Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΝΑΩΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ! ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΥ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟΘΡΗΣΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!






Ο διωγμός των χριστιανών άρχισε εντός των πυλών. Εδώ, στην κοιτίδα της Ορθοδοξίας, την Ελλάδα ξεκίνησε ο διωγμός των χριστιανών. Προβλέπεται να συνεχιστεί και να ενταθεί! 

4 σχόλια:

  1. Όταν αρχίσει το "ξήλωμα" όλων αυτών των τομαριών...και λέγοντας ξήλωμα, δεν εννοούμε να μην εκλεγούν ξανά και να πάνε στα σπίτια τους να ξεκοκαλίσουν τα κλεμμένα με την ησυχία τους...όχι δεν εννοούμε αυτό, αλλά το λιντσάρισμα τους, κανονικό ξήλωμα τουτέστιν, πως λέμε ξηλώνω την ταπετσαρία από την πολυθρόνα...πες το και ξέσκισμα!!!
    Οργή λαού...αν δεν το ξέρουν το "μάθημα", θα το "μάθουν"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1.ΒΟΜΒΑ – Παράνομο το Τζαμί βάση του Αντιρατσιστικού νόμου! Τι θα κάνει Κυβέρνηση και δικαιοσύνη;Βίντεο.
    http://www.ορθοδοξια.gr/post/2737-bomba-%e2%80%93-paranomo-to-tzami-basi-toy-antiratsistikoy-nomoy!-ti-tha-kanei-kybernisi-kai-dikaiosynibinteo
    2.ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΣΤΟ ΣΤΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!!!ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΜΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ!!!!!!
    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ
    ΒΙΝΤΕΟ: Σοκάρουν οι εικόνες από Ελλάδα και Ευρώπη …Η ζωή αλλάζει και γίνεται κόλαση…
    http://www.triklopodia.gr/%ce%b2%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%cf%83%ce%bf%ce%ba%ce%ac%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%b9%ce%ba%cf%8c%ce%bd%ce%b5%cf%82-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή