Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ παπα-Γιάννη ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟ: "ΕΤΣΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΒΑΓΕΛΗΣ..."!

Ο παπα-Γιάννης Καλογερόπουλος, ιερέας στην "Παναγία Φανερωμένη" Χολαργού κατά τη χθεσινή Εξόδιο Ακολουθία για τον Βαγγέλη Παπαστάμο, αποκάλυψε τις συγκλονιστικές τελευταίες στιγμές της ζωής του αγαπημένου Χολαργιώτη. 
Μας είπε λοιπόν ότι ο Βαγγέλης έφυγε....


ως γενναίος, δίνοντας τη μάχη του μέχρι τέλους με πίστη στον Θεό. Εξομολογήθηκε και κοινώνησε και όταν ο παπα-Γιάννης του έδωσε μια εικόνα με παράσταση αγγέλων να την ασπαστεί, ο Βαγγέλης την κοίταξε καλά-καλά και είπε στον ιερέα:
"Μπορώ να ζητήσω μια χάρη από τους αγγέλους;". 
--Βεβαίως, του απάντησε ο παπα-Γιάννης. 
"Θέλω να ζητήσω από τους αγγέλους να πουν στον Κύριο είτε να με κάνει καλά είτε να με πάρουν και να με πανε κοντά Του"!!!
"Μετά από λίγα λεπτά, αφ'ότου εκστόμησε αυτές τις λέξεις, ο Βαγγέλης παρέδωσε εν ειρήνη το πνεύμα του στον Κύριο", είπε ο παπα-Γιάννης συγκλονίζοντας τους παρευρισκόμενους στον ιερό ναό. 
Τόνισε μάλιστα, δανεισόμενος τα λόγια του Ευαγγελίου που αναγιγνώσκονται κατά τη διάρκεια της Εξοδίου Ακολουθίας, ότι οι πιστεύοντες τον Λόγον του Κυρίου θα απολαύσουν Ανάστασιν ζωής, οι δε τα φαύλα πράξαντες εις Ανάστασιν Κρίσεως! 

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Βαγγέλη. Ο Θεός να παρηγορεί τη μητέρα σου και τους δικούς σου ανθρώπους που άφησες πίσω. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου