία αυτή βρωμάει σαν τα σκατά του ΣΦΥΡΙΖΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καμαρώστε έναν μπούλη αναρχομαλάκα του συριζα που μας αποκαλεί φασίστες . Ρε μπούλη της ΜΑΜΑΣ πες μας τι δουλειά κάνεις και τι δουλειά κάνει στο Δημόσιο ο μπαμπάς σου λεχρίτη . Μας έχετε πηδήξει στους φόρους και στα χαράτσια φλώρε του συριζα και μας λες και φασίστες . Άντε πηδήξου μαζί με το κόμμα σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φασισταριό του κώλου έχεις ψοφήσει μαζί με τον αρχηγό σου τον Χίτλερ το 44 αλλά δεν το έχεις καταλάβει ακόμα. Ζόμπι της ιστορίας βγάλε το σκασμό γιατί η φωνή σου έρχεται απλο τον βόθρο. Ουστ φασιστόμουτρο του κερατά παλιοκαθήκι.

      Διαγραφή
    2. Ρε φασισταριό του κλεφτο συριζα έχω τρία παιδιά που είναι άνεργα παλιοκαθίκι του κερατά και την δική μου σύνταξη την έκλεψε ο αρχιφασίστας και απατεώνας Τσίπρας που εσύ στηρίζεις βλάκα . Φασίστας είναι αυτός που κάνει τον υποτακτικό της Μέρκελ και καταργεί το αφορολόγητο , κλέβει συντάξεις και μισθούς , κατασχέτει σπίτια φτωχών Ελλήνων . Φασίστας είναι αυτός που σκύβει το κεφάλι από ντροπή προσκυνημένος σαν εσένα τον βλάκα και δεν αντιδρά στην καταστροφή της Ελληνικής κοινωνίας και οικογένειας από τον σφαγέα του Ελληνισμού Δοσίλογο Φον Αδόλφο Τσίπρα . Άι σιχτίρ βολεμένε συριζαίε ηλίθιε .

      Διαγραφή
  29. Και τον Κολοκοτρώνη , τον Νικηταρά και τον Καραισκάκη φασίστες τους λένε κάτι Τουρκοαλβανοί σαν και αυτό το πουσταριό του ΣΦΥΡΙΖΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. https://macedonianancestry.wordpress.com/2017/02/21/%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BB%CE%B1%CF%8A/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. http://myxolargos.gr/eidiseis/14755-o-syllogos-goneon-tou-2ou-dim-sxoleiou-xolargoy-gia-ta-epeisodia-sto-perama

    Ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Δημ. Σχολείου Χολαργού για τα επεισόδια στο Πέραμα
    on 23 Ιανουαρίου 2017.



    fShare
    prosfsxoleio
    Διαβάζουμε ανακοίνωση από το blog του Συλλόγου Γονέων του 2ου δημοτικού Σχολείου Χολαργού (https://sylgoneon2.wordpress.com/)

    Σχετικά με τα επεισόδια στο Δημοτικό Νέου Ικονίου Περάματος

    Τα φαινόμενα βίας και ρατσιστικών εκδηλώσεων δεν έχουν θέση σε κανένα σχολείο.

    Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού σχολείου Χολαργού καταδικάζει απερίφραστα τα βίαια επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στο χώρο του Δημοτικού σχολείου Νέου Ικονίου Περάματος στις 17/01/2017, με πρωταγωνιστές υπόδικα και μη μέλη της Χρυσής Αυγής εναντίον δασκάλων και γονιών του εν λόγω σχολείου, παρουσία μαθητών.

    Οι γνωστές πρακτικές (ξύλο, τραμπουκισμοί, προπηλακισμοί) που τα μέλη της φασιστικής αυτής οργάνωσης εφαρμόζουν τα τελευταία χρόνια, δυστυχώς αυτή τη φορά είχαν στόχο ένα σχολείο και μάλιστα Δημοτικό.

    Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση της απόφασης για λειτουργία του σχολείου ως Δομή Υποδοχής και Εκπαίδευσης Προσφύγων, με την οποία προωθείται η ένταξη 20-25 ανήλικων μαθητών, θυμάτων πολέμου και ανομολόγητης βίας, στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της απογευματινής βάρδιας του σχολείου (14:00-18:00).

    Η εξασφάλιση των βασικών δικαιωμάτων των προσφύγων (σίτιση, στέγαση και εκπαίδευση), αποτελεί υποχρέωση της Πολιτείας που απορρέει τόσο από τον αξιακό, ηθικό κώδικα όσο και τις διεθνείς συμβάσεις που έχει υπογράψει η χώρα μας, όπως και όφελος για την κοινωνία μας.

    Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνονται αποδεκτές οι ρατσιστικές αυτές συμπεριφορές, απέναντι στις οποίες όλοι οι γονείς πρέπει να υψώσουμε το ανάστημά μας. Αντίπαλοί μας δεν μπορεί να είναι όσοι υποφέρουν από τις συνέπειες συγκεκριμένων πολιτικών, αλλά οι πολιτικές αυτές.

    Εμείς ως γονείς οφείλουμε να αγκαλιάσουμε αυτά τα παιδιά σαν να ήταν δικά μας, αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι!

    Η παρουσία γονέων στο χώρο του σχολείου (που τα παιδιά τους φοιτούν σε αυτό) χρειάζεται σχετική άδεια από την Διεύθυνση του σχολείου, ενώ η παρουσία τρίτων προσώπων στο χώρο του σχολείου, άδεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου παιδείας, ενώ βασική προϋπόθεση είναι, ο σκοπός της επίσκεψής τους να συνδέεται με την εκπαιδευτική διαδικασία. Δεν προβλέπεται από κανένα νόμο, γονείς ή σύλλογοι αυτών να «προσκαλούν» τρίτα πρόσωπα στο χώρο του σχολείου, χωρίς σχετικό αίτημα και έγκριση από τις αρμόδιες αρχές.

    1) Η επιστολή του 2ου δημοτικού σχολείου συντάχθηκε μεταξύ 17 Ιανουαρίου που ήταν του Αγίου Αντωνίου έως και στις 23 Ιανουαρίου που δημοσιεύθηκε στο myxolargos.gr
    Φαντάζομαι μπορεί να συντάχθηκε και στις 18 Ιανουαρίου που ήταν του Αγίου Αθανασίου,μεγάλη η χάρη του !!

    Όσοι αλλοδαποί τέλος μιλάνε περί τουρκόσπορων Ελλήνων,προφανώς μπερδεύουν τους εαυτούς τους με τους Έλληνες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Όχι μόνο την σύνταξη σου θα φάνε φίλε μου οι κωλοσυριζαίοι αλλά και το σπίτι σου θα αρπάξουν να το κάνουν δώρο στους τοκογλύφους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...στους λαθρομετανάστες θα κάνουν "δώρο" τα σπίτια μας!

      Διαγραφή
  33. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.
    ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΜΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΡΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.
    ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΚΚΕ.
    ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ,ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ.ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τσίπρας Μέρκελ Τοκογλύφοι ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ . Ο Τσίπρας κατέβασε τα παντελόνια και υπέβαλε τα σέβη του στον Φασίστα Γκεσταπίτη ΣΟΙΜΠΛΕΡ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ,ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΥΓΕΣ,ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΝΑΖΙ,ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ.

    21 IANOYAΡΙΟΥ ΕΟΡΤΖΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ....

    ΑΓΝΗ (Αγνή, Αγνούλα, Αγνη, Αγνουλα) 21 Ιανουαρίου ΕΥΓΕΝΙΟΣ (1) (Ευγένιος, Ευγένης, Ευγενιος, Ευγενης) 21 Ιανουαρίου ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ (Πάτροκλος, Πατρόκλειος, Πατροκλέας, Πατροκλής, Πατρόκλεια, Πατροκλά, Πάτρα, Πατρούλα, Πατροκλος, Πατροκλειος, Πατροκλεας, Πατροκλης, Πατροκλεια, Πατροκλα, Πατρα, Πατρουλα) 21 Ιανουαρίου ΜΑΞΙΜΟΣ (1) (Μάξιμος, Μάξιμη, Μάξιμα, Μαξιμος, Μαξιμη, Μαξιμα) 21 Ιανουαρίου ΝΕΟΦΥΤΟΣ (Νεόφυτος, Νεοφυτία, Νεοφύτη, Νεοφυτος, Νεοφυτια, Νεοφυτη) 21 Ιανουαρίου (source ©: www.eortologio.gr)


    https://sylgoneon2.wordpress.com/2017/01/21/%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%8C%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BD/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Έχουν κατασχέσει τρία σπίτια στον Χολαργό και χιλιάδες σε όλη την Ελλάδα και κανένας αριστερός σιχαμερός σύλλογος δεν έχει βγάλει ανακοίνωση μέχρι σήμερα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πότε θα μπει κανένας τρελός σε καμιά ΔΟΥ να σκοτώσει καμιά δεκαριά υπαλλήλους και μετά να αυτοκτονήσει,κανείς δεν ξέρει !!!! Όλα βρίσκονται σε μια κλωστή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αν και εἰμαι κἀτοικος εξωτρικοὐ (Καναδἀ) εἰμαι παρἀλληλα και δημὀτης Χολαργοὐ. Συνεπὠς, συμφωνὠ και επιδοκιμἀζω το ψἠφισμα και την ανακοἰνωση του Συλλὀγου Γονἐων και Κηδεμὀνων Χολαργοὐ καταδικἀζοντας τα βἰαια επεισὀδια που εκτυλίχθηκαν στο χώρο του Δημοτικού σχολείου Νέου Ικονίου Περάματος στις 17/01/2017.

    Επιπλἐον, διαφωνὠ απολὐτως με την ἀποψη της εφημερἰδας σας οτι η ανακοἰνωση αυτἠ εἰναι πολιτικἠς φὐσεως και ὀχι αυστηρἀ εκπαιδευτικής. Ο Σὐλλογος, ως αντιπρὀσωπος των γονἐων του Χολαργοὐ, εχει δικαἰωμα και υποχρἐωση να διατυπὠνει την γνὠμη του, που σε τελικἠ ανἀλυση εἰναι και δικἠ μας, επἰ θεμἀτων που θεωρεἰ οτι ἐχουν σχἐση με την παιδεἰα των ανηλἰκων κατοἰκων της χὠρας, ἀσχετα εαν αυτοἰ εἰναι μὀνιμοι κἀτοικοι ἠ οχι.

    Η αντἰληψη οτι οι πρὀσφυγες εἰναι επιζἠμιοι για την δημογραφικἠ και οικονομικἠ καταστροφἠ της χὠρας εἰναι απαρχαιωμἐνη και επισφαλἠς. Ὀπως ὀλοι γνωρἰζουμε, η δημογραφικἠ πυραμἰδα της Ελλἀδας ειναι σχεδὀν αντεστραμμἐνη, με σημαντικἠ πληθυσμιακἠ φθορἀ που λαμβἀνει μἐρος απο το 2005 με επιταχυνὀμενο ρυθμὀ. Πὠς αναμἐνουμε λοιπὀν να στηριχθεἰ οικονομικἀ η χὠρα στο προσεχἐς μἐλλον, ὀταν θα υπἀρχουν λιγὠτεροι εργαζὀμενοι απο συνταξιοὐχους;

    Ὀπως ἐχει αποδειχθεἰ στο παρελθὀν, τα μεταναστευτικἀ ρεὐματα προσφἐρουν ανἀσα ζωἠς σε φθαρμἐνους πληθυσμοὐς. Το ὀτι τυχαἰνει να εἰναι ἀλλης θρησκεἰας ἠ εθνὀτητας εἰναι αδιἀφορο ὀσον αφορἀ το τελικὀ αποτἐλεσμα. Ἐνα προσφυγὀπουλο, μεγαλὠνοντας στην Ελλἀδα, γἰνεται Ἐλληνας. Το ὀτι το χρὠμα του, ἠ τα προσωπικἀ του χαρακτηριστικἀ εἰναι λἰγο διαφορετικἀ, δἐν μειὠνουν την μελλοντικἠ του Ελληνικἠ εθνικἠ συνεἰδηση.

    Το να αρνοὐμεθα την υποδοχἠ νἐου αἰματος στην χὠρα, εἰναι οικονομικἀ παρἀλογο και ενἀντιο στα δικἀ μας οικονομικἀ συμφἐροντα. Οι πρὀσφυγες, εἀν τὐχουν φιλικἠς υποδοχἠς, αφομοιὠνονται γρἠγορα και ἐχουν ισχυρἀ κἰνητρα να βελτιὠσουν την οικονομικἠ τους θἐση. Ὠς αποτἐλεσμα, η κοινωνἰα που αρχικἀ τους στἠριξε, απολαμβἀνει μεγἀλο μἐρος της επιτυχἰας τους.

    Ζὠντας στον Καναδἀ πἀνω απο τριἀντα χρὀνια, ἐχω και προσωπικἠ και επαγγελματικἠ εμπειρἰα της κοινωφελοὐς προσφορἀς των προσφὐγων και μεταναστὠν σε μια χὠρα. Ειδικἀ των παιδιὠν που αποδἐχονται το προνὀμιο μιἀς καλἠς παιδεἰας με συνεπακὀλουθο μἰα επιτυχημἐνη εππαγγελματικἠ σταδιοδρομἰα. Το κἐρδος που αποκομεἰ η νἐα τους πατρἰδα εἰναι σημαντικὀ πολλαπλἀσιο των ὀποιων εξὀδων διἐθεσε για την ἐνταξἠ τους στο κοινωνικὀ σὐνολο.

    Με το να ασπασθοὐμε λοιπὀν τον μεταναστευτικὀ μας πληθυσμὀ, οχι μὀνο δεἰχνουμε την ανθρωπιστικἠ μας συνεἰδηση, αλλἀ και την οικονομικἠ μας ευφυἰα που θα εξασφαλἰσει το μἐλλον της χὠρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Η Τουρκία απειλή την Πατρίδα μας και μια μέρα σύντομα θα χυθεί πολύ αίμα . Οι μισοί συριζαίοι είναι λιποτάχτες και ριψάσπιδες και οι άλλοι μισοί αντιρρησίες συνείδησης . Αυτή είναι η αριστερά που μόνο προδότες ανθέλληνες και ΕΦΙΑΛΤΕΣ βγάζει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Όσοι έχουν ταξιδέψει στον Καναδά γνωρίζουν πολύ καλλά ότι στις μεγάλες πόλεις η εγκληματικότητα οργιάζει από ασιάτικες συμμορίες και ειδικά στο Βανκούβερ. Αφού είσαι θαυμαστής των λαθρομεταναστών γιατί δεν μετακομίζεις στην ΕΞΩΤΙΚΗ ΟΜΟΝΟΙΑ με την οικογένεια σου και μετά εάν θέλεις μας λες και τις εντυπώσεις σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυπἀμαι ειλικρινά για την ἀγνοιἀ σας. Ἐχετε ζἠσει τὠρα τελευταἰα στο Βανκοὐβερ ἠ σε ἀλλη μεγαλοὐπολη της Β. Αμερικἠς; Εκ μἐσου του Τορὀντο, σας διαβεβαιὠνω πως δεν μας κυνηγοὐν Ασιατικἐς συμμορἰες. Και τα ωφἐλη της εξωτικἠς ομὀνοιας εἰναι πραγματικἀ και απτἀ. Τα απολαμβἀνουμε καθημερινἀ. Καιρὀς να ξυπνἠσουμε οι εν Ελλἀδι ευρισκὀμενοι και να φροντἰσουμε για το απὀλυτο καλὀ της χὠρας μας.

      Διαγραφή
    2. Περιμέναμε όλοι με αγωνία να μας φωτίσετε με τις γνώσεις σας από τον όμορφο Καναδά και να μας κάνετε μάθημα οικονομικής επιστήμης καθώς και κοινωνικής σύμπνοιας.Σας ευχαριστούμε πολύ,σας είμαστε υπόχρεοι.

      Διαγραφή
  41. ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Τι λες βρε άσχετε που οι σύλλογοι γονέων μπορούν να στέλνουν κομματικά μανιφέστα και κομματικές συμπάθειες ή αντιπάθειες ; Επικοινωνείς με το μυαλό σου ή με κανέναν τοπικό παράγοντα ή τοπική οργάνωση ή και με τα δύο;
    Ποιος σου είπε ότι οι σύλλογοι γονέων μπορούν να κρίνουν ή όχι πολιτικές και κομματικές αποφάσεις ; Ο μέντοράς σου ή είσαι ο ίδιος ο μέντορας ;

    Οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων είναι οριοθετημένο γιατί υπάρχουν και τι πρέπει να κάνουν.Πάντως σίγουρα όχι να βρίζουν το οποιοδήποτε κόμμα που στην συγκεκριμένη επιστολή είναι η χρυσή αυγή που κακώς,κάκιστα πήγε να πουλήσει νταηλίκη σε ένα σχολείο αλλά ας μην ξεχνάμε είναι τρίτο κόμμα στην ελληνική Βουλή κακώς ή καλώς.. και θα μπορούσε για άλλους λόγους να είναι το οποιοδήποτε κόμμα είτε αριστερό είτε δεξιό είτε κεντρώο....Δεν έχει κανένα δικαίωμα ο οποιοσδήποτε σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων να εκδίδει επιστολές μίσους για ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΟΜΜΑ είτε λέγεται Χ.Α. είτε ΠΑΣΟΚ,είτε Ν.Δ. είτε ΠΟΤΑΜΙ,είτε ΚΚΕ.
    Πρέπει να το καταλάβετε και εσείς αυτό και όσοι στέλνουν παρόμοιες αλλά και αυτές τις επιστολές .προσωπικά θεωρώ για να δημιουργήσουν και να ανοίξουν τον δρόμο με το "ετσι γουστάρω" για να δεχθούν οι γονείς και αλλα προσφυγάκια που ναι μεν έχουν το δικαίωμα της παιδείας και της μάθησης αλλά θα πρέπει αυτό να γίνεται με τους δικούς μας όρους,χωρίς να βγαίνουν εικόνες των Αγίων μας ούτε να καταργείται η προσευχή και κανονικά θα έπρεπε να επανέλθει και ο εθνικός μας ύμνος.Αν αυτό δεν αρέσει στα παιδάκια και στους γονείς τους καθώς και στα αριστερά αποπλύματα που νομίζουν ότι με το νταηλίκι τους θα επιβάλλουν στους γονείς την άποψη τους,κάνουν λάθος.Πάρτε το απόφαση αυτό.
    Πολλοί ακόμα και που διαφωνούν και με τις επιστολές κάνουν ένα στρατηγικό λάθος.Το πρόβλημα που έχει προκύψει είναι πολύπλοκο και το θέμα που έχει τεθεί ως πρώτιστο,είναι το ΕΑΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ,δεν μπορώ να γίνω περισσότερο κατανοητή από άτομα που δεν μπορούν να καταλάβουν τι λέω ή από άτομα που δεν θέλουν να καταλάβουν γιατί απλά όπως είπε ένας σχολιαστής,είναι το ΙΔΙΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ.
    Οι Έλληνες πάντα ήταν νόμιμοι όταν πήγαιναν ως μετανάστες στο εξωτερικό.Ποτέ δεν πήγαν σε άλλη χώρα ως πρόσφυγες όπως αυτοί που έρχονται στην Ελλάδα,πλέον και με την βούλα του Συμβουλίου της Επικρατείας.Δεν είναι μετανάστες αλλά είναι Πρόσφυγες και μάλιστα παράνομοι.Δεν είναι Έλληνες όπως ήταν οι Έλληνες της Πόλης και της Κύπρου μας και της Μικράς Ασίας ή ακόμα και της Αιγύπτου.Έχετε μπλέξει θα έλεγα τι αλλά μην το κάνουμε και τσόντα !
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΖΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΝ ΣΤΟΥΣ ΔΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ Ή ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ Ή ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ Ή ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Εγώ σας λέω ότι πολύ κακώς έκανε η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΗ λοιπόν και πήγε στο σχολείο του Ικονίου στο Πέραμα.Αυτό δεν σημαίνει ότι επισήμως μπορούν οι σύλλογοι γονέων να επιδικάζουν,καταδικάζουν ή να αθωώνουν. Ας κοιτάξουν τα δικά τους σχολεία και ας ασχοληθούν επιτέλους με πραγματικά και όχι με φανταστικά ή ουτοπικά ζητήματα καθώς και με πολιτική και κομματική γραμμή.Τα προσφυγόπαιδα ας δεχθούν ελληνική παιδεία αλλά τόσο αυτά όσο και οι γονείς τους θα πρέπει να σέβονται τα σχολεία και την χώρα που ενώ ΑΙΜΟΡΑΓΕΙ, τους φιλοξενεί.Και Άγιες εικόνες δεν θα κατεβαίνουν και προσευχή θα γίνεται και εθνικός ύμνος θα ακούγεται και τέλος και σε όποιους αρέσει.
    Αν αυτό δεν αρέσει στους αριστεριστές και στα αλλοδαπά πρακτοράκια που έχουν βαπτίσει ως "αναρχικούς" γενικά και αόριστα,ας πιουν ξυδάκι και ας το χωνέψουν.
    Απλά έχουν βρει ευκαιρία κάποιοι να περνάνε θέσεις και γραμμές πολιτικές και κομματικές όπως τους λένε οι εγκάθετοι υπάλληλοι τους στις τοπικές οργανώσεις και στις παραταξιακές δημοτικές οργανώσεις...εκλογές έρχονται....καληνύχτα σας και όνειρα γλυκά.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΩΠΣ.......ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΑΥΤΟ :

    "Με το να ασπασθοὐμε λοιπὀν τον μεταναστευτικὀ μας πληθυσμὀ, οχι μὀνο δεἰχνουμε την ανθρωπιστικἠ μας συνεἰδηση, αλλἀ και την οικονομικἠ μας ευφυἰα που θα εξασφαλἰσει το μἐλλον της χὠρας μας."

    ΑΠΑΝΤΩ :
    " H ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΦΥΪΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ,ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 400€ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 2000 ;
    ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ; ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΑΣ ΜΕΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΒΓΑΖΑΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εαν εισἀγουμε μετανἀστες και πρὀσφυγες και δεν τους εντἀσουμε στην γενικὀτερη οικονομἰα μας, τὀτε απλἀ σπαταλἀμε ἐνα περιουσιακὀ στοιχεἰο. Η οικονομικἠ απολαυἠ χρειἀζεται μια αρχικἠ επἐνδυση και καλλιἐργεια του ανθρωπἰνου δυναμικοὐ για μελλοντικἠ απὀδοση. Προφανὠς, το σημερινὀ οικονομικὀ περιβἀλλον δεν εἰναι επαρκἐς για να αποδὠσουν οι ἀξιοι αυτοἰ ἀνθρωποι αυτὀ που θα μποροὐσαν και για τους εαυτοὐς τους αλλἀ και για την χὠρα μας. Για αυτὀ ὀμως ἐχει ιδιαἰτερη σημασἰα να μορφωθοὐν τα παιδιἀ τους, οὐτως ὠστε να μπορἐσουν εκεἰνα να βελτιὠσουν την ζωἠ τους και ταυτοχρὀνως να προσφἐρουν στο ευρὐτερο κοινωνικὀ σὐνολο.

      Παρεπιπτὠντως, ζω ταυτοχρὀνως και στον Καναδἀ και στον Χολαργὀ. Ἐνα απο τα προνὀμια του μεταναστευτικοὐ ασπασμοὐ.

      Διαγραφή
    2. Γι αυτό σας είναι πολύ εύκολο να εκθειάζετε τα μηδενικά της αριστεράς.
      Μετά βεβαιώτητας,ήσασταν Πασόκ και ψηφίσατε Σύριζα......αλλιώς δεν εξηγείται .....!!!!!

      Διαγραφή
  45. Προς τον κάθε άσχετο αγράμματο φασιστομαλάκα : οι Έλληνες του εξωτερικού και ιδιαίτερα της Αμερικής στη δεκαετία του 30 και 40 είχαν αναπτύξει εγκληματικότητα εφάμιλλη νε αυτή της Ιταλικής Μαφίας. Υπήρχαν συμμορίες Ελλήνων μεταναστών που λήστευαν βίαζαν σκότωναν και πολλούς απο αυτους τους κρέμασαν οι Αμερικανικές αρχές . Η λέξη :Ελληνας" είχε καταντήσει συνώνυμη με το "σκουπίδι". Αφήστε λοιπόν τους εθνικισμούς του κώλου γιατί χειρότερη σκατόρατσα από τους έλληνες δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...το ποιος είναι ο 'φασιστομαλάκας', άσε να το κρίνουμε οι υπόλοιποι 12:45πμ.
      Πάντως δεν είναι αυτοί που κατηγορείς ως τέτοιους, μήπως είσαι εσύ;;;

      Διαγραφή
    2. Οι Έλληνες ρε συριζαίε κατσαπλιά ζουν σε αυτήν την χώρα εδώ και χιλιάδες χρόνια με Ιστορία και Πολιτισμό . Εσείς οι βρωμιάρηδες οι κομμουνιστές είστε κλέφτες και βιαστές και ξένο σώμα σε αυτή την χώρα .

      Διαγραφή
  46. ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ.
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ;
    ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.ΑΦΗΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.......ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ......!!!!

    ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙΟ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΥΒΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ,ΕΙΝΑΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΑΝΩΝΥΜΕ 1245, Ο ΦΑΣΙΣΤΟΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΜΑΦΙΑ ΣΑΝ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ.
    ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. "Επώνυμε" 12:45 π.μ, θέλω να σου το πω, αλλά δεν θέλω να "ταραχτείς",
    στην πλάτη σου, σού έχουν "κολλήσει" ένα χαρτί που λέει..."φασιστομαλάκας-αναρχομαλάκας"
    Με κάτι τέτοιους σαν και σένα γελάγαμε και στο γυμνάσιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Οι αριστεροί μισούν την Ελλάδα την Ιστορία και τον Πολιτισμό της . Μισούν τα πάντα . Εδώ πριν μερικά χρόνια κοιμόμαστε στις αυλές των σπιτιών μας και δεν μας ενοχλούσε κανείς . Σήμερα Αφγανοί Πακιστανοί και Γεωργιανοί εγκληματίες σκοτώνουν και βιάζουν σαν τα κτήνη . Πριν λίγες ημέρες στην Μανωλάδα βιαστες από το Μπαγκλαντές με την απειλή μαχαιριών προσπάθησαν να βιάσουν μια τυφλή γερόντισα και την αναπηρη κόρη της με την κάλυψη φασισταριών του συριζα . Αυτή είναι η Ελλάδα σήμερα . Συμμορίες συριζαίων λεηλατεί τα Δημόσια Ταμεία και ο Ελληνικός φτύνει αίμα από τα τσογλάνια της αριστεράς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΚΟΦΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΟΦΤΕ . ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΠΟΙΟΝ . ΚΟΦΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ . Η ΦΤΩΧΕΙΑ Η ΑΝΕΡΓΙΑ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ Α........ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. https://indobserver.blogspot.gr/2017/02/2_21.html?showComment=1487745476466#c1504782106967750559

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Όλα τα μέτρα που πήρε η πρώτη κυβερνηση της αριστεράς ήταν όντως επώδυνα αλλά δεν σκέφτονται οι ανεγκέφαλοι δεξιοί και τα φασιστρόνια ότι όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις μας έφεραν σε αυτό το χάλι και σε αυτή την καταστροφή. Οι αλόγιστες σπατάλες στους Ολυμπιακούς αγώνες που όλοι έτρωγαν με χρυσά κουτάλια και έγινε το πλιάτσικο του αιώνα , οι μάσες του Γιωργάκη και του συναφιού του , η άχρηστη κυβέρνηση του Καραμανλή νεώτερου που ο Ρουσόπουλος και οι παπάδες έκλεψαν ότι απόμεινε . Αυτους να βρίζετε και όχι τον σύντροφο Αλέξη που κάνει τα πάντα για να ορθοποδήσει η χώρα . Αλλά ανεγκέφαλοι και αντιδραστικοί που είστε που να καταλάβει η άδεια κεφάλα σας τι έγινε στην χώρα και καταντήσαμε έτσι . Η μνήμη σας είναι όπως η μνήμη της κότας. Ζώα ε ζώα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζώο είσαι και φαίνεσαι πανίβλακα.Ποιος σου είπε ότι δεν κατηγορούμε τις προηγούμενες κυβερνήσεις ; Απλά είσαι ένα λαμόγιο αλλά της αριστεράς ή του πασόκ.Βασικά για να καταλάβεις,τους βρίζουμε όλους.
      Φσίστας είσαι και εσύ,επομένως.Και άσε τις θεωρίες περί επώδυνων μέτρων της φασιστεράς γιατί είναι αυτή που θα τα έσκιζε όλα και είναι η ίδια που συνέχισε το έργο των προηγούμενων.ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΒΓΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΚΑΤΟΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔΗΞΕΙ ΟΛΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ,ΑΛΗΤΕΣ,ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

      Διαγραφή
  53. Μόνο τα φασισταρια της δεξιάς είναι λαμόγια απατεώνες και κλέφτες ηλίθιε . Καλά σου κάνει ο σύντροφος Αλέξης και σε ξεσκίζει στους φόρους. Θα σου φάει το μεδούλι ζωο. Ξεβράκωτο θα σε αφήσει. Ούτε σπίτι δεν θα εχεις κόπανε. Καλά να πάθεις κρετίνε. Μαζί τα φάγατε όταν έπαιρνες Καγιέν με δόσεις και πήγαινες διακοπές με δάνειο. Παρτα τρία μου τώρα και ψόφα στην πείνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Είναι μέρες που δεν έχω 5 ευρώ στην τσέπη μου τσόγλανε του σκατοσυριζα . Όταν θα σου ξεριζώσω τα συκώτια και θα τα φάω θα σου πω ποιος είναι φασίστας . Δεν θα προλάβεις να μου φας το μεδούλι αλήτη γιατί πρώτα θα σε γ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο πέντε μέρες ? Κάτσε να περάσουν πέντε χρόνια να μην έχεις ούτε ένα ευρώ φασισταριό της δεξιάς και τότε θα δεις πως το τρίβουν το πιπέρι. Θα ψοφήσεις στην πείνα τρισάθλιε που μου ήθελες Ολυμπιακούς αγώνες. Φαε τα τρία μου τώρα και βούλωστο. Τα συκώτια σου θα στα φάει η κυβέρνηση της αριστεράς για να μάθεις να υποστηρίζεις τους δοσίλογους φασίστες που κατάστρεψαν την πατρίδα μας . Κλεφταράδες και απατεώνες όλοι. Μόνο ο σύντροφος Αλέξης μπορεί να μας βγάλει από την καταστροφή. όταν έπαιρνες τα διακοποδάνεια και τα εορτοδάνεια ήταν καλά ε ? όταν έπαιρνες ακριβά αυτοκίνητα δεν σκεφτόσουν πως θα τα ξεπληρώσεις ε ? Πάρτα τώρα τα τρία μας και κάτσε πάνω στο μακρύτερο.

      Διαγραφή
  55. 100 ΧΡΌΝΙΑ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΣΟΙΜΠΛΕΡ . 100 ΧΡΟΝΙΑ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ . ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΡΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Πριν από πολλά χρόνια οι ΈΛΛΗΝΕΣ στα Βόρεια σύνορα έπνιξαν δεκάδες χιλιάδες Ιταλούς Φασίστες και Μελανοχίτωνες του Σοσιαλιστή Φασίστα Μουσολίνη στη Θάλασσα της Αδριατικής . Το Απρίλιο του 1941 στα ΟΧΥΡΑ ΜΕΤΑΞΑ Ο Ελληνικός Στρατός έθαψε βαθιά μέσα στο χώμα 20.000 ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙ του ΧΑΣΑΠΗ ΧΙΤΛΕΡ . Έτσι και σήμερα οι Έλληνες όταν θα έρθει η ώρα θα κατακρεουργήσουν τους τυράννους και ανθέλληνες προδότες του ΣΥΡΙΖΑ που παρέδωσαν αμαχητί την Πατρίδα μας στο 4ο ΡΑΙΧ και την ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ της πρώην κομουνίστριας ΜΕΡΚΕΛ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Εδώ κάθε μέρα μας πηδάνε και αυτός ο μαλάκας του συριζα μιλάει για επώδυνα μέτρα . Εμείς φταίμε που τόσο καιρό δεν τους έχουμε ξεσκίσει τους κλεφταράδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Μέχρι και την φέτα πούλησαν τα τομάρια οι συριζαίοι στους Καναδούς . Σε λίγο καιρό θα πουλήσουν και τον Παρθενώνα στους Τούρκους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει τους Έλληνες να γλείφουν και να χειρομροτούν κάθε παράνομη πράξη που κάνει . Δεν θέλει ελεύθερους ανθρώπους και γι αυτό αποκαλούν φασίστα όποιον αντιδρά στα ελεεινά τους σχέδια να μετρέψουν την χώρα μας σε τριτοκοσμική αποικία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΙΑΣ ΙΔΕΑΣ Ή ΑΠΟΨΗΣ.ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ,ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ.ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ,ΚΥΡΙΩΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΔΡΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
    ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ,ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ,ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ.
    Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗ.Ο ΑΡΙΘΜΗΤΗΣ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΕΡΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ . ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕΡ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Είμαι aрам Александр ένας επιχειρηματίας που μπόρεσε να αναζωογονήσει τη δουλειά του που πεθαίνει με τη βοήθεια ενός θεού που έστειλε ο Θεός, γνωστός ως Benjamin Lee ο Σύμβουλος Δανείων. Είμαι κάτοικος στο Yekaterinburg Екатеринбург. Λοιπόν, προσπαθείτε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, να διευθετήσετε το χρέος σας, να επεκτείνετε την υπάρχουσα, χρειάζεστε χρήματα για να αγοράσετε προμήθειες. Αντιμετωπίζετε προβλήματα προσπαθώντας να εξασφαλίσετε μια καλή πιστωτική διευκόλυνση, θέλω να ξέρετε ότι ο κ. Benjamin θα σας δει. Είναι το σωστό μέρος για να επιλύσετε όλα τα οικονομικά σας προβλήματα επειδή είμαι ζωντανή μαρτυρία και δεν μπορώ να το κρατήσω μόνο στον εαυτό μου όταν άλλοι ψάχνουν έναν τρόπο για να ανυψωθούν οικονομικά .. Θέλω όλοι να επικοινωνήσετε με αυτόν τον Θεό που έστειλε δανειστής χρησιμοποιώντας τις λεπτομέρειες, όπως δηλώνεται, προκειμένου να συμμετάσχει σε αυτήν τη μεγάλη ευκαιρία Email: 247officedept@gmail.com Ή WhatsApp / Text + 1-989-394-3740.

    ΑπάντησηΔιαγραφή