Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ! ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΓΙΑ 1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΙΣ 12 ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ! Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 13 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΓΙΑ... ΨΙΧΟΥΛΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΑΣ ΘΗΣΑΥΡΟ!!! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ "ΕΚΛΕΙΝΕ" Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ-ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!! ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ!

Αναρωτιέστε γιατί δεν κλείνει η συμφωνία τόσο καιρό; Διότι οι δανειστές θέλουν να ελέγξουν την παραγωγή ρεύματος στη χώρα μας! Και όπως φαίνεται, το πετυχαίνουν. Αγοράζουν τις ηλεκτροπαραγωγικές μονάδες....

της ΔΕΗ για ψίχουλα! Υπολογίζεται ότι για τις μονάδες, που η περιουσία τους ξεπερνά τα 13 δις ευρώ, οι αλήτες τοκογλύφοι, αφού έστειλαν ιδιωτικούς πραγματογνώμονες και αξιολόγησαν με μηδενική αξία τις μονάδες μας, τις αρπάζουν από τον ελληνικό λαό έναντι 1 δις ευρώ! Και μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες αρπάζουν τις καινούργιες παραγωγικές μονάδες λιγνίτη οι οποίες στοίχισαν πέρυσι 8 δις ευρώ στο δημόσιο για να τις φτιάξει!!! 
Θυμίζουμε ότι η χώρα μας ετοιμάζεται να διαθέσει 7 λιγνιτοπαραγωγικές μονάδες και 4 υδροηλεκτρικές! Όλα αυτά οι δανειστές θα τα αρπάξουν για 1 δις ευρώ!!! Γι' αυτό τον λόγο δεν κλείνει η διαπραγμάτευση! Και ο Τσίπρας, προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία, φαίνεται να λέει "ναι" στους εγκληματίες τοκογΛύφους της ΕΕ-ΔΝΤ!!!

4 σχόλια:

 1. Εγκλημα !!!!

  ΚΡΕΜΑΛΕΣ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν είναι η πώληση της ΔΕΗ η προδοσία του αιώνα.
  Όχι, Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ είναι εις βάρος του ελληνικού λαού, που από νοικοκύρηδες μας κατάντησαν επαίτες, μας έκαναν τεχνηέντως να χρωστάμε χρήματα που δεν έπρεπε να χρωστάμε, με σκοπό την αρπαγή των περιουσιακών στοιχείων των Ελλήνων.
  ΠΡΟΔΟΣΙΑ είναι να επιχειρούν την εθνολογική αλλοίωση της Ελλάδος, με εκατομμύρια επήλυδων λαθρομουσουλμάνων φονιάδων!!!
  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!!!
  Αδήριτη ανάγκη, όλοι οι μειοδότες να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη...!
  Και να υπάρξουν ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ!!!

  ``Φωτιά και Τσεκούρι για τους προσκυνημένους΄΄

  ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κρεμάλες, ναι. Αλλά κάποιος πρέπει να τις στήσει. Ας βάλουμε όλοι ένα χεράκι, γιατί με τα λόγια δεν στήνονται!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Το Ε.Πα.Μ του Δ.Καζάκη το ξέρετε;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή