Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Η ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΜΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ! ΚΥΡΙΕ ΠΛΑΧΟΥΡΗ, ΓΙΑΤΙ;;;


Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΔΟΥ Χολαργού προχωρεί από τη μια κατάσχεση στην άλλη, όπως και σε αναγκαστικές κατασχέσεις εις χείρας τρίτου. Προϊστάμενος της ΔΟΥ Χολαργού είναι ο κύριος Λάμπρος Πλαχούρης, πρώην καλαθοσφαιριστής (φωτό) και συμπαθής κατά τα άλλα.
Το σοβαρό θέμα είναι ότι δημιουργείται η πεποίθηση στους πολίτες ότι...


υφίστανται άγρια δίωξη από την αρμόδια ΔΟΥ  με την κάλυψη ενός νόμου αντισυνταγματικού!!! Κύριοι της ΔΟΥ, η διασφάλιση της εργασιακής θέσης έχει μεγαλύτερη σημασία από την ορθή εφαρμογή του νόμου;  
Το γεγονός ότι οι πολίτες φορολογούνται με τεκμαρτά εισοδήματα και όχι με  πραγματικά εισοδήματα αποτελεί βάναυση παραβίαση, έστω και με νόμιμο τρόπο, της βασικής αρχής της φορολόγησης. Το γεγονός ότι το Σύνταγμα ορίζει ότι οι πολίτες φορολογούνται επί των εισοδημάτων τους και τελικά βρίσκονται να πληρώνουν έναν παράνομο φόρο, τον ΕΝΦΙΑ για σπίτι (από το οποίο δεν έχουν εισόδημα) που έχουν ήδη πληρώσει στο κράτος, αυτό από μόνο του συνιστά παρανομία από την πλευρά του κράτους. 
Και έρχεται η ΔΟΥ Χολαργού και η κάθε ΔΟΥ να προβαίνει σε κατάσχεση σπιτιών από πολίτες που δεν μπορούν να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ!!! 
Σε ποια βάρβαρη χώρα ζούμε κύριοι; Πώς δέχεστε κύριε Πλαχούρη να προβαίνετε σε τέτοιες ή παρόμοιες κατασχέσεις οι οποίες απλά φέρουν τον ψεύτικο μανδύα της νομιμότητας, ενώ στην ουσία πρόκειται για βαρβαρότητα και παρανομία; 
Οι πολίτες είναι οργισμένοι και δυστυχώς υπεύθυνοι για την αύξηση της οργής τους είναι οι αρμόδιες ΔΟΥ οι οποίες αντί να σταθούν αρωγοί τους και να επισημάνουν στην Πολιτεία την παρανομία της, διεκπεραιώνουν τυπικά και σιωπηρά τα κατασχετήρια σε βάρος των πολιτών!  
Κύριε Πλαχούρη,
είναι απαράδεκτο να φορολογούμαστε βάσει τεκμαρτών κριτηρίων.
Αποτελεί κλοπή του λαού! Είναι απαράδεκτο και παράνομο να χάνουν οι πολίτες τα σπίτια τους επειδή δεν μπορούν να πληρώσουν τα δυσβάσταχτα χαράτσια του ΕΝΦΙΑ!
Αγόρασαν και πλήρωσαν με το αίμα τους το σπίτι τους και τώρα τους το παίρνει πίσω η Πολιτεία επειδή αδυνατούν να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ; Ούτε στη ζούγκλα δεν γίνονται αυτά. Και παραμένετε στη θέση σας εφαρμόζοντας τέτοιους βάρβαρους νόμους; Είστε θεματοφύλακας της βαρβαρότητας;
Καταλαβαίνουμε τη δυσχερή θέση στην οποία βρίσκεστε, μια θεση που μοιάζει με ηλεκτρική καρέκλα, αλλά σας παρακαλούμε σταθείτε αρωγοί στους πολίτες.

14 σχόλια:

  1. για το ευρώ γίνονται όλα από δουλικές κυβερνήσεις που τις βάζουν επιχειρηματίες που τους τα χώνουν .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Μάκη.Ωραίο θέμα και επίκαιρο όσο ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο,κύριε Βραχιολίδη,αλλά οι εφοριακοί είναι υποχρεωμένοι να εφαρμόσουν τον άδικο νόμο.Αν δεν το κάνει ο έφορος Χολαργού θα αντικατασταθεί από κάποιον άλλο και αν και αυτός αρνηθεί ( να δεχθούμε οτι όλοι αυτοί θα αδιαφορήσουν για τις επιπτώσεις στην επαγγελματική επομένως και στην προσωπική ζωή τους ) θα έλθει ένας τρίτος μέχρις ότου κάποιος θα εφαρμόσει το νόμο.Δυστυχώς το πρόβλημα υπερβαίνει τα στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών ίσως και τον Υπουργό αφού η χώρα μας,καλώς ή κακώς,έχει πάρει δάνεια και έχει συμφωνήσει να τα αποπληρώσει.Μήπως θα έπρεπε να αρχίσεις να παρακινείς ολόκληρη την πολιτική σκηνή να συμφωνήσει επί τέλους οτι προέχει η επιβίωση του ελληνικού λαού και να απαιτήσει ΟΜΟΦΩΝΑ διαφορετική αντιμετώπιση από τους δανειστές προχωρώντας παράλληλα σε εκείνες τις αλλαγές που θα καταστήσουν την πατρίδα μας ένα σύγχρονο κράτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό θα το κάνουν οι υπάλληλοι των ΔΟΥ και του Υπουργείου Οικονομικών όσοι και αν αντικατασταθούν θα βρίσκουν μπροστά τους του πολίτες.Είναι ξεκάθαρο ότι έχετε απόλυτο δίκαιο μόνο που σας διαφεύγει ένα γεγονός.Αντί να στρέφονται εναντίον του κόσμου,Έλληνες,καλύτερα να στραφούν όλοι εναντίον αυτών των άθλιων φορολογικών επιβαρύνσεων που είναι χειρότερες και από τα χαράτσια των Τούρκων Πασάδων επί Τουρκοκρατίας.Άρα θα πρέπει οι ίδιοι οι εφοριακοί στο σύνολό τους να πουν ένα βροντερό "ΟΧΙ"σε όσους τους τοποθετούν και όχι να κάνουν τη δουλειά των συνδικαλιστών εφοριακών που και αυτολι με τη σειρά τους αντί να στραφούν εκεί που πρέπει, στρέφονται εναντίον Ελλήνων πολιτών σε μια μορφή εμφυλιοπολεμική.

      Διαγραφή
  4. Πρέπει όλοι μαζί να στραφούν εναντίον και όχι μόνο οι πολίτες,όχι μόνοι οι υπάλληλοι των ΔΟΥ,όχι μόνο οι προιστάμενοι,όχι μόνο τα συνδικαλιστικά κομματόσκυλα που τους τάζουν θέσεις σε ψηφοδέλτια και βγαίνουν σαν τις "πουτάνες" στα κανάλια για να κάνουν πλύση εγκεφάλου στους πολίτες σε γνωστές εκπομπές.ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΜΗΝ ΣΩΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ.ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ,ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΤΕ,ΕΙΤΕ ΕΙΣΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ - ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ -ΕΙΤΕ ΩΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ ΕΙΤΕ ΩΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΤΕ ΩΣ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ,ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΥΝ "ΦΙΡΜΑΝΙΑ" ΝΟΜΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΤΕ,ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ,ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΤΡΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ. ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2009-ΣΗΜΕΡΑ. ΣΥΝΕΥΘΥΝΗ ΗΘΙΚΗ ,ΣΥΝΕΥΘΥΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ,ΣΥΝΕΥΘΥΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ,ΣΥΝΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΧΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ "ΓΥΑΛΑ",ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ,ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ-ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΩΣ -, ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΣΚΥΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ,Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΒΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΡΙΟΘΕΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΡΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ 42 ΕΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Μπράβο,κύριε Βραχιολίδη,αλλά οι εφοριακοί είναι υποχρεωμένοι να εφαρμόσουν τον άδικο νόμο"

    ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ, ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ "ΓΛΥΨΙΜΑΤΑ" ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ.
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ.ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΥΘΥΝΗ ΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε άνεργο ζευγάρι με παιδιά έκαναν και έκθεση κατάσχεσης και κατάσχεση εις χείρας τρίτου επειδή έχουν εισόδημα από ενοίκιο σα δε ντρέπονται λίγο.Αίσχος !!!! Και χωρίς προειδοποίηση απ'οτι μάθαμε η κατάσχεση εις χείρας τρίτου στον συνανθρωπό μας που χρωστάει ???? Έχουν ξεκουτιάνει όλοι μου φαίνεται.Άλλος φίλος μου από Θεσσαλονίκη μου είπε ότι εξετάζουν σχέσεις δικαστικών επιμελητών με προισταμένους ΔΟΥ στην Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.Μιλάμε για κράτος μπάχαλο και όχι μόνο αυτό αλλά επιλέγουν και σε ποια ακίνητα θα στραφούν θεωρώντας ότι είναι τα πιο εμπορικά,μας δουλεύουν;Να πανε τα κανάλια με τις σχετικές εκπομπές στις ΔΟΥ για να το κάνουν θέμα και να δουν τι γίνεται. Δεν παει άλλο αυτη η κατάσταση,πιάσαμε κόκκινο όλοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πίσω από αυτή την άθλια κατάσταση με τις κατασχέσεις σπιτιών Ελλήνων είναι η ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ . ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑΖΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πίσω απλό τήν ΔΟΥ Χολαργού και την κάθε ΔΟΥ υπάρχει η σημερινή ψευτοκυβέρνηση συριζα που δίνει τις εντολές για να ικανοποιήσει τους τοκογλύφους . Κανένας υπάλληλος δεν νομοθετεί όποιος δεν το βλέπει είναι τυφλός και ζει σε άλλη χώρα . Τα δύσκολα ακόμη δεν έχουν έρθει . Τον Σεπτέμβριο θα κλάψουν πολλοί . Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξεριζώσει και το χορτάρι που φυτρώνει σε αυτή την χώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ . ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ; ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το ερώτημα έχει τεθεί πολύ σωστά σε σχόλια.Εφόσον είναι αντισυνταγματικός ο νόμος,τότε γιατί οι υπάλληλοι των Δ.Ο.Υ.,τον εφαρμόζουν και δεν στρέφονται στην ενημέρωση των πολιτικών τους προϊσταμένων; Γιατί δεν κάνουν για παράδειγμα απεργίες; Γιατί απλά φοβούνται να μην χάσουν τις θέσεις τους αυτοί που έχουν μπει και με μέσο,σε βάρος όλων των υπολοίπων;
    Δηλαδή για να κρατάνε τις θεσούλες τους αυτοί εκεί μέσα,θα πρέπει να πεθάνουν όλοι οι υπόλοιποι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΛΑΧΟΥΡΗΣ. Ολοι οι εφοριακοί ίδιοι είναι. Αυτός πληρώνει τον ΕΝφΙΑ της βιλάρας του στη Βάρκιζα. Την αγόρασε 150 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ απο την κατασκευάστρια τεχνικη εταιρία. Και δηλώθηκε στο συμβόλαιο 37 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ κύριε Πλαχούρη και με δάνειο? Η τεχνική εταιρία εχεει κτίσει και άλλες βιλες ακριβώς διπλα και τις πουησε στην ιδια τιμή. Που βρεθηκαν τοσα εκατομύρια , εφαρμοστή των νόμων του καθεστώτος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή