Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΜΕΡΑ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ! ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!

Στο κέντρο του Χολαργού, σε ένα από τα πιο γνωστά φαρμακεία και με την περισσότερη πελατεία, το περασμένο Σάββατο το μεσημέρι εισέβαλε...

κουκουλοφόρος ληστής (γύρω στα 20-25 ετών), έβγαλε ένα μεγάλο μαχαίρι και πήγε στο ταμείο βάζοντάς το στα μούτρα του φαρμακοποιού. Τρομοκρατημένος ο επιχειρηματίας άνοιξε την ταμειακή του μηχανή και ό,τι είχε μέσα του το έδωσε. Μόλις βγήκε από το φαρμακείο, τόσο ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, όσο και 1-2 πελάτες που ήταν μέσα προσπάθησαν να κυνηγήσουν τον κακοποιό, αλλά λόγω του νεαρού της ηλικίας του, αφού έστριψε στον παρακείμενο δρόμο εξαφανίστηκε. Εικάζεται ότι τον περίμενε συνεργός του με μοτοσυκλέτα.
Ομάδα ΔΙΑΣ που έφτασε πολύ σύντομα στο σημείο, δεν μπόρεσε να κάνει τίποτε. 
Το γεγονόςβ είναι ένα: οι επαγγελματίες του Χολαργού-Αγίας Παρασκευής και όλων των περιοχών είναι απροστάτευτοι. Η φτώχια και η μεγάλη οικονομική κρίση έχει κάνει αγρίμια και τρομερά επικίνδυνους (αποφασισμένους για όλα) τους κακοποιούς.   

2 σχόλια:

  1. Ψεματα είναι όλα αυτά που γράφεις !!! Ο Λιάκος έχει φροντίσει για την ασφάλεια του Χολαργού !! Κανείς κακοποιός δεν τολμάει να ληστέψει πλέον. Σταμάτα να γράφεις ανακρίβειες τσιράκι του Τίγκα. Ο δήμαρχος μας προστατεύει και κοιμόμαστε ήσυχοι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανήκουστα ψέμματα!Ο δήμαρχος έχει εκπονήσει το πρόγραμμα " ασφαλής γειτονιά",προμηθεύτηκε και αυτοκίνητο,συνεργάζεται με εταιρεία σεκιούριτι και το έγραψε και στο φυλλάδιο που μοίρασε για τα δυο χρόνια της διοίκησής του.Μπορούμε να κοιμόμαστε και με ανοιχτές πόρτες!Εχουμε φύλακα-άγγελο τον Λιάκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή