Κυριακή 9 Απριλίου 2017

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ! ΠΑΡΑΦΡΟΝΑΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ (;), ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΡΩΣΙΑ;;;

Οι τζιχαντιστές πανηγυρίζουν εδώ και μερικές ημέρες μετά το ισχυρό χτύπημα του Τράμπα με βόμβες κατά στρατιωτικών βάσεων του Άσαντ ...


τον οποίο θεώρησε υπεύθυνο για ρίψη χημικών. 
Ο Αμερικανός πρόεδρος αφού παρέκαμψε τον ΟΗΕ, έγραψε στα παλαιά του παπούτσια επιτροπές και πορίσματα, έβγαλε μόνος του πόρισμα ότι ο Άσσαντ έριξε τα χημικά και χτύπησε τη Συρία ανασταίνοντας από τις στάτες τους τούς τζιχαντιστές. Ήδη τον ευχαριστούν και περιμένουν να επιτεθεί στη Συρία για να ανατρέψει τον Σύρο πρόεδρο. Κ΄τι που δεν έκανε ο Ομπάμα ετοιμάζεται να το κάνει και ίσως το επιδιώξει ο Αμερικανος Πρόεδρος. Πήρε την κατάσταση στα χέρια του και αν προχωρησει σε κάτι τέτοιο θα γίνει χαμός. Θα υπάρξει σύγκρουση με τη Ρωσία! 
Το παρακάτω ρεπορτάζ από το Πρώτο Θέμα:

Την ανάγκη να δώσει συγχαρητήρια στους άνδρες και στις γυναίκες που συμμετείχαν στο πυραυλικό χτύπημα των Ηνωμένων Πολιτειών στη Συρία, αισθάνθηκε το Σάββατο ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, τονίζοντας πως εκπροσωπούσαν τις ΗΠΑ, αλλά και όλον τον κόσμο.

Ο ρεπουμπλικανός πρόεδρος ανέβασε στο αγαπημένο του Twitter ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες. Έδειξε ωστόσο, ότι είναι περήφανος για την απόφασή του και πέρασε προς τα έξω ότι ο ίδιος ενεργεί ως αντιπρόσωπος του κόσμου, παρακάμπτοντας το γεγονός ότι ο ΟΗΕ, δεν ικανοποίησε το αίτημά του να λάβει μέτρα για την επίθεση με χημικά στην περιοχή Ιντλίμπ της Συρίας.

Το μήνυμα του Τραμπ προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Χιλιάδες ακόλουθοί του το χειροκρότησαν, χιλιάδες άλλοι ωστόσο τον επέκριναν. Ένας δε έγραψε πως «ο πόλεμος δεν είναι παιχνίδι».

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΕΜΑΤΟ ΜΠΛΟΦΕΣ !!!!!! 1) ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΡΕΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΣΑΝΤ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ 2)) ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΑΠ'ΤΟ ΒΑΘΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΓΙΑ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ 3))ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΝΕΤΕ Η ΜΑΙΜΟΥ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ Ο ΤΡΑΜΠ ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑ 50% ΜΕ ΒΑΣΗ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ 24ΩΡΟ!!!!1ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΕΔΑΦΟΣ S300 KAI S400 ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ !!!!!! ΓΙΑΤΙ ???????? ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗΣ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΠΟΥΤΙΝ ΩΣΤΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ !!!!!!ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΤΑΣΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑΞΥ ΗΠΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή